revoflex xtreme egzersız aletı

merhabalar
dün arkadasım almış gördüm dogum yapmıştı göbek karın problemi vardı
10 günde 1 kilo vermiş günde 35 kez yapıyorum dedi 1 ay olmuş alalı bir problem yaşamamış.
bende düşünüyorum.

Ben hala adam akıllı başlayamadım. Geçen akşam biraz yaptım. yaparken çok zorlandığımı hissetmedim ama ertesi gün ağrıdı kaslarım yapmış demek ki çalıştırmış diyorum. Bir de o ağrıyı karın ve göğüs bölgesinin heme alt tarafından itibaren bütün karın bölgesinde hissettim oraları tamamen çalıştırmış galiba.
Bu hafta tam başlıyorum inşallah kullandıkça yazarım.

Ben aldım 2 hafta oldu. 1 hafta kullanmadım lastiği koptu. Buna bağlı koğuşta anlımı çizdim. Alırken garantili almayı unutmayın. Şuan bu aletle 5cm inceldim. Tabii sadece bu değil, bisiklet de kullanıyorum koşu bandı da. Ve diyet. Karın kasım Yok ama karnım dümdüz oldu. Tabii kollarım da çok kaslanma oldu onu da bildireyim. 2 haftada kaslandım.

arkadaşınız hangi siteden yada nereden almış acaba.çünkü piyasada çok sayıda sahte ürün mevcut ve 1 , 2 kullanımdan sonra lastiği kopuyor arkadaşınızın aldığı ürüne bişi olmamışsa bizde ordan alabiliriz şimdiden teşekkür ediyorum...

Arkadaşlar ben www.limuna.com sitesinden aldım çok memnunum.Daha öncede alışverişlerim olmuştu güvenilir bir site.Egzersiz aleti çok işe yarıyor vücudun her yerini çalıştırıyor.

evet arkadaşlar 7 aylık bebegım var e doğum sonrası halıyle kılo problemım var aslında sadece gobegım var evde kosu bandım mekık aletım ve plates ekıpmalrım var tıtresımlı bel kemerım , sauna kemerım var hepsını denedım yok olmuyor.sadece kosu bandıyla en ıyı sporu yapıyorum plateslede eklemlerım rahatlıyor esniyorum.zaten plates benım ıcın kolay degıl hıc .
hocaylada calıstım.uzun zamandır revoflex exreme araştırıyorum.yorumları okudum farklı sıtelerden fıyatlarına baktım v.s.hatta tv den sıparıs te ettım .ama tv sıparısınden sonra sorun olduğunda ılgelenılmedıgını yazmış bır cok kışı.bu aletı fızıken elden almam gerektıgını duşundum.ankaradayım.ve bunu satan tek bır yer buldum.tabıkı nette.belkı çıkıp gezseydim.mesela ızmır cad.dukkanlar var belkı bulurdum.ama bebekle zor.bugun gıttım ve aletı 39 TL ye aldım lastıklerınde kopma olursa degıstıreceklerını soyedıer.zaten en önemlı sorun bu.bunu alan herkesin tek şikayet ettiği konu lastıklerının kopması.ben daha kullanıpda işe yaramadı dıyen görmedim.bugun bende bıraz calıstık yenı almanın heycanı ile gerçekten bu alet süper.ben spor salonuna gıttıgımde bu lastıkle yapılan hareketlerın hepsını ayrı ayrı aletlerde yapıyordum .mesela kürek çekme .mekık.v.s.bu aletle vücudun heryerı calısır.cok guvenıyorum.tabıkı kısa vadede kımse mucuze beklemesın..diyet de onemlı yanında.her sabah form sekersız bıtkı cayı ve form bıskuvı ıle kahvaltı yapıyorum.ara öğünlerde meyve,(pek aram yok ama zorla bır tane mandalına yada elma,armut)meyveli yoğurt,bebegıme yaptığım çorbadan bır kase oda arada bır,bır kase tarçın,zencefıl,zerdecallı yoğur(bun tarıfıde bu sıteden aldım)yanı gun ıcınde hepsı bu yedıklerımın.benden bu kadar.inş.yararlı olabılmısımdır.merak eden arkadaşlara

bilindik site şuan kadınlar klubunde görülen ana sitesinden aldı bende aldım ama çok iii terletıyo.

bende aldım. doğru kullanmayı bilmek gerekiyor. hareketler oldukça yorucu

ürün kalitelimi lastikleri koparmı faydasını gören oldumu yorumlarınızı bekliyorum

ben bu aleti almadım ama arastırıyorum.öne yapılan hareket cok zormus ama işe yarıyo diyende cok. lastiklerinin cabuk koptugundan dolayı sikayet eden cok. fazladan yedek lastik satan bi site varmıs almak lazım yoksa paraya yazık.

Evet ben yedek lastikleri www.oncesende.com dan aldım. Renk seçenekleride yapmışlar siyah, yeşil ve şeffaf renkleri var. 1 günde evime geldi. Eşim rahatça yeni lastikleri taktı. Şimdi eskisinden bile güzel oldu. Teşekkürler www.oncesende.com

Kas yaparmi acaba bu alet bende bugun aldimda biraz zorlandim harektleri yaparken kas olur mu omuzlar genislermi diye tereddutte kaldim

Bende merak ettim , rapor verirsen memnun olurum

Bende alalı 1 ay oluyor ve öylece duruyor hiç bir işe yaramıyor bence. Kendim daha iyi yapıyorum.

bu alet dün elime geçti.dün 70 kere yaptım ama aralıklarla.

bide haftada 5 gün spor salonunda aletlerle çalışıyorum.
haftada 3 gün power plate yanlışta yazmış olabilirim titreşimli alette hareket yapıyorum.

benim 2 sezeryandan sonra baya sarkık bi göbeğim var.spor hocasına da dedim göbeğime yönelik hareket istiyorum diye.

ama şu var.göbeğim hariç her yerim her bi kasım ağrıyo.bacaklarımdan zor yürüyorum .kollarım çok ağrıyo.
ama göbeğimde tık yok.
anlatabildim mi bilmiyorum.göbek kaslarımızı ney çalıştırak.

demiştim ya bu aleti dün aldım kollarn bacaklarım ağrıyo çook.
ama göbeyimde bi çalışma hissi yok.

ama devam edicem mecburum.bu seferde göbeğimi toparlayamazsam zaten bi daha hiç olmaz....

ha bide öne olan hareket çok kolay değil geri gelirken kasılıyosunuz .koltuk altından göğüse olan kısım ağrıyo çok ama dedim ya durmak yok yola devam

bugün bende sipariş verdim..gitti gidiyor.com dan.
baya farklı fiyatlar var.
prjinal almak istiyorsanız 49,9 tl
25 tl olanlarda var ama hep lastik kopma şikayeti var yorumlarda..
inşaallah aldığıma değer::

ürün kalitelimi lastikleri koparmı faydasını gören oldumu yorumlarınızı bekliyorum

Merhabalar
Alalı 10 gün oldu, ve ilk günden bu güne, epey değişiklik oluştu bende, çok memnun kaldım, sabah akşam 5 er dakika çalışıyorum, ısınma hareketleri ile başlıyorum, sonra düz mekik hareketi, yanlara mekik hareketi ve bacakları çalıştıran hareketleri yapıyorum, ilk zamanlar hareketleri tam yapamıyordum ama şimdi kaslar açıldıkça yapmaya başladım. Çok memnunum, gözle görülür değişiklik oldu, pantolonlarımın beli bol gelmeye başladı, ama ben aynı zamanda diyet ve karın, basen, bacak jelleri ile de destekliyorum. Bu arada aleti isterken yedek lastiklerinden de göndermelerini rica etmiştim, almadan önce netten araştırma yaptığımda en çok lastik lerin aşınma ve kopma problemi yaşandığını okuduğumdan böyle birşey yaptım, yedek lastik aparatını 10 tl gibi bir rakama aldım, hatta extra bir adette fazladan koymuş firma :) Şimdilik izlenimlerim bu kadar. Devamlı ve düzenli yapılırsa verim alınır, diğer aletler gibi, hem çok zaman harcanmıyor, hem de ter revan içinde bırakmıyor, ayrıca çok ta kullanışlı, ben sevdim açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…