• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rica etsem benimle aynı sorunu yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

Bak burada ayrıl diyen herkes tecrübeli kişiler. Ben de ayrıl diyorum, çünkü zamanla hakaretler senden çıkar ailene başlar, en ufacık şeyde seni manipüle etmeye başlar, başlar da başlar.

Ondan iyisini bulamam demişsin mesela, kime göre neye göre; sözüm meclisten dışarı her kör satıcının bir topal alıcısı olur. Ondan iyisini bulamayacağını da yine o dikte etmiştir sana ama farkında bile değilsindir.

İnan bana hiçbirimiz mükemmel değiliz, çoğumuzun boyunu aşan hataları var; ancak bizi seven, merhametli ve bizim de sevdiğimiz kişileri bulduk. Ve de asla ondan iyisini bulamam, onun gibi kimse çekmez beni siye düşünerek daha iyisini bulduk.

Ayrıl kuzum ayrıl, bu iş artık ilişki sevgi değil alışkanlık olmuş. İnşallah dediklerimizi bilinçli bir şekilde idrak edersin 🌸

Aynı durumdaydım 2 aydır ayrıyım birisi girsin diye dua ediyorum. Yaşımda 28 belki daha geçnsinşzdir siz
Az önce yazdıklarım sizin için de geçerli. İnan bana çevrem aradığı aşkı 30dan sonra bulanlarla dolu, ben de dahil. Eski toksiklere de teşekkür ediyoruz ki, nasıl kişilerden uzak durmamızı gösterip daha iyisini bulmamıza yardımcı oldular 😉

Aynı durumdaydım 2 aydır ayrıyım birisi girsin diye dua ediyorum. Yaşımda 28 belki daha geçnsinşzdir siz
Ben de 24 yaşındayım gerçekten çok zor bir şey böyle ilişki yaşamak ve ayrılmaktan başka çare yok tamamen bağımlı olmuşuz ilişkiye devam etsek hiçbir şey değişmeyecek belli ki :(

Merhaba arkadaşlar. 4 senedir ayrıl barış süren bir ilişkim var. Erkek arkadaşım ile üniversitede tanıştık fakat kendiside ben de gerek öfke sorunu, gerek güven sorunu yaşayan iki kişiydik ve ilişkimizde hem ondan hem benden kaynaklanan çok ciddi sorunlar yaşadık. Erkek arkadaşım benim hatam olan bir konuda ya da onun istediğini yapmadığım bir şey de hemen öfkelenip, hakaretler yağdırıyor. Ciddi bir ilişki içinde idik fakat ne yapacağım bilmiyorum. Benim de hatalarım çok oldu bu ilişkide o nedenle bazen ondan iyisini bulamam diyorum ama en ufak sorunda işittiğim hakaretlerde ağırıma gidiyor. Lütfen bir fikir verir misiniz?
Hakaret öfke bunlar ciddi şeyler.İleride fiziki psikolojik şiddet de yaşarsın.Ayrilmalisin bence.

Back