Saç Uzatma Yöntemleri RESTOREX ŞAMPUAN deneyimim

arkadaşa sordugunuz soruyu da yanıtlamak isterim :), çam terebentin 3 yıl kullandım şampuana katarak ..içine sevdiğiniz bir bakım yağından da damlatın kendi kararınızca, kurutmasını engelliyor hemde ekstra bakım oluyor

sarımsaklı şampuanda kullandım fiytonundu ama .. yanında losyon da veriyolardı.. bende pek bir işe yaramadı

aa yapma ya fiyto daha iyi diye biliyorum halbuki o böyleyse otacıdan ümidim pek kalmadı ama yine de bir deneyeyim bakalım.. canım senin de çam terebentin kullandığını bilmiyordum peki içine ne katsam daha iyi yumuşatır dersin hint yağı, badem yağı?

Canım benımkini aksine yumuşattı hiç sertleştirme problemi yaşamadım. Tek sorunu kötü kokması

Menekşe yağı veya badem yağı.

bence hint yağı.. kaş kirpikte bile çok hızlı sonuç aldım
fakat çok katmayın yağlandırmasın saçınızı
saç tipinize göre ayarlayın derim

bende alırken aynı psikolojiye girdim..hiç kullanmamıştım dün almaya karar verdim uzatmaya çalıştığım için baktım 10 tl ikisi birden dolu dolu ..içime bi şüphe düştü 10 tl ye iki şampuan hiç almamıştım hem de saç uzatmak için döktüğüm onca para aklıma geldi..hem saç uzatsa daha çok paraya satarlar dedim bi türlü inanamadım.. gittim geldim gittim geldim sonunda aldım..inşallah uzatır

umarım canım.. ben şimdi otacı deneyeceğim bir süre bakalım o nasıl etki yapacak.. netten aldığım dönemde restorex çok iyiydi, hem yumuşatıyor hem de uzatıyordu ama şimdi eski etkisi kalmadı.. gratisten aldığımdan mı yoksa saçım alıştığından mı bilinmez..

aynen gratisten aldım..bu akşam denemeye başlayacağım henüz bilmiyorum..gidişatı yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…