evet arkadaşlar 7 aylık bebegım var e doğum sonrası halıyle kılo problemım var aslında sadece gobegım var evde kosu bandım mekık aletım ve plates ekıpmalrım var tıtresımlı bel kemerım , sauna kemerım var hepsını denedım yok olmuyor.sadece kosu bandıyla en ıyı sporu yapıyorum plateslede eklemlerım rahatlıyor esniyorum.zaten plates benım ıcın kolay degıl hıc .
hocaylada calıstım.uzun zamandır revoflex exreme araştırıyorum.yorumları okudum farklı sıtelerden fıyatlarına baktım v.s.hatta tv den sıparıs te ettım .ama tv sıparısınden sonra sorun olduğunda ılgelenılmedıgını yazmış bır cok kışı.bu aletı fızıken elden almam gerektıgını duşundum.ankaradayım.ve bunu satan tek bır yer buldum.tabıkı nette.belkı çıkıp gezseydim.mesela ızmır cad.dukkanlar var belkı bulurdum.ama bebekle zor.bugun gıttım ve aletı 39 TL ye aldım lastıklerınde kopma olursa degıstıreceklerını soyedıer.zaten en önemlı sorun bu.bunu alan herkesin tek şikayet ettiği konu lastıklerının kopması.ben daha kullanıpda işe yaramadı dıyen görmedim.bugun bende bıraz calıstık yenı almanın heycanı ile gerçekten bu alet süper.ben spor salonuna gıttıgımde bu lastıkle yapılan hareketlerın hepsını ayrı ayrı aletlerde yapıyordum .mesela kürek çekme .mekık.v.s.bu aletle vücudun heryerı calısır.cok guvenıyorum.tabıkı kısa vadede kımse mucuze beklemesın..diyet de onemlı yanında.her sabah form sekersız bıtkı cayı ve form bıskuvı ıle kahvaltı yapıyorum.ara öğünlerde meyve,(pek aram yok ama zorla bır tane mandalına yada elma,armut)meyveli yoğurt,bebegıme yaptığım çorbadan bır kase oda arada bır,bır kase tarçın,zencefıl,zerdecallı yoğur(bun tarıfıde bu sıteden aldım)yanı gun ıcınde hepsı bu yedıklerımın.benden bu kadar.inş.yararlı olabılmısımdır.merak eden arkadaşlara