- 29 Mayıs 2017
- 292
- 72
- 27
-
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
Duyup gördüklerime göre bir açıklama yaptım burası tecrübelerimizle birbirmize aktarım ve fayda sagladıgımız bır platform. Bu önemli bir konu oldugundan tartısılması gerekiyor. Subjektif olarak iyi olmadıklarına dair izlenimlerini aktardım. Bir doktor hakkında bir değil birkaç olumsuz ve gözümle şahit oldugum kulagımla duydugum ustune burda okudugum seyler olunca ben de karsımdaki kişiye bunu aktarıyorum aynı dürüstlüğü şuan bu kararı vermekte olurken kendim de bekliyorum. Uzun süredir bu işe kafa patlatan biri olduğumdan. Farkındaysanız benim fikrim siz iyi araştırın dedim. Sizin burnunuza sayfadan baktım gerçekten güzel olmuş. Sevgiler.Bence yazdığınız yorum çok rahatsız edici, doktorlar iyi değil demek nedir yahu bu nasıl bir konuşma şekli ? Ben kötü sonuç almayan bi hastası olan doktor hiç rastlamadım benim ilk doktorum da mükemmel yorumları vardı bir tane kötü yorum okumadım hakkında ve bizzat sonuçları harika olan hastaları vardı ama benim sonucum tam bir faciaydıbu yüzden fikir belirtin elbette ama kötü doktor iyi doktor yakıştırması yapmak hoş değil naçizane fikrim
Sakın dolgu yaptırmayın, kıkırdaklara doluyor erimiyormuş… Barış Çakır kesinlikle dolgulu burnu ameliyat etmiyorum demiş bi tanıdığıma ve kız yıkılmıştı çünkü Dr un emeğine yazık oluyor, dolgu olduğu için adamın yaptığı olduğundan farklı görünecek ya da görünmeyecek. Barış Çakıra çok güveniyorum ve ona gideceğim. Çok pahalı ama başka bir şey içime sinmiyor. Bir de Eren Taştan var Ankara’da o da çok iyi ve aklımda. Eren bey daha ulaşılır konum olarak, ikisinden birine gidicem.aşkım burnuma dolgu da saçma hem ligamentlere zarar hem de habire eriycek bir daha yaptır vs hem burun delıklerım de buyuk gerekli geliyor bana
Dolgu tam olarak erimiyor kıkırdakların arasına doluyor ve burnu büyütüyormuş, sakın emin olmadan yaptırmayınligamentlere zararı hiç duymadım varmı böyle bi risk acaba
Aynen barış çakır aşırının da ötesi pahalı. ben revizyon sordum aklım çıktı burun nakli olayım daha iyiSakın dolgu yaptırmayın, kıkırdaklara doluyor erimiyormuş… Barış Çakır kesinlikle dolgulu burnu ameliyat etmiyorum demiş bi tanıdığıma ve kız yıkılmıştı çünkü Dr un emeğine yazık oluyor, dolgu olduğu için adamın yaptığı olduğundan farklı görünecek ya da görünmeyecek. Barış Çakıra çok güveniyorum ve ona gideceğim. Çok pahalı ama başka bir şey içime sinmiyor. Bir de Eren Taştan var Ankara’da o da çok iyi ve aklımda. Eren bey daha ulaşılır konum olarak, ikisinden birine gidicem.
Eren taştan mı kaç sene önce revizyona 140 bin istiyodu şimdi araba falan satmak gerekir herhalde ona.Bi de bana eğitim veriyo ama sık ameliyat yapmıyormuş gibi geliyor nedense bi ısınamadım o adama.Sakın dolgu yaptırmayın, kıkırdaklara doluyor erimiyormuş… Barış Çakır kesinlikle dolgulu burnu ameliyat etmiyorum demiş bi tanıdığıma ve kız yıkılmıştı çünkü Dr un emeğine yazık oluyor, dolgu olduğu için adamın yaptığı olduğundan farklı görünecek ya da görünmeyecek. Barış Çakıra çok güveniyorum ve ona gideceğim. Çok pahalı ama başka bir şey içime sinmiyor. Bir de Eren Taştan var Ankara’da o da çok iyi ve aklımda. Eren bey daha ulaşılır konum olarak, ikisinden birine gidicem.
Merhaba hangisini tercih ettiniz?Sakın dolgu yaptırmayın, kıkırdaklara doluyor erimiyormuş… Barış Çakır kesinlikle dolgulu burnu ameliyat etmiyorum demiş bi tanıdığıma ve kız yıkılmıştı çünkü Dr un emeğine yazık oluyor, dolgu olduğu için adamın yaptığı olduğundan farklı görünecek ya da görünmeyecek. Barış Çakıra çok güveniyorum ve ona gideceğim. Çok pahalı ama başka bir şey içime sinmiyor. Bir de Eren Taştan var Ankara’da o da çok iyi ve aklımda. Eren bey daha ulaşılır konum olarak, ikisinden birine gidicem.
Benim ilk ameliyat olacak ama çok haklısınız; bı fiyatlar bi kere ne olursa olsun doktorluk mesleğinin etik anlayışına hiç yakışmıyor. Kendi ülkelerinin vatandaşına hizmet etmek istemeyip yurt dışından gelenlere hekimlik yapan muhteşem hekimlerimiz var, gerçekten çok şanslıyız (!)Eren taştan mı kaç sene önce revizyona 140 bin istiyodu şimdi araba falan satmak gerekir herhalde ona.Bi de bana eğitim veriyo ama sık ameliyat yapmıyormuş gibi geliyor nedense bi ısınamadım o adama.
Henüz değil malesef, okuyorum şu an okul bitince inşallah, son senemMerhaba hangisini tercih ettiniz?
Henüz değil malesef, okuyorum şu an okul bitince inşallah, son senemMerhaba hangisini tercih ettiniz?
Benim için şehir önemli değil gidip gelcem yeter ki sonuç güzel olsun görüşmeye gidicem burdan anlatırım tecrübelerimi ama size tavsiyem burda benden sonra konusup tartıstıgınız o doktorların tural bey hariç hiçbirisi iyi doktorlar değil kötü yorumlar okudum veya bizzat iyi olmayan sonuçlar tavırlar gördüm diyeyim. Ama bu benim fikrim öngörümdür görünce yazmadan edemedim çünkü bu işin dönüşü yok kendim üzülmek hiç istemem siz de üzülün istemem. Kendimi sizin yerinize koyarak yazdım. Lütfen ıncığına cıncığına kadar bakın doktorun.
1 ay kaldı ameliyatıma Mesut Kaya şuan agır basıyor her an fıkrım degısebılır yıneMerhaba, karar verebildiniz mi? bende araştırıyorum ve tüm yorumları okudum. son kararınızı merak ediyorum...
1 ay kaldı ameliyatıma Mesut Kaya şuan agır basıyor her an fıkrım degısebılır yıne
bin1 ay sonrasına Mesut Kaya'dan gün aldınız yani.. Şimdilik karar vermeniza çok sevindim öyleyse, karar vermek ameliyat sürecinden daha zor sanki
ne kadara anlaştınız acaba onu da öğrenebilir miyim?
10 katı dediğiniz fiyatları o ünlü doktorlar ilk ameliyat için istiyorlar, revizyon için arabanızı satmak zorunda kalabilirsinizBen 2023 için revizyon fiyatlarını sormaya korkuyorum eski konulara bakıyorum 15 20 bin çok denilmiş 1 2 sene de 10 katı nasıl arttı bu iş ben anlamadım
Merhaba. Ben de doktor araştırıyorum rinoplasti için, korkudan henüz gidip kimseyle görüşemedim bile. Elif Dağlı, Orhan Aydın, Hakan soygür ve Gürcan aslan'i arastirdiniz mı? Ben onları da düşünüyordum. Fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirimevet 50
bin
elif dağlı mesut hocayla beraber calısıyor burunları guzel gıbı ama hakkında bır yorum duymadım diğerleri hakkında hiçbir fikrim yokMerhaba. Ben de doktor araştırıyorum rinoplasti için, korkudan henüz gidip kimseyle görüşemedim bile. Elif Dağlı, Orhan Aydın, Hakan soygür ve Gürcan aslan'i arastirdiniz mı? Ben onları da düşünüyordum. Fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim