Rezil oldum

oo çok olur öyle şeyler
bizde stajere bir gün git aslı gibidir i getir (kaşe) dedik
gitmiş oda oda aslıyı aramış

havale al diye gönderilen öğrenci stajyerin geri gelmeyişi ve uzun bir zaman sonra elinde PTT Para Gönderi kağıdı ile geri gelişi de vardı bizim anı listesinde

esasen hakime gidecek hakim tarih yazıp imza atacaktı sadece

Kusura bakma ama bende çok güldüm okurken :) amaan unutulur gider yani şahsını tanımazlar sadece bi kız vardı böyle demişti diye anılırsın o kadar,hem fena mı işte ilerde anlatacak güzel bi iş anın olmuş

ay oldum gulmekten. ama takilmayin illaki olur boyle seyler.benim Hakimden muhur istemisligim vardi mesela

Ben olsam çevremdekilere bozulduğunu belli etmez hatta onlarla birlikte makara yapardım :))
Yoksa canım düşünsene senin bozulduğunu farkedip sürekli sana takılmaya çalıştıklarını bu daha kötü bi durum bence

Hiç gülecek durumda değilim ama inan yerlere yattım gülmekten ne güzel bir anı olmuş ,hiç de rezillik değil ..andan birşeyler çıkarmaya bak ,ilerde gülecek halin kalmadığında hatırlar gülersin ..

Staj zorunlu değil ben isteyerek yapıyorum adalet okuduğum için evet sonuçta avukatın mesleğini yapacak değilsin stajda :) napalım bizde idare ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…