Rinoplasti burun estetiği için en iyi doktoru bulmak istiyorum.

Ben de şehir dışından Mesut bey için Ankaraya gitmeyi düşünüyorum. Yaptığı burunlara (özellikle ameliyattan uzun yıllar sonraki paylaşımlarına), hasta yorumlarına güveniyordum açıkçası ama yorumunuz benim de aklımı karıştırdı

karısıklık olussun istemem ama önemli bir konuda aksaklık olustu bir de sehır dısından gıtmeme ragmen muayene kısaydı pek ilgili değillerdi bu bana hastayla cok ılgılenmediklerini gösterdi bu konuda ihmal olduysa baska bır aşamada da ihmal olabilir ben o yüzden tereddüt ettim. erhan bey hem kapalı ameliyat yapıyor hem barıs hocanın ogrencısı hem de cok guvenılır bır adam belkı mesut beyi daha cok begenmıstım evet ama erhan bey cok daha guvenılır ekibi de kendisi de bence yaptıgı sımulasyon da aslında güzel. mesut bey simulasyonunu garanti edemiyor ve istemessen yapmıyor da ve sadece açık teknikle piezzosuz amelıyat ediyor erhan bey yüzde 90 garanti ediyor ki bana gösterdi simulasyonları hep tutturmus ve kapalı. bence erhan bey her türlü agır basıyor sırf tarzını bıraz daha begendım dıye mesut beyın bu kadar eksisi varken ona gitmiycem. bu son olay tuzu biberi oldu. yani belki hiç bilgim yok amelıyatta ve sonrasında fazla kanamadan ödemden sorun yaşarsam nolcak

Anladım kesinlikle haklısınızz Erhan beyin fiyatı neydi acaba ben de ona bir bakayım

Merhaba son kararınız nedir karar verebildiniz mi

Mesut beyin tarzı benim de çok hoşuma gitti. Bir de kendisine 6 yıl önce ameliyat olan, o tarihlerde fotoğrafını paylaştığı hastaları hala takip ediyor kendisini, demekki uzun süre geçse de sonuçtan memnun kalmışlar. Bu güven verici. Ben aslında kararımı vermiştim ama bu deprem sonrası İstanbul'da deprem yaklaştı söylentileri beni korkuttuğu için Ankara'da Mesut beye olayım diye düşünmeye başladım. Fiyati zaten Ahmet İslam'la aynı ama Ankara'da ameliyat olursam 1 2 hafta otelde kalmam gerekecegi için daha pahalıya gelecek. Mesut bey yüze cok uyumlu burunlar yapıyor, her açıdan görünümü ve uzun süreli sonucu da paylaşıyor ama ilgi alaka cok önemli. Şehir dışından, özellikle de uzun mesafe bir yoldan gidip muayene 10 15 dkda bitse ve sorularım geçiştirilse ben de ikileme düşerdim. Ki şuan aklım karıştı mesela. Erhan beye olacaksanız ameliyat gününüz bugünmüş sanırım, insallah çok güzel bir sonuç alırsınız, gönlünüze göre olur

Erhan beylerle de sorun yaşadım bu arada asistanı tam 7 gün kala aradı ve yardimlari oldu vazgectim yine mesut beye karar verdim ben de sizin gibi yapcam gidince

Erhan beylerle de sorun yaşadım bu arada asistanı tam 7 gün kala aradı ve yardimlari oldu vazgectim yine mesut beye karar verdim ben de sizin gibi yapcam gidince
Anladım, mesut bey çok ileri tarihe veriyor sanırım muayene ve ameliyat gününü. Açık teknikle ameliyat yapması da burna daha fazla müdahale edebildiği için mantıklı geliyor bana. Siz Ankara'da Tural beyle de görüşmüş müydünüz

Böyle bir şey mümkün mü acaba ? Benim de aklıma takıldı plak kullanıyorum şu an ben

Erhan Coşkun’u ilk kez burda gördüm sayfasına bakınca koruyucu rinoplasty yapan doktorlardanmış. Bu ameliyatı olmayıp fakat yıllardır araştırdığım için sonuç olarak da teknik konularda fazla bilgi sahibi olduğumdan artık bu yüzden ameliyat olamıyorum bir arkadaş yazmıştı ilk ameliyat olacaksanız preservation rinoplasty olmanızı öneririm diye. Sanırım ameliyat sonrası en sağlamlığını koruyan ve en fazla kendi burnun gibi hissettiğin yöntem buymuş. Yanlışım var ise düzeltin. Ama daha yeni piyasaya çıkan doktorlar bile 30 bin 40 bin ücret isterken bu yöntemleri bir araba parası altında olmak zaten mucize olur. E tabii bu işin birazda şans faktörü olduğunu atlamamak lazım. Neyse son kararım yine kararsızlığım.

Böyle bir şey mümkün mü acaba ? Benim de aklıma takıldı plak kullanıyorum şu an ben
Sadece dişlerin şekliyle ilgili bir sorun varsa, yüz şeklinde pek bir degisim olmuyor. Benim üst dişlerimin 6sı çok önde, ve orta hat kayması var, bu da asimetri oluşturuyor. Bu yuzden ya ameliyat ya da cekimli ortodonti tedavisi uygulanacaktı, ben de ortodontiyi tercih ettim. Yani bende orta hat kaymasına bağlı olan belirgin bir asimetri olduğu için tedavi bitiminde özellikle yüzün önden görünümünde degisim olacak, yandan bakınca da alt çenemin geride olduğu anlaşıldığı icin bi değişiklik olacak. Aşırı zor ve asimetri olmayan kişilerde dislerde değişiklik oluyor sadece, bende asimetri de olduğu için biraz farklı bir durum var.

Anladım benim de aynı üst damak darlığım genişletiliyor şu an plaklarla:/ asimetrik sorun var yani bende de alt üst kapanış bozukluğu..fiyatlar diş konusunda da pahalı bir karar vermem gerekiyordu ben de dişi seçtim şimdilik

Evet çok pahalı malesef, benim plakla halledilemeyeck seviyede. Bir de uzun surecek bir tedavi olacakmış, 4 yıla kadar sürebilir dedi ortodontist. Aslında doktorlar tel varken de ameliyat olunabilir diyor ama ben garantiye almak adına önce burun estetiği olma karari aldim, burnun sekli oturunca, 1 yıl sonrasında falan da diş teli taktırıcam. Her tedavinin fiyatı gün geçtikçe artıyor maalesef. Siz rinoplasti için yüzyüze görüştünüz mü hiç doktorlarla?

Hayır hiç görüşmedim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…