- 29 Mayıs 2017
- 292
- 72
- 27
- Konu Sahibi stairwaytoheavennn
Duyup gördüklerime göre bir açıklama yaptım burası tecrübelerimizle birbirmize aktarım ve fayda sagladıgımız bır platform. Bu önemli bir konu oldugundan tartısılması gerekiyor. Subjektif olarak iyi olmadıklarına dair izlenimlerini aktardım. Bir doktor hakkında bir değil birkaç olumsuz ve gözümle şahit oldugum kulagımla duydugum ustune burda okudugum seyler olunca ben de karsımdaki kişiye bunu aktarıyorum aynı dürüstlüğü şuan bu kararı vermekte olurken kendim de bekliyorum. Uzun süredir bu işe kafa patlatan biri olduğumdan. Farkındaysanız benim fikrim siz iyi araştırın dedim. Sizin burnunuza sayfadan baktım gerçekten güzel olmuş. Sevgiler.Bence yazdığınız yorum çok rahatsız edici, doktorlar iyi değil demek nedir yahu bu nasıl bir konuşma şekli ? Ben kötü sonuç almayan bi hastası olan doktor hiç rastlamadım benim ilk doktorum da mükemmel yorumları vardı bir tane kötü yorum okumadım hakkında ve bizzat sonuçları harika olan hastaları vardı ama benim sonucum tam bir faciaydı bu yüzden fikir belirtin elbette ama kötü doktor iyi doktor yakıştırması yapmak hoş değil naçizane fikrim