- 29 Mayıs 2017
- 292
- 72
- 27
-
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
Para kısmına kesinlikle katılıyorum. İstediği para zaten yeterince fazla indirim yapılmasını isteyince karşısında ki kişiye üslubu da değişiyor maalesef en haz etmediğim doktor tipi para odaklı.Erkan Soylu'ya iki tanıdığım ameliyat oldu. Birisinde ciddi bir komplikasyon gelişti alınmayan bir tedbir yüzünden, diğer arkadaşımda ise genel hatlarıyla güzel ancak küçük bir yerde deforme olmuş, dikkat edilmemiş gibi duran bir burun yapıldı. Buna ek olarak işi tamamen paraya vurmuş, çok ciddi reklamlar yapan doktorların işini ne kadar özenerek yaptığı konusunda şüphelerim var
ne komplikasyon oldu deforme dediğiniz şey ne oldu tam olarak açıklama yapar mısınızErkan Soylu'ya iki tanıdığım ameliyat oldu. Birisinde ciddi bir komplikasyon gelişti alınmayan bir tedbir yüzünden, diğer arkadaşımda ise genel hatlarıyla güzel ancak küçük bir yerde deforme olmuş, dikkat edilmemiş gibi duran bir burun yapıldı. Buna ek olarak işi tamamen paraya vurmuş, çok ciddi reklamlar yapan doktorların işini ne kadar özenerek yaptığı konusunda şüphelerim var
Mustafa kavugudurmaz ı da araştırın derim inst. Sayfasına bakarsınız daha iyi olur benim bi tanıdığım memnun kaldı şimdi ben de düşünüyorum olmayı buraya fikir aramaya geldim aklımda o var şuan fiyat olarak da diğerleriine göre uygun :')Lokasyon veya ücret önemli değil instagramına ve yorumlarına bakarak uzun süredir araştırdığım doktorlar arasında eleme yaptım tarzını beğendiğim doktorları şuan aklımda olan isimleri yazıyorum bu isimlerle deneyimleri olanlar veya olumlu olumsuz duyum alanlar yazarsa aşırı mutlu olurum.
Tolga Bilece
Erdal Erkoç
Yusuf Öztürkçü
Selim Turan
İsa Kaya
Erhan Coşkun
Erkan Soylu
Barış Çakır(ünlülerle çalışan doktorlardan biraz çekiniyorum ilgi olmaz ve özensiz davranırlar diye ama mesleğinde çok isim yapmış birisi çokta olumsuz yorumu yok gibi kararsızım gerçi ücreti önemli değil desem de şuan aşırı arttığını söylüyorlar. Normalde istediğim Barış Çakırdı. )
Ben baktım hiç beğenmedim,çoğu burnu büyütmüş. Hacimli ve kalın derili burunlarda küçültme yapamamış. Ince kemikli küçük burunlarda basarili onuda hepsi yapıyor:)Mustafa kavugudurmaz ı da araştırın derim inst. Sayfasına bakarsınız daha iyi olur benim bi tanıdığım memnun kaldı şimdi ben de düşünüyorum olmayı buraya fikir aramaya geldim aklımda o var şuan fiyat olarak da diğerleriine göre uygun :')
Nasıl bir komplikasyon oldu acaba? Ben 3.ameliyat için kendisiyle de görüşmeyi düşünüyorum.Yeni bir hayal kırıklığı yaşayacak durumda değilim artık.ne komplikasyon oldu deforme dediğiniz şey ne oldu tam olarak açıklama yapar mısınız
Ne kadar acaba?Mustafa kavugudurmaz ı da araştırın derim inst. Sayfasına bakarsınız daha iyi olur benim bi tanıdığım memnun kaldı şimdi ben de düşünüyorum olmayı buraya fikir aramaya geldim aklımda o var şuan fiyat olarak da diğerleriine göre uygun :')