Rinoplasti burun estetiği için en iyi doktoru bulmak istiyorum.

Bence yazdığınız yorum çok rahatsız edici, doktorlar iyi değil demek nedir yahu bu nasıl bir konuşma şekli ? Ben kötü sonuç almayan bi hastası olan doktor hiç rastlamadım benim ilk doktorum da mükemmel yorumları vardı bir tane kötü yorum okumadım hakkında ve bizzat sonuçları harika olan hastaları vardı ama benim sonucum tam bir faciaydı 🙂 bu yüzden fikir belirtin elbette ama kötü doktor iyi doktor yakıştırması yapmak hoş değil naçizane fikrim
Duyup gördüklerime göre bir açıklama yaptım burası tecrübelerimizle birbirmize aktarım ve fayda sagladıgımız bır platform. Bu önemli bir konu oldugundan tartısılması gerekiyor. Subjektif olarak iyi olmadıklarına dair izlenimlerini aktardım. Bir doktor hakkında bir değil birkaç olumsuz ve gözümle şahit oldugum kulagımla duydugum ustune burda okudugum seyler olunca ben de karsımdaki kişiye bunu aktarıyorum aynı dürüstlüğü şuan bu kararı vermekte olurken kendim de bekliyorum. Uzun süredir bu işe kafa patlatan biri olduğumdan. Farkındaysanız benim fikrim siz iyi araştırın dedim. Sizin burnunuza sayfadan baktım gerçekten güzel olmuş. Sevgiler.

aşkım burnuma dolgu da saçma hem ligamentlere zarar hem de habire eriycek bir daha yaptır vs hem burun delıklerım de buyuk gerekli geliyor bana
Sakın dolgu yaptırmayın, kıkırdaklara doluyor erimiyormuş… Barış Çakır kesinlikle dolgulu burnu ameliyat etmiyorum demiş bi tanıdığıma ve kız yıkılmıştı çünkü Dr un emeğine yazık oluyor, dolgu olduğu için adamın yaptığı olduğundan farklı görünecek ya da görünmeyecek. Barış Çakıra çok güveniyorum ve ona gideceğim. Çok pahalı ama başka bir şey içime sinmiyor. Bir de Eren Taştan var Ankara’da o da çok iyi ve aklımda. Eren bey daha ulaşılır konum olarak, ikisinden birine gidicem.

Sakın dolgu yaptırmayın, kıkırdaklara doluyor erimiyormuş… Barış Çakır kesinlikle dolgulu burnu ameliyat etmiyorum demiş bi tanıdığıma ve kız yıkılmıştı çünkü Dr un emeğine yazık oluyor, dolgu olduğu için adamın yaptığı olduğundan farklı görünecek ya da görünmeyecek. Barış Çakıra çok güveniyorum ve ona gideceğim. Çok pahalı ama başka bir şey içime sinmiyor. Bir de Eren Taştan var Ankara’da o da çok iyi ve aklımda. Eren bey daha ulaşılır konum olarak, ikisinden birine gidicem.
Aynen barış çakır aşırının da ötesi pahalı. ben revizyon sordum aklım çıktı burun nakli olayım daha iyi :-)

Eren taştan mı kaç sene önce revizyona 140 bin istiyodu şimdi araba falan satmak gerekir herhalde ona.Bi de bana eğitim veriyo ama sık ameliyat yapmıyormuş gibi geliyor nedense bi ısınamadım o adama.

Bi de bu çok ünlü doktorların ünlenmeden önce iyi burunlar yaptıklarını ama ünlendikçe saçmalamaya başladıklarını düşünüyorum bknz emre ilhan, instagramında her baktığımda şok oluyorum şuan yaptığı burunlara acemi birinin elinden çıkmış gibiler

Merhaba hangisini tercih ettiniz?

Eren taştan mı kaç sene önce revizyona 140 bin istiyodu şimdi araba falan satmak gerekir herhalde ona.Bi de bana eğitim veriyo ama sık ameliyat yapmıyormuş gibi geliyor nedense bi ısınamadım o adama.
Benim ilk ameliyat olacak ama çok haklısınız; bı fiyatlar bi kere ne olursa olsun doktorluk mesleğinin etik anlayışına hiç yakışmıyor. Kendi ülkelerinin vatandaşına hizmet etmek istemeyip yurt dışından gelenlere hekimlik yapan muhteşem hekimlerimiz var, gerçekten çok şanslıyız (!)

Ben 2023 için revizyon fiyatlarını sormaya korkuyorum eski konulara bakıyorum 15 20 bin çok denilmiş 1 2 sene de 10 katı nasıl arttı bu iş ben anlamadım

Benim için şehir önemli değil gidip gelcem yeter ki sonuç güzel olsun görüşmeye gidicem burdan anlatırım tecrübelerimi ama size tavsiyem burda benden sonra konusup tartıstıgınız o doktorların tural bey hariç hiçbirisi iyi doktorlar değil kötü yorumlar okudum veya bizzat iyi olmayan sonuçlar tavırlar gördüm diyeyim. Ama bu benim fikrim öngörümdür görünce yazmadan edemedim çünkü bu işin dönüşü yok kendim üzülmek hiç istemem siz de üzülün istemem. Kendimi sizin yerinize koyarak yazdım. Lütfen ıncığına cıncığına kadar bakın doktorun.

Merhaba, karar verebildiniz mi? bende araştırıyorum ve tüm yorumları okudum. son kararınızı merak ediyorum...

Merhaba. Ben de doktor araştırıyorum rinoplasti için, korkudan henüz gidip kimseyle görüşemedim bile. Elif Dağlı, Orhan Aydın, Hakan soygür ve Gürcan aslan'i arastirdiniz mı? Ben onları da düşünüyordum. Fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim 🙏🏻
elif dağlı mesut hocayla beraber calısıyor burunları guzel gıbı ama hakkında bır yorum duymadım diğerleri hakkında hiçbir fikrim yok

Bu konuya yazan tüm arkadaşlarıma danışmak istiyorum mesut kaya ile ameliyatıma 10 gün kaldı. erhan coskundan da randevum var bırını ıptal etmek ıstıyordum ben de uzun süredir dusunuyordum. mesut kayaya olacaktım fakat asistanının ilgisizliği sanırım vazgeçmeme sebep olacak şöyle anlatayım şehır dısından muayene olmaya gıttım kendılerıne hatta belirttim ama hem muayenem kısa sürmüştü hem de asistan pek ilgilenmedi sonra ameliyat günü alınca haliyle biraz konustuk ben ameliyat oncesı yapacagımız bazı seyler var lıste vermıyor musunuz dedim amelıyatınıza 10 gun kala atarım ben dedi ben tamam dedim ama saçma geldi zaten o listeyi 10 gün kala uygulamaya baslıyoruz. sonra tarihi aldım ve ya regl ime denk gelirse dedim yoo bir sey olmaz yaparız amelıyatınızı regl döneminde de dedi. herneyse asistanı benım numaramı bıle kaydetmemıstı sonradan ettı surda 11 gun kalmıs hala bana basit bir liste olan yesılcay c vitamini içme gibi bir listeyi atmadı sonuçta kanamalı bir ameliyat önemli bir konu ve vaat ettiği şeyi yapmadı. bence mesut hoca iyi fakat anladıgım kadarıyla asıstanını epey koruyor ve sahıplenmıs hakkında olumsuzluk duysa bıle asıstanına gidip söylemeyecek birisi gibi duruyor. kızla ilgili googleda da olumsuzluk okudum çünkü. sırf asistanının bunları atmamasından dolayı mı vazgeçtin derseniz aslında bu sürecin önemli bir parçasındaki aksaklıgı gostermıyor mu ortada ozensızlık var ben kan sulandırıcı gıdaları kullanıp gitsem ne olcak? veya sımdıden boylelerse amelıyat sonrası surecte ne olacak ben dusunemıyorum ihmale gelebilirim diye korktum acıkcası veya sorun yasarsam ilgilenmezler diye. mesut beyın sırf tarzını daha cok begendıgım ıcın ıstıyordum ama erhan bey hem asırı ılgılı saglıgımla alakalı cok sorular sordu muayeneye gider gitmez el kitabı verdi yapacaklarım hakkında. asistanları da ilgili meyra hanım regl dönemine gelirse değiştirelim dediler ve hep sorularımı cevaplayıp guleryuzlerını eksık etmedıler. beni önemsediklerini ve teşeküllü olduklarını gördüm. amelıyat sonrası acil 24 saatlik açık hatlarının olması da büyük artı. ben sanırım erhan coskuna amelıyat olacagım. fikirlerinizi belirtiseniz mutlu olurum tesekkurler

X