- 2 Eylül 2016
- 189
- 216
- 29
-
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
Haklısınız aslında. Bunu diyenler oluyor.Ama cidden bu kadar çileye değdi mi diyorum yine de çünkü değişiklik çok ufak oldu burnumdaki degisim ufak ve yüz karakterim ifadem aynı tamamen ben yine benim. Bu aslında iyi bir şey ama gerçekten değdi mi dedim :) Gerçi Barış Cakir bunları soylemisti ameliyat olmanıza değecek bir değişim olmaz gibisinden. Neyse bakalım çekeceğimiz cileyi çektik :d ama kusurları ufak olanlar cidden biraz daha düşünsün derim
Çok sevindim sonuçtan memnuniyet duymanıza. Aylardır araştırıp, emek veriyorsunuz, sonucun içinize sinmesi çok güzel bu yönden. Darısı başıma artık, ben de aylardır araştırmaktan, acaba demekten kafayı yeme noktasına geldim :) Genelde zamanla burun çok degisiklik gösteriyor deseler de kalın derili olmayanların burnu ameliyat sonrası ile aynı kalıyor bir travma vs. oluşmadığı müddetçe. İlk görünümü içine sinmişse zaman içerisinde bir bozulma olacağını zannetmiyorum. Sizin eski yorumlarınızı da okudum, burnum ince derili ve kalkık yazmışsınız sanirim, benim de öyle ve kendi burnuma benzer bir burun görmedim, hep uzun, geniş burun ucu olanları görüyorum. Sizin için sakıncası yoksa özelden sadece burnunuzun göründüğü öncesi sonrası şeklinde bir fotoğraf paylaşmanız mümkün müDün atelim çıktı burnum gayet olması gerektiği gibi çok doğal olmuş hiçbir sorun yok burun sırtım düz bir de kendi burnum kalkıktı kalkmasını istememiştim hoca da kaldırmamış ben ne istediysem öyle olmuş. Ameliyat olduğumu kimse anlamaz bile şuan hatta eski burnumu unuttum direkt. Benim burnumun ucu kalın deriliydi geri kalanı inceydi. Hoca atel çıkarmaya gittiğimde şaşırdı nasıl bu kadar çabuk toparladınız şişliğiniz bile az dedi. O yüzden diğerleri gibi başta burnumu hiç garipsemedim çok şükür. Ha zamanla değişecek onu biliyorum ama yandan gayet iyi önden yine biraz şişi var o da inecektir. Eğer mevcut durumu korursam ben neticeden memnunum burun kanatlarım da daraltıldı. Kanat kısmımda yakından bile zor göreceğiniz bir şişlik var ilk günler daha belirgindi ama o da düzeliyor gibi. Böyle kalsa da takılacak bir şey hiç değil.
Ameliyat süreci kesinlikle zor, 3 4 gün şişlik, narkozu atma, saclari yıkama, burna hiç su degdirmeme vs. büyük problem. Bir de benim gibi miyop, astigmat varsa lens de kullanılamaz o şişlikte, bilmiyorum ne yapacağım :) İnsanın bir dişinde çürük olsa bile nasıl acı çekiyor, yüzün tam ortasını kesip dikiyorlar sonucta, elbette acı olacak, sonuc güzel olsun yeter ki :) Bizim gibi şehir dışından gidenler için her şey iki katı zorlaşıyor bir de. Neyse ki siz sonuçtan memnun kalmışsınız, değmiş acılara, yeni burnunuzla güzel günleriniz olsun ☺Ama sizlere sürecin tahminimden zor olduğundan bahsedeyim ki ameliyata çok istekli dirayetli gittim kalktım şehir dışından geldim tek basıma otelde vs kaldım. Süreci anlatıyorum: covid testi verdim bir gün sonrasında hastanede tahlilleri verdim ertesi gün ameliyat girerken hiç korkmadım gülerek girdim ameliyattan cıktıgımda daha odaya cıkmadan asansörde uyandım basım donuyordu ilk gün bogazlarım cok yandı kotu oldum ameliyatta entübe edildiğimizden bogazım tahriş olmus megerse daha sonrasında odaya cıktıgımda hafıf kanla karısık istifra ettim. hemsıreler hemen yardımcı olup ustumu yatagı her seyı degıstırdıler 2 saat boyunca cok kotuydum gozum kapalı öyle bekledım hemsıreler corba ıhlamur pastil vs getirdiler biraz kendime geldim normal yemek yemeye kalkmaya başladım. refakatçiilm yoktu ama hemşireler müthişti sürekli tansiyon ateş satürasyon kontrol ettiler buzumu koydular ben memnun kaldım 1 gece yattım. otele döndüm sonra. ilk günler tampon burnu biraz büyük kalkık gösteriyor kendimi kanlar dikişler içinde görmek bana çok feci geldi eyvah burnum çirkin oldu eyvah burnum kalkmıs bu ne ne oldu bana kendime yazık ettim keske olmasaydım diye inanın 4-5 gün kendimi yedim bitirdim hayatımın en agır depresyonunu ve anksiyetesini yasamısımdır daha dıkıs ve alcı vardı ama sakin kalamadım baya tribe girdim :) neyse 3. gün moralim bozuk tamponları aldırmaya gittim doktor da daha alçı dikiş var bi sakin ol dedi tamponlar cıkınca rahatladım ve evet biraz görüntü de düzeldi. doktorun verdiklerini ihmal etmedim bol su içtim buzu da her gün koymaya devam ettim. ne olduysa 4. 5. günden sonra aniden şişlerim indi ve çok daha iyi oldu. ben de bi kendime geldim aa gayet iyi oldu alıştım dedim kendi kendime. daha sonra alcı cıkarmaya gıttım doktor baya sasırdı ooo sana ne olmuş bi anda toparlamıssın dediben tabii korkuyorum alçı cıkınca neyle karsılascam dıye aynaya bakmaya korkuyordum dikişlerimi de alcıyı da aldı bi aynaya baktım eeee çok güzel görünüyor sanki asıl orjinal burnum buymuş gibi :) o an baya rahatladım ve hayata döndüm bakalım uzun vadede neler olacak. ameliyat kararını iyi düşünün benim tahminimden zordu özellikle psikolojik olarak.
Canım benim burnum önden geniş yani delikleri büyük, sırtı ince ucu kalin derili gözenekli yağlı bir burun yandan da ufak bir kemerim vardı. Kalkikligi iyiydi asimetri vs yoktu. Öncesini video olarak almıştım dur çekip gondereyimÇok sevindim sonuçtan memnuniyet duymanıza. Aylardır araştırıp, emek veriyorsunuz, sonucun içinize sinmesi çok güzel bu yönden. Darısı başıma artık, ben de aylardır araştırmaktan, acaba demekten kafayı yeme noktasına geldim :) Genelde zamanla burun çok degisiklik gösteriyor deseler de kalın derili olmayanların burnu ameliyat sonrası ile aynı kalıyor bir travma vs. oluşmadığı müddetçe. İlk görünümü içine sinmişse zaman içerisinde bir bozulma olacağını zannetmiyorum. Sizin eski yorumlarınızı da okudum, burnum ince derili ve kalkık yazmışsınız sanirim, benim de öyle ve kendi burnuma benzer bir burun görmedim, hep uzun, geniş burun ucu olanları görüyorum. Sizin için sakıncası yoksa özelden sadece burnunuzun göründüğü öncesi sonrası şeklinde bir fotoğraf paylaşmanız mümkün mü
Iyiki gerek yok vs. diyen doktorlara aldırmayıp, olmuşsun, iyi sonuc alındığında özgüven arttıran bir sey bu burun işi. 10 numara olmuş, cok sevindim senin adınaElimde en fazla böyle var foto değil video çekmiştim ss aldım :)
Eki Görüntüle 3219969
Eki Görüntüle 3219970
Benim de tam tersi önden cok güzel, yandan berbat, kalkık ve kemerli bir görünümü var. Bir de burun sırtındaki derim aşırı ince. Senin sonucu gördüm bir cesaret geldi, pazartesi Mesut hocayla Tural hocaya randevu alicamCanım benim burnum önden geniş yani delikleri büyük, sırtı ince ucu kalin derili gözenekli yağlı bir burun yandan da ufak bir kemerim vardı. Kalkikligi iyiydi asimetri vs yoktu. Öncesini video olarak almıştım dur çekip gondereyim
Benim de tam tersi önden cok güzel, yandan berbat, kalkık ve kemerli bir görünümü var. Bir de burun sırtındaki derim aşırı ince. Senin sonucu gördüm bir cesaret geldi, pazartesi Mesut hocayla Tural hocaya randevu alicam
Evet doğru özellikle de sonuc istenilen gibi olmazsa revizyon düşüncesi daha da kötü. Ama ben de olmazsam içimde kalacak. Insallah yolunda gider her sey. Evet senin daha çok yeni mutlaka şişlik ödem vardirBenim de onden güzeldi genişlik yüzüme gidiyordu aslında yüzüm tolere ediyordu ama böylesi daha iyi olmuştur sanirim önden sislik var diye paylaşmadım. Yandan da gördüğün gibiydi iste. Ya evet olmak iyi ama böyle hop ameliyat oldun bitti hadi çık gibi bir şey değil çok zimbirtisi var ondan doktorlar da biraz haklı sonuçta cerrahi bir şey ufak şeyler için cidden degmeyebilir
Ol tabii de her ihtimali düşün korkutmak için demiyorum ama şöyle olsa psikolojim kaldırır mı diye bir dusunmeliEvet doğru özellikle de sonuc istenilen gibi olmazsa revizyon düşüncesi daha da kötü. Ama ben de olmazsam içimde kalacak. Insallah yolunda gider her sey. Evet senin daha çok yeni mutlaka şişlik ödem vardir
En kötü ihtimali hep düşündüm düşünüyorum aylardır. Enfeksiyon olursa, nekroz gelişirse vb. diye düşünürken fiyatlar aldi başını gittiOl tabii de her ihtimali düşün korkutmak için demiyorum ama şöyle olsa psikolojim kaldırır mı diye bir dusunmeli
En son Barış Çakır 10.000 USD'ye yaptığını demişlerdi telefonda (Kasım 2022'de aradım), yanında çalışan Erhan Coşkun ise 4500 Dolardi (Şubat 2023, bizzat sordum). İkisi de iyi bence.Lokasyon veya ücret önemli değil instagramına ve yorumlarına bakarak uzun süredir araştırdığım doktorlar arasında eleme yaptım tarzını beğendiğim doktorları şuan aklımda olan isimleri yazıyorum bu isimlerle deneyimleri olanlar veya olumlu olumsuz duyum alanlar yazarsa aşırı mutlu olurum.
Tolga Bilece
Erdal Erkoç
Yusuf Öztürkçü
Selim Turan
İsa Kaya
Erhan Coşkun
Erkan Soylu
Barış Çakır(ünlülerle çalışan doktorlardan biraz çekiniyorum ilgi olmaz ve özensiz davranırlar diye ama mesleğinde çok isim yapmış birisi çokta olumsuz yorumu yok gibi kararsızım gerçi ücreti önemli değil desem de şuan aşırı arttığını söylüyorlar. Normalde istediğim Barış Çakırdı. )
Okudum aslında vazgeçmedim ama onun kadar iyi başka bir doktor var mı kbb ci merak ettim ikisi arasında mukayese yapmak için. Bide en zoru neydi sizce tampon mu kusma mı ağrı mı hala çok korkuyorumtüm yazdıklarımı okudunuz mu neden vazgeçtiniz mesut beyden
ya dediğim gibi ben çok nazlıyım bu süreci hop oldun bitti git gibi bekliyordum ya tabii sonrası var da dayanırım diyordum kendimi dikişle kanla görmek benim psikolojimi bozdu bir de olup bitince bana evhama paniğe kapıldım psikolojik kısmı beni zorladı fiziksel olarak hiçbir şey zorlamadı tamponları gayet rahat aldırdım alçıyı da öyleOkudum aslında vazgeçmedim ama onun kadar iyi başka bir doktor var mı kbb ci merak ettim ikisi arasında mukayese yapmak için. Bide en zoru neydi sizce tampon mu kusma mı ağrı mı hala çok korkuyorum
Ben dün aradım mesut beyi randevu için ama sekreteri hic yardımcı olmuyor, bana iletişimi kötü gibi geldi. Ben ameliyat sonrası bir sıkıntı yasasam doktora ulaşmak için yine asistanıyla görüşmek zorunda kalıcam, o zaman da pek iyi iletişim kuracak gibi durmuyor. Tural beyin asistanı cok anlayışlı, ilgi alakası süper, kendisine randevu aldım. Bakalim aksilik Çıkmazsa randevuya gidebilirsem fikirlerimi yazıcam, düşünenlere yol gösterici olur. Yaptığı burunlar açısından Mesut kaya'yı daha çok beğeniyorum ama asistanı sebebiyle vazgeçebilirimOkudum aslında vazgeçmedim ama onun kadar iyi başka bir doktor var mı kbb ci merak ettim ikisi arasında mukayese yapmak için. Bide en zoru neydi sizce tampon mu kusma mı ağrı mı hala çok korkuyorum
bana yardımcı olmustu ameliyat gününü değişmede vs bende mesut beyin kendi cebi var ameliyat sonrası hastalarına veriyor ben her sorum oldugunda ulastım cevap verdiBen dün aradım mesut beyi randevu için ama sekreteri hic yardımcı olmuyor, bana iletişimi kötü gibi geldi. Ben ameliyat sonrası bir sıkıntı yasasam doktora ulaşmak için yine asistanıyla görüşmek zorunda kalıcam, o zaman da pek iyi iletişim kuracak gibi durmuyor. Tural beyin asistanı cok anlayışlı, ilgi alakası süper, kendisine randevu aldım. Bakalim aksilik Çıkmazsa randevuya gidebilirsem fikirlerimi yazıcam, düşünenlere yol gösterici olur. Yaptığı burunlar açısından Mesut kaya'yı daha çok beğeniyorum ama asistanı sebebiyle vazgeçebilirim