-
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
Ben de şehir dışından Mesut bey için Ankaraya gitmeyi düşünüyorum. Yaptığı burunlara (özellikle ameliyattan uzun yıllar sonraki paylaşımlarına), hasta yorumlarına güveniyordum açıkçası ama yorumunuz benim de aklımı karıştırdıBu konuya yazan tüm arkadaşlarıma danışmak istiyorum mesut kaya ile ameliyatıma 10 gün kaldı. erhan coskundan da randevum var bırını ıptal etmek ıstıyordum ben de uzun süredir dusunuyordum. mesut kayaya olacaktım fakat asistanının ilgisizliği sanırım vazgeçmeme sebep olacak şöyle anlatayım şehır dısından muayene olmaya gıttım kendılerıne hatta belirttim ama hem muayenem kısa sürmüştü hem de asistan pek ilgilenmedi sonra ameliyat günü alınca haliyle biraz konustuk ben ameliyat oncesı yapacagımız bazı seyler var lıste vermıyor musunuz dedim amelıyatınıza 10 gun kala atarım ben dedi ben tamam dedim ama saçma geldi zaten o listeyi 10 gün kala uygulamaya baslıyoruz. sonra tarihi aldım ve ya regl ime denk gelirse dedim yoo bir sey olmaz yaparız amelıyatınızı regl döneminde de dedi. herneyse asistanı benım numaramı bıle kaydetmemıstı sonradan ettı surda 11 gun kalmıs hala bana basit bir liste olan yesılcay c vitamini içme gibi bir listeyi atmadı sonuçta kanamalı bir ameliyat önemli bir konu ve vaat ettiği şeyi yapmadı. bence mesut hoca iyi fakat anladıgım kadarıyla asıstanını epey koruyor ve sahıplenmıs hakkında olumsuzluk duysa bıle asıstanına gidip söylemeyecek birisi gibi duruyor. kızla ilgili googleda da olumsuzluk okudum çünkü. sırf asistanının bunları atmamasından dolayı mı vazgeçtin derseniz aslında bu sürecin önemli bir parçasındaki aksaklıgı gostermıyor mu ortada ozensızlık var ben kan sulandırıcı gıdaları kullanıp gitsem ne olcak? veya sımdıden boylelerse amelıyat sonrası surecte ne olacak ben dusunemıyorum ihmale gelebilirim diye korktum acıkcası veya sorun yasarsam ilgilenmezler diye. mesut beyın sırf tarzını daha cok begendıgım ıcın ıstıyordum ama erhan bey hem asırı ılgılı saglıgımla alakalı cok sorular sordu muayeneye gider gitmez el kitabı verdi yapacaklarım hakkında. asistanları da ilgili meyra hanım regl dönemine gelirse değiştirelim dediler ve hep sorularımı cevaplayıp guleryuzlerını eksık etmedıler. beni önemsediklerini ve teşeküllü olduklarını gördüm. amelıyat sonrası acil 24 saatlik açık hatlarının olması da büyük artı. ben sanırım erhan coskuna amelıyat olacagım. fikirlerinizi belirtiseniz mutlu olurum tesekkurler
karısıklık olussun istemem ama önemli bir konuda aksaklık olustu bir de sehır dısından gıtmeme ragmen muayene kısaydı pek ilgili değillerdi bu bana hastayla cok ılgılenmediklerini gösterdi bu konuda ihmal olduysa baska bır aşamada da ihmal olabilir ben o yüzden tereddüt ettim. erhan bey hem kapalı ameliyat yapıyor hem barıs hocanın ogrencısı hem de cok guvenılır bır adam belkı mesut beyi daha cok begenmıstım evet ama erhan bey cok daha guvenılır ekibi de kendisi de bence yaptıgı sımulasyon da aslında güzel. mesut bey simulasyonunu garanti edemiyor ve istemessen yapmıyor da ve sadece açık teknikle piezzosuz amelıyat ediyor erhan bey yüzde 90 garanti ediyor ki bana gösterdi simulasyonları hep tutturmus ve kapalı. bence erhan bey her türlü agır basıyor sırf tarzını bıraz daha begendım dıye mesut beyın bu kadar eksisi varken ona gitmiycem. bu son olay tuzu biberi oldu. yani belki hiç bilgim yok amelıyatta ve sonrasında fazla kanamadan ödemden sorun yaşarsam nolcakBen de şehir dışından Mesut bey için Ankaraya gitmeyi düşünüyorum. Yaptığı burunlara (özellikle ameliyattan uzun yıllar sonraki paylaşımlarına), hasta yorumlarına güveniyordum açıkçası ama yorumunuz benim de aklımı karıştırdı
Anladım kesinlikle haklısınızz Erhan beyin fiyatı neydi acaba ben de ona bir bakayımkarısıklık olussun istemem ama önemli bir konuda aksaklık olustu bir de sehır dısından gıtmeme ragmen muayene kısaydı pek ilgili değillerdi bu bana hastayla cok ılgılenmediklerini gösterdi bu konuda ihmal olduysa baska bır aşamada da ihmal olabilir ben o yüzden tereddüt ettim. erhan bey hem kapalı ameliyat yapıyor hem barıs hocanın ogrencısı hem de cok guvenılır bır adam belkı mesut beyi daha cok begenmıstım evet ama erhan bey cok daha guvenılır ekibi de kendisi de bence yaptıgı sımulasyon da aslında güzel. mesut bey simulasyonunu garanti edemiyor ve istemessen yapmıyor da ve sadece açık teknikle piezzosuz amelıyat ediyor erhan bey yüzde 90 garanti ediyor ki bana gösterdi simulasyonları hep tutturmus ve kapalı. bence erhan bey her türlü agır basıyor sırf tarzını bıraz daha begendım dıye mesut beyın bu kadar eksisi varken ona gitmiycem. bu son olay tuzu biberi oldu. yani belki hiç bilgim yok amelıyatta ve sonrasında fazla kanamadan ödemden sorun yaşarsam nolcak
4500 dolar oldu oAnladım kesinlikle haklısınızz Erhan beyin fiyatı neydi acaba ben de ona bir bakayım
Merhaba son kararınız nedir karar verebildiniz miBu konuya yazan tüm arkadaşlarıma danışmak istiyorum mesut kaya ile ameliyatıma 10 gün kaldı. erhan coskundan da randevum var bırını ıptal etmek ıstıyordum ben de uzun süredir dusunuyordum. mesut kayaya olacaktım fakat asistanının ilgisizliği sanırım vazgeçmeme sebep olacak şöyle anlatayım şehır dısından muayene olmaya gıttım kendılerıne hatta belirttim ama hem muayenem kısa sürmüştü hem de asistan pek ilgilenmedi sonra ameliyat günü alınca haliyle biraz konustuk ben ameliyat oncesı yapacagımız bazı seyler var lıste vermıyor musunuz dedim amelıyatınıza 10 gun kala atarım ben dedi ben tamam dedim ama saçma geldi zaten o listeyi 10 gün kala uygulamaya baslıyoruz. sonra tarihi aldım ve ya regl ime denk gelirse dedim yoo bir sey olmaz yaparız amelıyatınızı regl döneminde de dedi. herneyse asistanı benım numaramı bıle kaydetmemıstı sonradan ettı surda 11 gun kalmıs hala bana basit bir liste olan yesılcay c vitamini içme gibi bir listeyi atmadı sonuçta kanamalı bir ameliyat önemli bir konu ve vaat ettiği şeyi yapmadı. bence mesut hoca iyi fakat anladıgım kadarıyla asıstanını epey koruyor ve sahıplenmıs hakkında olumsuzluk duysa bıle asıstanına gidip söylemeyecek birisi gibi duruyor. kızla ilgili googleda da olumsuzluk okudum çünkü. sırf asistanının bunları atmamasından dolayı mı vazgeçtin derseniz aslında bu sürecin önemli bir parçasındaki aksaklıgı gostermıyor mu ortada ozensızlık var ben kan sulandırıcı gıdaları kullanıp gitsem ne olcak? veya sımdıden boylelerse amelıyat sonrası surecte ne olacak ben dusunemıyorum ihmale gelebilirim diye korktum acıkcası veya sorun yasarsam ilgilenmezler diye. mesut beyın sırf tarzını daha cok begendıgım ıcın ıstıyordum ama erhan bey hem asırı ılgılı saglıgımla alakalı cok sorular sordu muayeneye gider gitmez el kitabı verdi yapacaklarım hakkında. asistanları da ilgili meyra hanım regl dönemine gelirse değiştirelim dediler ve hep sorularımı cevaplayıp guleryuzlerını eksık etmedıler. beni önemsediklerini ve teşeküllü olduklarını gördüm. amelıyat sonrası acil 24 saatlik açık hatlarının olması da büyük artı. ben sanırım erhan coskuna amelıyat olacagım. fikirlerinizi belirtiseniz mutlu olurum tesekkurler
3 martta erhan beye olcam gibiMerhaba son kararınız nedir karar verebildiniz mi
Mesut bey 65k fiyat verdi bana bugün.. bu fiyatlar her hafta mı güncelleniyor ben anlamadım cidden yetişemiyorum artık3 martta erhan beye olcam gibi
Mesut bey 65k fiyat verdi bana bugün.. bu fiyatlar her hafta mı güncelleniyor ben anlamadım cidden yetişemiyorum artık
Erhan beylerle de sorun yaşadım bu arada asistanı tam 7 gün kala aradı ve yardimlari oldu vazgectim yine mesut beye karar verdim ben de sizin gibi yapcam gidinceMesut beyin tarzı benim de çok hoşuma gitti. Bir de kendisine 6 yıl önce ameliyat olan, o tarihlerde fotoğrafını paylaştığı hastaları hala takip ediyor kendisini, demekki uzun süre geçse de sonuçtan memnun kalmışlar. Bu güven verici. Ben aslında kararımı vermiştim ama bu deprem sonrası İstanbul'da deprem yaklaştı söylentileri beni korkuttuğu için Ankara'da Mesut beye olayım diye düşünmeye başladım. Fiyati zaten Ahmet İslam'la aynı ama Ankara'da ameliyat olursam 1 2 hafta otelde kalmam gerekecegi için daha pahalıya gelecek. Mesut bey yüze cok uyumlu burunlar yapıyor, her açıdan görünümü ve uzun süreli sonucu da paylaşıyor ama ilgi alaka cok önemli. Şehir dışından, özellikle de uzun mesafe bir yoldan gidip muayene 10 15 dkda bitse ve sorularım geçiştirilse ben de ikileme düşerdim. Ki şuan aklım karıştı mesela. Erhan beye olacaksanız ameliyat gününüz bugünmüş sanırım, insallah çok güzel bir sonuç alırsınız, gönlünüze göre olur
Anladım, mesut bey çok ileri tarihe veriyor sanırım muayene ve ameliyat gününü. Açık teknikle ameliyat yapması da burna daha fazla müdahale edebildiği için mantıklı geliyor bana. Siz Ankara'da Tural beyle de görüşmüş müydünüzErhan beylerle de sorun yaşadım bu arada asistanı tam 7 gün kala aradı ve yardimlari oldu vazgectim yine mesut beye karar verdim ben de sizin gibi yapcam gidince
hayırAnladım, mesut bey çok ileri tarihe veriyor sanırım muayene ve ameliyat gününü. Açık teknikle ameliyat yapması da burna daha fazla müdahale edebildiği için mantıklı geliyor bana. Siz Ankara'da Tural beyle de görüşmüş müydünüz
Böyle bir şey mümkün mü acaba ? Benim de aklıma takıldı plak kullanıyorum şu an benIlk kez ameliyat olacağım. Önceden instagramda gördüğüm her doktoru beğenir, hemen ameliyat olmak isterdim, iyiki param yokmuş da olamamışım, rastgele kestirecektim kendimi yoksasonra burayı keşfettim, burada çok fazla pişmanlık hikayesi okudum, o yüzden şimdi ameliyat olmadan önce iyice araştırıyorum, operasyon geçirmiş kişilerle konuşmak istiyorum. Doktorumun revizyonda da tecrübeli olmasını istiyorum, çünkü ameliyat sonrası dis teli de taktıracagım, tel sonrası yüz şeklim değişirse burunda deformite olursa duzeltebilecek biri olsun istiyorum.
Sadece dişlerin şekliyle ilgili bir sorun varsa, yüz şeklinde pek bir degisim olmuyor. Benim üst dişlerimin 6sı çok önde, ve orta hat kayması var, bu da asimetri oluşturuyor. Bu yuzden ya ameliyat ya da cekimli ortodonti tedavisi uygulanacaktı, ben de ortodontiyi tercih ettim. Yani bende orta hat kaymasına bağlı olan belirgin bir asimetri olduğu için tedavi bitiminde özellikle yüzün önden görünümünde degisim olacak, yandan bakınca da alt çenemin geride olduğu anlaşıldığı icin bi değişiklik olacak. Aşırı zor ve asimetri olmayan kişilerde dislerde değişiklik oluyor sadece, bende asimetri de olduğu için biraz farklı bir durum var.Böyle bir şey mümkün mü acaba ? Benim de aklıma takıldı plak kullanıyorum şu an ben
Anladım benim de aynı üst damak darlığım genişletiliyor şu an plaklarla:/ asimetrik sorun var yani bende de alt üst kapanış bozukluğu..fiyatlar diş konusunda da pahalı bir karar vermem gerekiyordu ben de dişi seçtim şimdilikSadece dişlerin şekliyle ilgili bir sorun varsa, yüz şeklinde pek bir degisim olmuyor. Benim üst dişlerimin 6sı çok önde, ve orta hat kayması var, bu da asimetri oluşturuyor. Bu yuzden ya ameliyat ya da cekimli ortodonti tedavisi uygulanacaktı, ben de ortodontiyi tercih ettim. Yani bende orta hat kaymasına bağlı olan belirgin bir asimetri olduğu için tedavi bitiminde özellikle yüzün önden görünümünde degisim olacak, yandan bakınca da alt çenemin geride olduğu anlaşıldığı icin bi değişiklik olacak. Aşırı zor ve asimetri olmayan kişilerde dislerde değişiklik oluyor sadece, bende asimetri de olduğu için biraz farklı bir durum var.
Evet çok pahalı malesef, benim plakla halledilemeyeck seviyede. Bir de uzun surecek bir tedavi olacakmış, 4 yıla kadar sürebilir dedi ortodontist. Aslında doktorlar tel varken de ameliyat olunabilir diyor ama ben garantiye almak adına önce burun estetiği olma karari aldim, burnun sekli oturunca, 1 yıl sonrasında falan da diş teli taktırıcam. Her tedavinin fiyatı gün geçtikçe artıyor maalesef. Siz rinoplasti için yüzyüze görüştünüz mü hiç doktorlarla?Anladım benim de aynı üst damak darlığım genişletiliyor şu an plaklarla:/ asimetrik sorun var yani bende de alt üst kapanış bozukluğu..fiyatlar diş konusunda da pahalı bir karar vermem gerekiyordu ben de dişi seçtim şimdilik
Hayır hiç görüşmedim maalesefEvet çok pahalı malesef, benim plakla halledilemeyeck seviyede. Bir de uzun surecek bir tedavi olacakmış, 4 yıla kadar sürebilir dedi ortodontist. Aslında doktorlar tel varken de ameliyat olunabilir diyor ama ben garantiye almak adına önce burun estetiği olma karari aldim, burnun sekli oturunca, 1 yıl sonrasında falan da diş teli taktırıcam. Her tedavinin fiyatı gün geçtikçe artıyor maalesef. Siz rinoplasti için yüzyüze görüştünüz mü hiç doktorlarla?