- 6 Mayıs 2008
- 2.910
- 459
- 163
- Konu Sahibi x_tacsizprenses
-
çok şekersiniz yahu
benzer bir durumu da ben yaşadım bir sürü prof. önünde. şuan çoğundan ders alıyorum hatırladıkça gülüyolar ben de gülüyorum hatta geçen gün birisi sınıfa bile anlattı. takılmayın unutuluyor. :)
hahhhaa bence çok tatlı yaa ,böyle şeyler okurken ben niye utanıyosamm
bak mesela bence yakışıklı bir iki avukata sempatikte gelebilirsin , şöyle bir içinden ne şapşirik ne tatlı kız diyip bir kıvılcımlanma olabilir baakk
Komikmiş vallahi. Olmuş artık. Bir kaç güne unutulur gül geç.
Aklıma geldi yine bak ben senden beter bir şey yaptım. Bilgisayarda teknik çizim yapıyorum. Ölçü alacağım şerit metre lazımdı. Arıyorum soruyorum kimse de yok. Ortalık yerde 'ya milletin ne kıymetli metresi varmış' dedim..
Bunu galiba bir yarım saat sonra farkettim ve akabinde insanların güldüğünü hatırladım..Ah bu Türkçe ah..
allah tüm stajyerlerin yardımcısı olsun valla
Onlarda bizimde başımıza gelmişti zamanında diye gülüyorlardır belki:))
Ozaman bende rezil oldum hadi hepberaber gülelim:))))Konu sahibi mübaşir...
Gülenler avukat...
Zamanında başlarına gelmiş olması teknik olarak
mümkün değil yani...
Ama gülmek yerine gidip söyleseler, daha iyi olabilirmiş...
Aklıma çocukken çalıştığım kuaförde yaşadığım olay geldi. Patron benden firkete ve pens istemişti ben ne kadar dolap çekmece varsa karıştırırken adam bağırdı kızın ne arıyon diye. Ben çocuk aklımla onları elektrikli kablolu bişey sanmıştımOkuduğum bölüm gereği adliyede staja başlayalı 2 hafta oldu... gerek işi öğrenmek gerek bir şeyler kapmak için şimdilik mübaşir olarak çalışıyorum. Hakim, savcı ve bazı avukatlarla aram iyi. Hakim bana sesin çok gür çıkacak bağırırken dedi bende aynen öyle yapıyorum koridorda... elimdeki listeye göre herkesi duruşmaya çağırıyorum her şey iyi gidiyordu hiç bir sorun yoktu ta ki bugüne kadarbugün yine milleti çağırıyorum listede ''hasımsız'' yazan biri vardı. okur okumaz döndüm koridorda avazım çıktığı kadar bağırdım hasımsız diye tam beş defa tekrar ettim hasımsız hasımsız hasımsız... baktım kimse yok ve gelen geçen herkes bana gülüyor özellikle avukatlar. gittim hakime dedim ki kim bu hasımsız ya çağırıyorum yok valla gelmemiş heralde dedim. Hakim dedi ki hasımsız yani ''yok'' demek boşuna bağırma. Allahım utancımdan kıpkırmızı oldum dışarı çıktım avukatların bazıları hala gülüyordu. çok fena rezil oldum bir kaç gün gitmesem olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?