revoflex xtreme egzersız aletı

Canlarr bizde aldık onu ama ben üşengeç olduğum için yapmadım hiç. Annem 1 hafta hatta 6 günde ekmeği kesti pekte fazla bişey yemedi tam 7 klilo verdi o sırt bölgesi karın mide bölgesi yok oldu kadının fenalardayyıııımmm şimdi bende başladım resmen yaparken yağlarım yanıyo hissedebiliyorum #tavsiyederimhepinize

bizede ürün bugün geldi kızlar hepsiburada dan pek güvenmiodum açıkçası ama bi deniyim dedim 30 dakka yaptım 10 ar dakka farklı hareketler denedim yani toplamda 3 hareketi yaptım.. ama şuan fenalardayım her yanım agrıo bence deneyin alın derim diyetle de desteklicem umarım faydasını görürüm eşimde yaptı aynı hareketleri 94 kilo olmasına ragmen lastiklerde hiç bi sıkıntı olmadı gayet kaliteli duruyor alınan yerde önemli diye düşünüyorum dandikleri olabilir hepimize bol bol kilo vermeler

Kızlar merhaba.Ben de bu aleti almayı düşünüyorum ve araştırma yaparken bu konuya denk geldim.
Benim problemim dik duramamak.Sırt kaslarım çok kuvvetli değil.Bu ürünün reklamlarında kolay bir şekilde şınav çekebilen insanları görmüştüm.
Bu konuda okuduğum yorumlarda kilo verme amaçlı olan yararından bahsedilmiş fakat benim problemim olan dik duramama durumumu düzeltir mi ki?

Bu aleti alırsam dik durmamı sağlayacak sırt egzersizleri yapabilir miyim acaba?Bu konuda bilgi verebilen birisi olursa çok memnun kalırım

İstanbulda satılan bir mağaza var mı? Almak şstiyorum ama internete güven olmaz gidip görüp almak isterim. Bilen varsa yardım edebilir mi :)

Bende gecen yıl aldım bu aletten kiloluyum gobek desen 7aylık hamileler gibiyim dolmusta yer bile verdiler hamile sanıp dustugum durumu dusunun artık esimden o kadar utandım ki..
Ben aleti ilk aldıgımda diyet falan yapmadan aklıma geldikce yapıyordum 1 ay yaptım boylesonra gorenler ne oldu sana boyle diye
sormaya basladı herkes cok zayıflamıssın dedi kilomu hic bilmedigimden ne kadar verdigimi bilemiyorum ozmn ama 10kilo falan vermisimdir heralde sonra aleti bıraktım tekrar aldım aynı kiloyu simdi cocuk dusunuyoruz yapamıyorum aletle malesef diyetlede desteklenirse kısa surede guzel
sonuclar alırsınız bence

sırt için bağımsız egzersizler yapmanız lazım, yüzüstü yere uzanıp ters kol ters bacak yerden kaldırmayla başlayabilirsiniz, daha sonra yerde kol-ayak çırpma (havada yüzme) yaparsınız. Sırtınız biraz daha güçlenince süperman hareketine başlarsınız. bacaklar kollar havada, sonra kolları yana göğüs hizasına çekerken göğsü yerden kaldırma.
sırtınızı en çok güçlendirecek hareketlerden birisi önce ağırlıksız daha sonra ise bir kiloluk dambıl veya su şişesi ile yüzüstü yatarken bacaklar yerden kalkık-havada, kollar önde uzanmış bir biçimde sağdan sola (kollar değişimi yaparken dümdüz duracak) elinizdeki nesneyi geçirmek. Dediğim gibi ilk başta ağırlıksız yani mesela ufak bir tokayı kullanarak bu değişimi yapabilirsiniz. Ama buradaki esas nokta kollar arkada da değişim yaparken göğsü yerden olabildiğince kaldırmak.
en son olarak da bir barı omzunuza yeleştirip aşağı inip kalkmak. normalde bunu salonda sehpalarda 2,5'tan başlayan ağırlıklarla yapmalısınız ama evde de bir bar ile yapmanız çok iyi olur. sırtı en çok çalıştıran ve güçlendiren hareketlerden biridir. umarım yardımı olur size :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…