Saç Uzatma Yöntemleri RESTOREX ŞAMPUAN deneyimim

Ben restorexin içine sarımsak ve az miktarda zeytinyağı komuştum, saçlarımın hiç uzamamasına rağmen 1 şişenin sonundaa 2 parmak kalınlığında uzama elde etmiştim :)) Ama sarımsak koyduğumdan mıdır nedir kokusu çok ağır gelmeye başlayınca bıraktım farklı şampuanlar denedim :)

sarımsak çoook eskiden şampuana katıyordum.. yaz geldi katlanılmaz artık

Restorexin içindekileri atabilir misiniz elinde olan biri ? Ya da bahsedebilir mi içinde çok zararlı madde var diyorlar korkuyorum yoksa alacağım.İnce telli ve yağlı saçlar için olanını almak istiyorum saçlarım çok çabuk yağlanıyor
Geçen bütün eczanelere gittim bulamadım bu şampuanı

Teşekkür ederim şimdi siteden siparis ettim sabırsızlanıyorum acıkcası ne zamana gelir acaba

hayır ıcınde cok fzla bıtkı ozu var.. sampuan sıralaması coktan aza dogru olur. bu sampuandakı sarmasık ozu bıle temızleyıcı mıktarından fazla,ılk sırada..

benim yağlı saçlarıma da iyi gelir mi acaba bu şampuan

yaglı sac ıcın olanı varsa ıyı gelecektır. yoksada ıcıne bırkac damla cam terebentın katın hem uzatır hem yaglanmayı alır
yağlı saçlar için olan şampuanlar saçı çok kurutuyor bu yüzden de saç daha fazla yağ salgılıyor dedikleri için cesaret edemiyorum.. çam terebentini de kullandım pek bi fayda göremedim... inşallah başka arkadaşlar cevap yazar

haklısınız.. dove glıss vs gıbı sacıma extradan yaglandırmadı belırteyım de

Sirkeli suyu denediniz mi

bugun banyodan cıkınca baktım daha yarılayamamısım bıle sıseyı
haftaya 1.ayım olacak
sız ne zamandır kullanıyorsunuz

Beni 2 aya yakın götürmüştü yanlış hatirlamiyosam canım su an gliss kullanıyorum o bitsin geçiş yaparım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…