- 11 Aralık 2018
- 408
- 473
- 32
-
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
Ay çok meraklandım mdün mesut kayaya ameliyat oldum suan erken surec gecsın anlatırım
Bana da atar msınHaklisiniz ama cok para da verseniz yine revizyonluk olabilirsiniz,şansınız bol olsun şimdiden bende doktorumdan memnun degilimEpey güzel paralara çalışan başka bir doktorun daha yaptığı burnu özelden atayım,akıllara zarar
Cok gecmis olsun, ağrısız bir dönem geçirip çabucak iyileşir ve istediğiniz sonucu elde edersiniz inşallahdün mesut kayaya ameliyat oldum suan erken surec gecsın anlatırım
Diğerı kım acabaCok gecmis olsun, ağrısız bir dönem geçirip çabucak iyileşir ve istediğiniz sonucu elde edersiniz inşallahbilgilendirmeniz benim için çok kıymetli, ben de kendisine ameliyatı düşünüyorum şuan. En çok aklıma yatan iki isimden birisi
Tural fatullayevDiğerı kım acaba
tesekkurler cuma cıkacakSagolun paylaştığınız için, genelde ameliyat olup hiç paylasmiyor, fikir vermiyorlar. Burun sırtını yüksek bırakmamış mesela, böyle olunca burun zarif görünüyor, ben beğendim burnunuzu. Ateller de çıktı değil mi, 5 6 gün oldu ameliyat olalı diye diye hatırlıyorum
Bekliyorum atel çıktıktan sonraki yorumunuzutesekkurler cuma cıkacak
Ankarada olan mı?Orhan aydın hakkında fikri olan yazabilir mig
Evet ankara plastik cerrahAnkarada olan mı?
Ali Kavuzlu ile ilgili yorumlar okudum olumsuz ve doktorun agresif olduğuna dairBen burun ameliyatı oldum Orhan beye geçen sene okadar iyi bi doktor ki gerçekten tavsiye ediyorum ozamanlar ucreti de iyidi sadece şişlik ödem oldu ne morarma ne sararma hicbisey olmadı çok ilgiliydi ama Ücreti sorun etmiyorsan kesinlikle ali kavuzluya gitmelisin
Tebrik ederim sizinle konuşmuştuk süreci. Her şeyin içinize sinmesine mutlu oldum. Mesut Kaya çok iyi bir doktor bence de.Ama sizlere sürecin tahminimden zor olduğundan bahsedeyim ki ameliyata çok istekli dirayetli gittim kalktım şehir dışından geldim tek basıma otelde vs kaldım. Süreci anlatıyorum: covid testi verdim bir gün sonrasında hastanede tahlilleri verdim ertesi gün ameliyat girerken hiç korkmadım gülerek girdim ameliyattan cıktıgımda daha odaya cıkmadan asansörde uyandım basım donuyordu ilk gün bogazlarım cok yandı kotu oldum ameliyatta entübe edildiğimizden bogazım tahriş olmus megerse daha sonrasında odaya cıktıgımda hafıf kanla karısık istifra ettim. hemsıreler hemen yardımcı olup ustumu yatagı her seyı degıstırdıler 2 saat boyunca cok kotuydum gozum kapalı öyle bekledım hemsıreler corba ıhlamur pastil vs getirdiler biraz kendime geldim normal yemek yemeye kalkmaya başladım. refakatçiilm yoktu ama hemşireler müthişti sürekli tansiyon ateş satürasyon kontrol ettiler buzumu koydular ben memnun kaldım 1 gece yattım. otele döndüm sonra. ilk günler tampon burnu biraz büyük kalkık gösteriyor kendimi kanlar dikişler içinde görmek bana çok feci geldi eyvah burnum çirkin oldu eyvah burnum kalkmıs bu ne ne oldu bana kendime yazık ettim keske olmasaydım diye inanın 4-5 gün kendimi yedim bitirdim hayatımın en agır depresyonunu ve anksiyetesini yasamısımdır daha dıkıs ve alcı vardı ama sakin kalamadım baya tribe girdim :) neyse 3. gün moralim bozuk tamponları aldırmaya gittim doktor da daha alçı dikiş var bi sakin ol dedi tamponlar cıkınca rahatladım ve evet biraz görüntü de düzeldi. doktorun verdiklerini ihmal etmedim bol su içtim buzu da her gün koymaya devam ettim. ne olduysa 4. 5. günden sonra aniden şişlerim indi ve çok daha iyi oldu. ben de bi kendime geldim aa gayet iyi oldu alıştım dedim kendi kendime. daha sonra alcı cıkarmaya gıttım doktor baya sasırdı ooo sana ne olmuş bi anda toparlamıssın dediben tabii korkuyorum alçı cıkınca neyle karsılascam dıye aynaya bakmaya korkuyordum dikişlerimi de alcıyı da aldı bi aynaya baktım eeee çok güzel görünüyor sanki asıl orjinal burnum buymuş gibi :) o an baya rahatladım ve hayata döndüm bakalım uzun vadede neler olacak. ameliyat kararını iyi düşünün benim tahminimden zordu özellikle psikolojik olarak.
Ay canım evet seninle konuşmuştuk çok tesekkur ederim benim eskiden de burnumun ucu sabitti güldüğümde hiç inmiyordu şimdi nolur bilmiyorum. Ama hoca da bir süre oynamaz sonra oynar ama eskisi gibi değil dediTebrik ederim sizinle konuşmuştuk süreci. Her şeyin içinize sinmesine mutlu oldum. Mesut Kaya çok iyi bir doktor bence de.
Ben de Serdar Başer'e olmuştum. Sizinle aynı psikolojik evrelerden geçtim desem yeridir. İlk 5 gün burnum çok büyük diye korkmuştum. Meğer tampondanmış. Sonra tampon çıkınca ben de memnun oldum gayet burnumdan. İnsanların kendini hemen üzmemesi bu konuda önemli. Gün geçtikçe daha da güzel olacak inanın. Benim hala şişlikler inmeye devam ediyor. Burun ucum kalın derili olduğu için orada şimdi şişliklerim var hala. Ama her gören burnumu çok beğeniyor. Bu da beni mutlu ediyor :)
Bu arada serdar bey ve mesut bey aynı teknikleri kullandığı için söylüyorum. İlk başta burun ucu çok sert olacak. Endişelenmeyin. 3 aya oynamaya başlıyor. Eskisi kadar oynak değil ama olmaması daha iyi bence. O zaman burun ucumuz düşerdi zaten. Ama gayet sağa sola alta ve üste oynuyor. 3 4 aydan sonra oynamaya başladı sanırım.
Yeni burnunuz ile mutluluklar :)
Rica ederim :). Güzel sonuçlandığında özgüveni artıran ve mutlu eden bir ameliyat gerçekten.Ay canım evet seninle konuşmuştuk çok tesekkur ederim benim eskiden de burnumun ucu sabitti güldüğümde hiç inmiyordu şimdi nolur bilmiyorum. Ama hoca da bir süre oynamaz sonra oynar ama eskisi gibi değil dedi
Ama cidden bu kadar çileye değdi mi diyorum yine de çünkü değişiklik çok ufak oldu burnumdaki degisim ufak ve yüz karakterim ifadem aynı tamamen ben yine benim. Bu aslında iyi bir şey ama gerçekten değdi mi dedim :) Gerçi Barış Cakir bunları soylemisti ameliyat olmanıza değecek bir değişim olmaz gibisinden. Neyse bakalım çekeceğimiz cileyi çektik :d ama kusurları ufak olanlar cidden biraz daha düşünsün derimRica ederim :). Güzel sonuçlandığında özgüveni artıran ve mutlu eden bir ameliyat gerçekten.
Benim burun ucum bayağı oynaktı. Düşüktü de. Eskisi kadar değil ama oynuyor aşağı yukarı. Yanlar ise eskisi gibi nerdeyse.
Sağlıkla iyileşin :)