• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rezil oldum

hahhhaa bence çok tatlı yaa ,böyle şeyler okurken ben niye utanıyosamm
bak mesela bence yakışıklı bir iki avukata sempatikte gelebilirsin , şöyle bir içinden ne şapşirik ne tatlı kız diyip bir kıvılcımlanma olabilir baakk :KK200::-):21:

çok şekersiniz yahu:KK19:

benzer bir durumu da ben yaşadım bir sürü prof. önünde. şuan çoğundan ders alıyorum hatırladıkça gülüyolar ben de gülüyorum hatta geçen gün birisi sınıfa bile anlattı. takılmayın unutuluyor. :)

Teşekkürler böyle yorumlar içimi rahatlatıyor inşallah unutulur bi an önce :)

hahhhaa bence çok tatlı yaa ,böyle şeyler okurken ben niye utanıyosamm
bak mesela bence yakışıklı bir iki avukata sempatikte gelebilirsin , şöyle bir içinden ne şapşirik ne tatlı kız diyip bir kıvılcımlanma olabilir baakk :KK200::-):21:

Hiç sanmıyorum :D teşekkürler :KK200:

Komikmiş vallahi. Olmuş artık. Bir kaç güne unutulur gül geç.

Aklıma geldi yine bak ben senden beter bir şey yaptım. Bilgisayarda teknik çizim yapıyorum. Ölçü alacağım şerit metre lazımdı. Arıyorum soruyorum kimse de yok. Ortalık yerde 'ya milletin ne kıymetli metresi varmış' dedim.. :KK35::KK23:
Bunu galiba bir yarım saat sonra farkettim ve akabinde insanların güldüğünü hatırladım.. :KK70: Ah bu Türkçe ah..

allah tüm stajyerlerin yardımcısı olsun valla :D

images (6).jpg

Bı an 'hazimsiz' diye bağıracağini düşündüm :)
Olur böyle acemilikler, adı üstünde staj yani , böyle şeyleri öğrenmen için var .

Aman kapıdan girer girmez tüm koridoru sırıtarak geç.:) (hani evet komik duruma düştüm ama bakın bende kendime gülüyorum siz kim köpek imalı:D)

Bu isleri bilen biri icin komik gercekten :)))bir o kadar da sevimli :))kendinizi kasmayin. Siz de gulun gecin. Hayat boyle seyleri ciddiye almak icin cok acimasiz... En guzel gunleriniz...

Okuduğum bölüm gereği adliyede staja başlayalı 2 hafta oldu... gerek işi öğrenmek gerek bir şeyler kapmak için şimdilik mübaşir olarak çalışıyorum. Hakim, savcı ve bazı avukatlarla aram iyi. Hakim bana sesin çok gür çıkacak bağırırken dedi bende aynen öyle yapıyorum koridorda... elimdeki listeye göre herkesi duruşmaya çağırıyorum her şey iyi gidiyordu hiç bir sorun yoktu ta ki bugüne kadar o_O bugün yine milleti çağırıyorum listede ''hasımsız'' yazan biri vardı. okur okumaz döndüm koridorda avazım çıktığı kadar bağırdım hasımsız diye tam beş defa tekrar ettim hasımsız hasımsız hasımsız... baktım kimse yok ve gelen geçen herkes bana gülüyor özellikle avukatlar. gittim hakime dedim ki kim bu hasımsız ya çağırıyorum yok valla gelmemiş heralde dedim. Hakim dedi ki hasımsız yani ''yok'' demek boşuna bağırma. Allahım utancımdan kıpkırmızı oldum dışarı çıktım avukatların bazıları hala gülüyordu. çok fena rezil oldum bir kaç gün gitmesem olur mu acaba :silah:
Aklıma çocukken çalıştığım kuaförde yaşadığım olay geldi. Patron benden firkete ve pens istemişti ben ne kadar dolap çekmece varsa karıştırırken adam bağırdı kızın ne arıyon diye. Ben çocuk aklımla onları elektrikli kablolu bişey sanmıştım :KK49:

rezil olmalık durum yok ama olay komik

birisi de demedi mi bağırma hasımsız yok demek zaten diye

bunu avukatlar da diğer mübaşirler de bilir

lakin adliyede zorunlu stajı olan ve mübaşirin görevi yaptırılan mesleği cidden merak ettim

okuyamadım sayfaları belki yazmışsındır

Back