Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ürünler kısmına falan girmene gerek yok ki.. linke tıkladığında açılan sitede sağ üst köşede kırmızı buton var satın al diye oraya tıklıyorsun seni biotashop diye bir siteye yönlendiriyor ordan alıyorsun..
Selam arkadaşlar bende kızım için almak istiyorum restorex şampuan ,kızım 15 yaşında saçları baya uzundu geçenlerde kırıkları var diye 5 parmak kadar kestim saçını çok üzüldü kısa zamanda tekrar uzasın istiyoruz,bu şampuanın içine çam terebentin koysak nasıl olur ,daha çabuk uzatırmı acaba
bende 2lisini 10 liraya aldim.. icerigi oldukca bitkisel,cok fazla bitki özü vs var icinde paraban vs yok ama gercektende yumusacik yapiyor, ayrica kokusu da bir harika
valla ben de netten uzatan şampuanlar araştırdım restorexe denk geldim ama neten almak istemedim. bi ara platınde ıkılı 9 liraya buldum aldım ve benım ki yıllardır uzamayan zor bela uzayan saçım şu anda inanılmaz uzadı ve hemen ilk ayda faydasını gördüm. gönül rahatlığıyla kullanılacak saç uzatan ve yağlanmayı azaltan tek şampuan ucuz ve 100 de 100 etkili. ve ömür boyu da devam edecegım bi şampuan. bunun yanında bu şampuana çamterebenti döküp kullana bılrısınız benım saclarım aşırı seyrektı ve terebentle kullandım yaklasık 6 ay etkısını gec gördum normal olrak çünkü yeiden saç çıkartıyor ancak yani. onu da mutlaka deneyın sampuanınıza koyun ama sakın vucudunuza degdırmeyın kıllandırıyor degen yeri. allahtan sarısınım ve sonradan farkettım