revoflex xtreme egzersız aletı

Kızlar ayın 1'inde ölçülerimi almıştım.nisanın 1'inde tekrar bakıcaktım ama dayanamadım. Bugün baktım. Bel-kalça-bacak 3'er cm incelmişim. Diyet de yapmadım.12 günde bence çok iyi. Tabi ben bir de squat da yapıyorum.Devam :)

nasıl ve kaç dakika kullandın hangi hareketleri yaptın:44:
bende aldım ama

Ben şuan ilk hareketi olan karın hareketini yapıyorum 70 kere. 20 kere arka bacak hareketi 15 kere kol çalıştırıyorum. Yavaş yavaş çoğaltıcam. Squat programını yapıyorum bir de

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaslar bende urunu aldım . 15 gunden beri kullanıyorum . belimde 2,5 cm incelme basenlerimde incelme ve sıkılasma basladı. ürünü revoflexxtreme.net adresinden aldım. cok saolsunlar. musteri hizmetlerinde saglık hocaları var. calısma programı soylediler bana cok faydalı oldu. ürünün arkasında duruyorlar. urun faturalı geliyor. kesinlikle orjinal. tavsiye ederim almak isteyenler olursa. soylemis oldugum yerden alsınlar..

çok merak ediyorum acaba bende alsam işe yarayacak mı bu alet
birde koparsa bütün hevesim gider en üzüldüğüm şey hevesimin kaçması

burda çok reklam amaçlı yazı var. gerçekten kullananlar yazabilir mi lütfen?

Ben almaya karar verdim kağıthavlu
Hepsiburada daki yorumları okudum gerçekten işe yaradığını söylüyorlar hadi oradakilerde reklam amaçlı olduğunu düşünürsek iş yerinde iki arkadaşım almışlar karın kaslarım gerçekten çalışıyor dediler.
Bu ürünün satışında bir patlama var. Beni tek düşündüren ipin kopması.

Bu akşam bizim oradaki Real marketten gidip satın alacağım satışını görmüştüm daha önceden akşam deneyip burada deneyimlerimi paylaşırım

Başarılar

bende aldım dün elime geçti ama malesef daha kullanamadım. kardeşim yaptı sadece 9 defa. sabah kalktığında göbeğim ağrıyor işe yarıyor dedi. hadi inşallah yaza kadar taş gibi bir göbeğimiz olsun

Kızlar ben www.oncesende.com adresinden aldım, oldukça memnunum ayrıca başka hiçbir yerde bulamadığım yedek lastiklerinden de satıyorlar

sevgili zerk papatya çok teşekkür ediyorum size. bende sizin önerinizle öncesende.com dan sipariş ettim biraz geç geldi ama olsun. dün elime ulaştı. akşam 10 dk kadar kafama göre yaptım. en çok kol kaslarını çalıştırıyor. bu akşamdan itibarende göbek egzersizlerine başlıycam ve omuz geliştirme tabi... alet güzel ama kitapçıkları işe yaramaz bence. türkçe değil hiçbiri. taşıma çantası dedikleri şey telis torbası gibi bişi

ama alet güzel inşALLAH faydasını göreceğimi umut ediyorum

şimdi çalışma vakti artık. herkese hayırlı mutlu günler. tekrar görüşmek dileğiyle...

Sevgi ve Dua ile...

Geçen hafta aldığım bu alet'i iki gündür kullanmaya başladım düzenli olarak kullanacağım. Regl başladığı için kullanamadım.
Kızlar emin olun iki gündür karın bel kol ve bacak kaslarımı gerek yürürken gerek oturup kalkarken gülerken heran hissediyorum.
Ben hareketleri 3'er set 15 defa olarak uyguluyorum. İçinden çıkan hareket şekillerinin hepsini 3'er set yani 45 defa yapıyorum.
Sadece öne doğru olan karın çalışma hareketini 100 defa yaptım. Yapamadığınızı düşünüyor iseniz. Lastikleri kısaltma yöntemi var alttaki kademelerden ikinci kısma lastiği geçirirseniz öne doğru olan egzersiz hareketini daha kolay yapabiliyorsunuz. Zaten en uzun kademedeki lastik ilerleyen zamanlar da yapılabileceğini düşünüyorum. İlk başta zorlar.

Bunun yanına 1 saat yürüyüş de eklerseniz ve biraz da boğazlar tutulur ise hem sıkılaşmış bir vücut hemde kilo kaybı yaşamış oluruz.
Boğaz tutulmadan kesinlikle kilo falan verilmiyor. Hem yiyim hem de kilo veriyim olmuyor işte. :26:

En güzeli en sağlıklısı hem spor hem de yediklerimizin yarısını yeme çabası altın kural bu diyorum ben.
Şuan da 71 kiloyum hamile kalana kadar en az 8 - 9 kilo verebilmek istiyorum. boyum 1.69.
İlerleyen zamanlar da gelişmelerden haberdar ederim.

Başarılar kızlar

ürünü gittigidiyordan aldım 29,90 tlye üçüncü gün kapımdaydı dün elime ulaştı saymadan dakika tutmadan biraz yaptım bugün bütün karın kaslarımı hissedebiliyorum yalnız kola ve bele faza yük biniyor
aman aman yapılamayacak bi hareket değil ipleride koparsa zaten ürün çok uygun fiyata bişiler uydurul don lastiğ ifalan
aslında emzirdiğim için ayda 1 kilo otomatikman veriyorum ama amacım sıkı bir vücuda sahip olmak gelişmeleri yazarım

Ben de almayı düşünüyorum bel ağrısı yapıyor mu ?Geriye doğru çekerken çok zorlanıyor musunuz?

bel problemi ısınmadan yaparsan yaşarsın sanırım
ama faydasını görecegine eminim

ben de yeni aldım çok faydalı bir alet ya zevkli geliyor çalışmak. şurada revoflex ile ilgili bir inceleme var. Olumlu olumsuz yanlarını yazmışlar,işe yarıyor mu kullananlar ne demiş falan gibisinden ben bu değerlendirme yazısını okumuştum almadan önce. faydalı olur diye düşünüyorum. konuyla ilgili diğer siteler hep e-ticaret sitesi adam gibi değerlendiren hiç kimse yok maalesef.bi tek kadınlar kulübü:)

Son düzenleyen: Moderatör:
daha dun geldi bize ve henuz kullanmadim bikac arastimama gore cabucak kopuyormus. bu yuzden kullanmaktan korktum acikcasi. koparan varmi

o dediğin nasıl oluyor arkadasım.hey allah ım ya dun arkadasın almıs on gun kullanmıs bir kilo vermiş kullanalı bir ay olmus nasıl bir hayal gücü.sende düşünüyorsun düşünürken bile 2 kilo verdin kesin.

heheheee canım don lastiği iyimiş.benim de doğum sonrası göbiş var malesef canım birsey sorcam ileri geri hareketinde sadece kol bacak ve karın calısıyor degil mi ?popo gitmasin de zaten küçük popo kasları calısıyor mu canım:18:

canım kalcan da mı inceldi bu alet sadece üst bedeni calıstırmıyor mu ? kalcamın gitmesini istemiyorum çünkü

kızlar şöyle bir inceleme yazısı buldum. eksilerini artılarını anlatıyor. almadan önce mutlaka okuyun derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…