- 25 Ekim 2007
- 309
- 90
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ayın 1'inde ölçülerimi almıştım.nisanın 1'inde tekrar bakıcaktım ama dayanamadım. Bugün baktım. Bel-kalça-bacak 3'er cm incelmişim. Diyet de yapmadım.12 günde bence çok iyi. Tabi ben bir de squat da yapıyorum.Devam :)
Kızlar ben www.oncesende.com adresinden aldım, oldukça memnunum ayrıca başka hiçbir yerde bulamadığım yedek lastiklerinden de satıyorlar
merhabalar
dün arkadasım almış gördüm dogum yapmıştı göbek karın problemi vardı
10 günde 1 kilo vermiş günde 35 kez yapıyorum dedi 1 ay olmuş alalı bir problem yaşamamış.
bende düşünüyorum.
ürünü gittigidiyordan aldım 29,90 tlye üçüncü gün kapımdaydı dün elime ulaştı saymadan dakika tutmadan biraz yaptım bugün bütün karın kaslarımı hissedebiliyorum yalnız kola ve bele faza yük biniyor
aman aman yapılamayacak bi hareket değil ipleride koparsa zaten ürün çok uygun fiyata bişiler uydurul don lastiğ ifalan
aslında emzirdiğim için ayda 1 kilo otomatikman veriyorum ama amacım sıkı bir vücuda sahip olmak gelişmeleri yazarım
Kızlar ayın 1'inde ölçülerimi almıştım.nisanın 1'inde tekrar bakıcaktım ama dayanamadım. Bugün baktım. Bel-kalça-bacak 3'er cm incelmişim. Diyet de yapmadım.12 günde bence çok iyi. Tabi ben bir de squat da yapıyorum.Devam :)