ayyy tüm kayınvalideler aynıdır benm kaynanamda iyi kadındr ama hep oraya gidelm ister düşük tehlikem oldu biz orda kaldk evde kayınbabam kaynım var rahat edemiyorum televizyon izleyemdn bi odada yatıp durdum yani...Sonra o tehlike geçti bu sefer erken doğum riski başladı doktor yat dedi biz yine oraya gittik kaldık ben yine bi odaya tıkılp kaldm.Onlarda hiç gelmezler hadi onları geçtim görümcelerm felanda öyle bi bazen kendi abimler gelirler onlarda gelmese öldümmü kaldmmı kimsenn umrunda değil.Çok badire atlattm ama kimse destek olmak için gelmedi yani.Bozuldum ama eşime hiç çaktırmadm... Kaynanam gitmiyorum diye bozuluyo bizimde aramzda 1-2 sokak felan var çok yakın kendi ailemlerle o kadar yakın değilz dolmuşa binmemz gerek baya uzak.Hastalansm annem gelr temizlik yapar bana yardm eder, ama yakınımdaki kaynanam hiç gelmedi.Gündüzleri gelsinler isterdim akşm yemeğe kalsınlar hani bende alışıym misafire elim çabuk olsun felan ama yook nerde.. hatta bi ara annemn gelmesi bile sorun olmuştu...Bende aynı senin gibi yemğe gidiyodum kaynanamlara ama baktm hep ben gidiyorum değiştirdim düzenimizi onlarda eşimin ailesi başım gözüm üstüne giderim hizmetimi yaparm ama bende bi aileym sonuçta gitmiyorum artık eskisi kadar yemeğimi yapıp yiyorum artık evde ne varsa hergün dört dörtlük sofra hazırlanmaz zaten.. Eşini alıştırcak olanda sensin sizin bi aile olduğunuzu hissettr ne kadar yakındada olsan bi mesafe olsun aranda ne senin ailen ne onun ailesi karışamasn size sonuçta sizde bi ailesiniz canım.aradığında kaynanan anne ben gelemiyorum ama buyur sen gel de gelmezse kendi bileceği iş artık...