- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
Ben de şehir dışından Mesut bey için Ankaraya gitmeyi düşünüyorum. Yaptığı burunlara (özellikle ameliyattan uzun yıllar sonraki paylaşımlarına), hasta yorumlarına güveniyordum açıkçası ama yorumunuz benim de aklımı karıştırdıBu konuya yazan tüm arkadaşlarıma danışmak istiyorum mesut kaya ile ameliyatıma 10 gün kaldı. erhan coskundan da randevum var bırını ıptal etmek ıstıyordum ben de uzun süredir dusunuyordum. mesut kayaya olacaktım fakat asistanının ilgisizliği sanırım vazgeçmeme sebep olacak şöyle anlatayım şehır dısından muayene olmaya gıttım kendılerıne hatta belirttim ama hem muayenem kısa sürmüştü hem de asistan pek ilgilenmedi sonra ameliyat günü alınca haliyle biraz konustuk ben ameliyat oncesı yapacagımız bazı seyler var lıste vermıyor musunuz dedim amelıyatınıza 10 gun kala atarım ben dedi ben tamam dedim ama saçma geldi zaten o listeyi 10 gün kala uygulamaya baslıyoruz. sonra tarihi aldım ve ya regl ime denk gelirse dedim yoo bir sey olmaz yaparız amelıyatınızı regl döneminde de dedi. herneyse asistanı benım numaramı bıle kaydetmemıstı sonradan ettı surda 11 gun kalmıs hala bana basit bir liste olan yesılcay c vitamini içme gibi bir listeyi atmadı sonuçta kanamalı bir ameliyat önemli bir konu ve vaat ettiği şeyi yapmadı. bence mesut hoca iyi fakat anladıgım kadarıyla asıstanını epey koruyor ve sahıplenmıs hakkında olumsuzluk duysa bıle asıstanına gidip söylemeyecek birisi gibi duruyor. kızla ilgili googleda da olumsuzluk okudum çünkü. sırf asistanının bunları atmamasından dolayı mı vazgeçtin derseniz aslında bu sürecin önemli bir parçasındaki aksaklıgı gostermıyor mu ortada ozensızlık var ben kan sulandırıcı gıdaları kullanıp gitsem ne olcak? veya sımdıden boylelerse amelıyat sonrası surecte ne olacak ben dusunemıyorum ihmale gelebilirim diye korktum acıkcası veya sorun yasarsam ilgilenmezler diye. mesut beyın sırf tarzını daha cok begendıgım ıcın ıstıyordum ama erhan bey hem asırı ılgılı saglıgımla alakalı cok sorular sordu muayeneye gider gitmez el kitabı verdi yapacaklarım hakkında. asistanları da ilgili meyra hanım regl dönemine gelirse değiştirelim dediler ve hep sorularımı cevaplayıp guleryuzlerını eksık etmedıler. beni önemsediklerini ve teşeküllü olduklarını gördüm. amelıyat sonrası acil 24 saatlik açık hatlarının olması da büyük artı. ben sanırım erhan coskuna amelıyat olacagım. fikirlerinizi belirtiseniz mutlu olurum tesekkurler