- 27 Eylül 2014
- 405
- 199
evet o da bi fayda etmedi miktarı mı ayarlayamıyorum anlamadım ki :)
Olabilir canım benimde saç tipim yağlı ama idare ediyorum bi şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet o da bi fayda etmedi miktarı mı ayarlayamıyorum anlamadım ki :)
sanırım bende artık mecburiyetten alışmaya başladım :) eskiden böyle değildi bi anda oldu inşallah da geçerOlabilir canım benimde saç tipim yağlı ama idare ediyorum bi şekilde
bizi de bilgilendirin :)Saçlarım yağlı ve ince telli diye aldım umarım işe yarar :)
Sipariş ettim gelmesini bekliyorum haber vereceğim :)bizi de bilgilendirin :)
Dax supergro, barcelino, gaz yağı bunlardan vazgeçmem saç bakımında
gaz yağı mıı
barcelino bi hevesle 2şişe birden ama daha ilki anca yarılandı çoook çook döküyor saçımı geceden sürüp bekletiyordum ben o yuzden mi acaba
Dax supergro, barcelino, gaz yağı bunlardan vazgeçmem saç bakımında
Barcelinoyu bende yengemin tavsiyesi üzerine almıştım saçları omzu hizasindayken düzenli kullanımda 1 yılda beline kadar geldi
Aksine gurlestirdi saçımı
Ve evet gaz yağı çok bilinmemesine ragmen aslında küçükken annemizin illaki bize uyguladığı bi yöntemdir genellikle bitlendikten sonra saçlara surulurmus ama sactaki kan dolaşımını hizlandirip saçın hem hızlı uzamasını hemde yeni saçlar çıkarmasını sağlıyor
Kokusu çok güzel ve gerçekten normalde şimdi yağlı olması gereken saçım hala yağlanmadı ama yumusatmıyor benim sacım yumusak zaten ama biraz yumusaklıgı gitti yıkar yıkamaz cok az ama erkek arkadasım yeni sampuan kullandıgımı bilmeden dolgun olmus sacların cok güzel falan dedi ince telli yağlı olanı kullanıyorum iki gündür kokusu çok iyi duruyor