Rinoplasti burun estetiği için en iyi doktoru bulmak istiyorum.

Haklısınız aslında. Bunu diyenler oluyor.

Benim belirgin eğrilik vardı. Büyük oranda gitti. O yüzden memnunum özellikle ben. Bir de burun ucum çok tombuldu :)

Çok sevindim sonuçtan memnuniyet duymanıza. Aylardır araştırıp, emek veriyorsunuz, sonucun içinize sinmesi çok güzel bu yönden. Darısı başıma artık, ben de aylardır araştırmaktan, acaba demekten kafayı yeme noktasına geldim :) Genelde zamanla burun çok degisiklik gösteriyor deseler de kalın derili olmayanların burnu ameliyat sonrası ile aynı kalıyor bir travma vs. oluşmadığı müddetçe. İlk görünümü içine sinmişse zaman içerisinde bir bozulma olacağını zannetmiyorum. Sizin eski yorumlarınızı da okudum, burnum ince derili ve kalkık yazmışsınız sanirim, benim de öyle ve kendi burnuma benzer bir burun görmedim, hep uzun, geniş burun ucu olanları görüyorum. Sizin için sakıncası yoksa özelden sadece burnunuzun göründüğü öncesi sonrası şeklinde bir fotoğraf paylaşmanız mümkün mü

Ameliyat süreci kesinlikle zor, 3 4 gün şişlik, narkozu atma, saclari yıkama, burna hiç su degdirmeme vs. büyük problem. Bir de benim gibi miyop, astigmat varsa lens de kullanılamaz o şişlikte, bilmiyorum ne yapacağım :) İnsanın bir dişinde çürük olsa bile nasıl acı çekiyor, yüzün tam ortasını kesip dikiyorlar sonucta, elbette acı olacak, sonuc güzel olsun yeter ki :) Bizim gibi şehir dışından gidenler için her şey iki katı zorlaşıyor bir de. Neyse ki siz sonuçtan memnun kalmışsınız, değmiş acılara, yeni burnunuzla güzel günleriniz olsun ☺

Canım benim burnum önden geniş yani delikleri büyük, sırtı ince ucu kalin derili gözenekli yağlı bir burun yandan da ufak bir kemerim vardı. Kalkikligi iyiydi asimetri vs yoktu. Öncesini video olarak almıştım dur çekip gondereyim

Benim de tam tersi önden cok güzel, yandan berbat, kalkık ve kemerli bir görünümü var. Bir de burun sırtındaki derim aşırı ince. Senin sonucu gördüm bir cesaret geldi, pazartesi Mesut hocayla Tural hocaya randevu alicam

Benim de onden güzeldi genişlik yüzüme gidiyordu aslında yüzüm tolere ediyordu ama böylesi daha iyi olmuştur sanirim önden sislik var diye paylaşmadım. Yandan da gördüğün gibiydi iste. Ya evet olmak iyi ama böyle hop ameliyat oldun bitti hadi çık gibi bir şey değil çok zimbirtisi var ondan doktorlar da biraz haklı sonuçta cerrahi bir şey ufak şeyler için cidden degmeyebilir

Evet doğru özellikle de sonuc istenilen gibi olmazsa revizyon düşüncesi daha da kötü. Ama ben de olmazsam içimde kalacak. Insallah yolunda gider her sey. Evet senin daha çok yeni mutlaka şişlik ödem vardir

Evet doğru özellikle de sonuc istenilen gibi olmazsa revizyon düşüncesi daha da kötü. Ama ben de olmazsam içimde kalacak. Insallah yolunda gider her sey. Evet senin daha çok yeni mutlaka şişlik ödem vardir
Ol tabii de her ihtimali düşün korkutmak için demiyorum ama şöyle olsa psikolojim kaldırır mı diye bir dusunmeli

Of ya ben de kapalı ile mi olsaydım dokularıma yazık mı ettim keşke Erhan bey mi yapsaydı diye kendimi yiyip bitiyorum bazen normale dönüyorum bazen de beynimden bu dusunce cıkmıyor yani burnum zaten güzeldi boşa mı açıkla oldum acaba bağ dokum ligamentlerim bosa mı gitti acaba Erhan bey yapsa nasıl olurdu dıye dusunmeden edemiyorum bi yani. Gerçi size sordum Erhan beyin bazı sonuçlarını beğenmemiştikte. Ama ne bileyim açığın ileride dezavantajları olacak mıdır

En son Barış Çakır 10.000 USD'ye yaptığını demişlerdi telefonda (Kasım 2022'de aradım), yanında çalışan Erhan Coşkun ise 4500 Dolardi (Şubat 2023, bizzat sordum). İkisi de iyi bence.

Okudum aslında vazgeçmedim ama onun kadar iyi başka bir doktor var mı kbb ci merak ettim ikisi arasında mukayese yapmak için. Bide en zoru neydi sizce tampon mu kusma mı ağrı mı hala çok korkuyorum
ya dediğim gibi ben çok nazlıyım bu süreci hop oldun bitti git gibi bekliyordum ya tabii sonrası var da dayanırım diyordum kendimi dikişle kanla görmek benim psikolojimi bozdu bir de olup bitince bana evhama paniğe kapıldım psikolojik kısmı beni zorladı fiziksel olarak hiçbir şey zorlamadı tamponları gayet rahat aldırdım alçıyı da öyle

Okudum aslında vazgeçmedim ama onun kadar iyi başka bir doktor var mı kbb ci merak ettim ikisi arasında mukayese yapmak için. Bide en zoru neydi sizce tampon mu kusma mı ağrı mı hala çok korkuyorum
Ben dün aradım mesut beyi randevu için ama sekreteri hic yardımcı olmuyor, bana iletişimi kötü gibi geldi. Ben ameliyat sonrası bir sıkıntı yasasam doktora ulaşmak için yine asistanıyla görüşmek zorunda kalıcam, o zaman da pek iyi iletişim kuracak gibi durmuyor. Tural beyin asistanı cok anlayışlı, ilgi alakası süper, kendisine randevu aldım. Bakalim aksilik Çıkmazsa randevuya gidebilirsem fikirlerimi yazıcam, düşünenlere yol gösterici olur. Yaptığı burunlar açısından Mesut kaya'yı daha çok beğeniyorum ama asistanı sebebiyle vazgeçebilirim

bana yardımcı olmustu ameliyat gününü değişmede vs bende mesut beyin kendi cebi var ameliyat sonrası hastalarına veriyor ben her sorum oldugunda ulastım cevap verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…