- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.200
Kanuni haklarımızı kullanırken kıstasımız sizin neleri tolere edip neleri tolere etmediğiniz değil. Hukuk şayet benim kişilik haklarımı, onur ve gururumu, manevi değerlerimi koruyorsa ve söz konusu üyenin yorumları benim bu haklarıma zarar veriyorsa şikayet hakkımı kullanırım ki kullandım da. Adli yargı sınavında ilk 100 içerisindeydi sıralamam. Hiç kimse bana tarikatların hakimi, hepinizi 5 sene sonra kürsünün öbür tarafında göreceğiz diyemez. Siz size yapılan hakaretleri sindirebilirsiniz ben bunu kabul etmiyorum. Bildiklerinizin üstünden geçmenizde biraz daha fayda var. Söz konusu iğrenç yorumların kabul edilebilir hiçbir tarafı yok. Hukuk evrenseldir ve dünyanın her yerinde ait olduğumuz zümre nedeniyle hakarete uğramama hakkımız güvence altına alınmıştır. Hakaret ve nefret suçlarının unsurlarına biraz daha çalışmanızı tavsiye ederim nacizane. Şarkılarını beğenmiyorum demekle, tarikat şarkıcısı 5 sene sonra şarkıların yüzünden senin halini göreceğiz arasındaki bariz farkı eminim kısa bir tekrarla görebilir hale geleceksiniz. İfade özgürlüğünün sınırlarını da böylece anlayabilmiş olursunuz. Ben suçtan zarar gören sıfatıyla bir vatandaş olarak gerekli şikayetimi yaptım. @Kazen size de söylediğim gibi gerekli şikayeti yaptım. Valla size de geçmiş olsun mu desem Allah sabır versin mi desem kadınlar buluşsun dertleşsin diye Gül gibi platform kuruyorsunuz zorbanın biri gece gündüz burada üyelerinizi azarlıyor. Ben olsam süresiz ban ile siteden kovarım sizler çok iyi sabrediyorsunuz
Bişey söyleyeyim mi? Kudraya takıntılı gibi görünüyorsunuz. Sanki onca insanın içinden çekip onu çıkardınız ve uğraşıyorsunuz.
Zorbalık falan bunlar ağır ithamlar, ona bakarsanız sizde onu hedef gösteriyorsunuz onu ne yapacağız?