• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röfleli saçlarımızın resimlerini burda paylaşalım!!

crispyyyi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
79
0
86
Eskişehir
Kızlar ben saçlarıma röfle yaptırıyorum ama tonunu değiştirmek istiyorum,röfleleli saçlarımızın resimlerini burada paylaşırsak fikir edinmiş oluruz ne dersiniz? ilk ben koyuyorum resmimi hihoyyyt
fotoraf0770.jpg

bu arada benim saçlarım böyle idi 1 hafta önce kazaya kurban gitti vede kahve yapmak zorunda kaldım saçalrımın dipleri gelmişti boyandı turuncu oldu o yüzden ama içim yanıyor saçlarım için o renge getirmek için 3 senemi verdim ama ..........

saçlarının rengi güzel ama keşke yüzünü de gösterseydin o zaman daha iyi yorum yapardım kaşlarla falan uyumlu mu diye,
sarıda kötü olan tek şey, diplerden koyu renk çıkması senin doğal saçların bayağı bir koyu belli ki. 1 cm i geçince çok sırıtır.

bu da bnm röflem:)
gerçi koyu kahveye dönmeye düşünüyorum ama emin değilim siz nediosunuz kzlar :S CADIARZU

Eklentiler

• $100_1468.jpg
    $100_1468.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 114
HAE:

canım çok hoşmuş kendin hangi renkle elde ediyordunki bu rengi?a.s.

tarçınlı kurabiye saç renginde modelide şahane tam benlik ne renk bu

12/0 koleston kullanıyordum. ama kendi saç rengimde koyu bir renk değil,açık küllü kumral normalde. 12/0 ile bu rengi elde ediyordum ben:61:
teşekkürler bu arada:78: artık sarı değiller ama olsun

benimde saçım röfleli ama bayağı bi uzadı dibi geldi gerçi dibini sırıtmasın diye loreal 7 viyana kumrala kendim boyadım evde şuan kararsızım koyumu yapsam yoksa röfledemi kalsam ama ben tek renk seviyorum yani tek sarı olucak arada koyu renkler olmasın istiyorum ama o zamanda çok mu sırıtır bilemiyorum şuan resmim yok inşallah bi ara koyarım

Back