İlk kullandığımda hiç memnun kalmamıştım kaşıntı ve dökülme vardı, sonradan 2 kez daha şampuan değiştirdim dökülme durana kadar ve sonradan anlaşıldı mevsimsel olduğu.. En son geçen hafta bitirdim restorexi ve sarımsaklı şampuanıma döndüm. Kullandığım süre içinde saçım kolay taranıyordu (bazı şampuanlar diplere yakın yerlerde talaş yapıyor), uzama açısından şişeye başladığımda 2 örgü anca olurken şuan 5 örgü oluyor saçım ( pek uzatma telaşım olmadığı için bu ara öyle hesaplayabildim). 2 şişe daha var şuan evde, yani ilerde tekrar kullanabilcek kadar memnun kaldım diyebilirim :)
bende 2lisini 10 liraya aldim.. icerigi oldukca bitkisel,cok fazla bitki özü vs varbende restorex kullanıyorum diğer şampuanlar gibi bizararını görmedim saçım uzadı ama bakımdan mı şampuandan mı bilemem .Bu hafta A101 de iki tane veriyorlar indirimli yine aldım .çünkü diğer şampuanlarda aradığımı bulamadım saçı yumşatmıyor oda iyi onuda kremle hallediyorum .Zaten kremli ya da silikonlu şampuan kullanmak istemem.
Saçların nasıl oldu canım son halini çeker misin
bende restorex kullanıyorum diğer şampuanlar gibi bizararını görmedim saçım uzadı ama bakımdan mı şampuandan mı bilemem .Bu hafta A101 de iki tane veriyorlar indirimli yine aldım .çünkü diğer şampuanlarda aradığımı bulamadım saçı yumşatmıyor oda iyi onuda kremle hallediyorum .Zaten kremli ya da silikonlu şampuan kullanmak istemem.
bu şampuan kesin uzatıyor tatlım ben de kullanıyorum.. uyguladığın diğer kürler etkisini arttıyordur tabi...
tek başına kullandınız mı peki restorexi? uzatma konusunda
evet kullandım canım ondan diyorum zaten..
evet kullandım canım ondan diyorum zaten..
Tatlım bu şampuanı nereden alabilirimevet kullandım canım ondan diyorum zaten..
merhabalar :) canım ben ankarada bir kozmetikçiden aldım..kozmetikçilerde rahatlıkla bulabilirsin diye düşünüyorum..Tatlım bu şampuanı nereden alabilirim
Tatlım bu şampuanı nereden alabilirim
merhabalar :) canım ben ankarada bir kozmetikçiden aldım..kozmetikçilerde rahatlıkla bulabilirsin diye düşünüyorum..ben 1alana 1 bedava olaraktan 10 tl ye aldım çokta bereketli 3.haftaya yaklaştım hala dopdolu içi
Kızlar cevaplarınız için teşekkürler bugün aldırdım bende erkek arkadaşıma yarın denemeye başlayacağım etkileri yazarım. Bu arada bende şampuanımın içine çam terebenti yağı koyarak 2 ayda 5 cm uzattım saçlarımı. Gözle görülür derecede. Bu yüzden bu şampuanın içinede çam terebentin yağı koyucam:)canım ben de gratisten almıştım 1 alana 1 bedava 10 lira aynı.. galiba watsonsda da vardı emin değilim.. şimdi şöyle bir şey de var; bu şampuanı gratise gelmeden önce de kullanıyordum ben kendi sitesinden sipariş ediyordum ama daha pahalıydı tanesi 10küsür liraya geliyordu ve sanki daha etkiliydi diye düşünüyorum ama daha az para verdiğim için psikolojik bir yanılsama mı yaşıyorum yoksa gerçekten gratislere gönderilen ürün farklı mı bilmiyorum.. bu da etkili tabi kötü değil ama o sanki daha başarılıydı.. elimdeki bitsin belki tekrar netten sipariş eder karşılaştırırım.. belki de saçım alıştığı için etkisi azalmış da olabilir..
Kızlar cevaplarınız için teşekkürler bugün aldırdım bende erkek arkadaşıma yarın denemeye başlayacağım etkileri yazarım. Bu arada bende şampuanımın içine çam terebenti yağı koyarak 2 ayda 5 cm uzattım saçlarımı. Gözle görülür derecede. Bu yüzden bu şampuanın içinede çam terebentin yağı koyucam:)
canım ben de gratisten almıştım 1 alana 1 bedava 10 lira aynı.. galiba watsonsda da vardı emin değilim.. şimdi şöyle bir şey de var; bu şampuanı gratise gelmeden önce de kullanıyordum ben kendi sitesinden sipariş ediyordum ama daha pahalıydı tanesi 10küsür liraya geliyordu ve sanki daha etkiliydi diye düşünüyorum ama daha az para verdiğim için psikolojik bir yanılsama mı yaşıyorum yoksa gerçekten gratislere gönderilen ürün farklı mı bilmiyorum.. bu da etkili tabi kötü değil ama o sanki daha başarılıydı.. elimdeki bitsin belki tekrar netten sipariş eder karşılaştırırım.. belki de saçım alıştığı için etkisi azalmış da olabilir..
Kızlar cevaplarınız için teşekkürler bugün aldırdım bende erkek arkadaşıma yarın denemeye başlayacağım etkileri yazarım. Bu arada bende şampuanımın içine çam terebenti yağı koyarak 2 ayda 5 cm uzattım saçlarımı. Gözle görülür derecede. Bu yüzden bu şampuanın içinede çam terebentin yağı koyucam:)
merhaba..saçınız alışmış olabilir evet :)
bayağı bir araştırma yaptım 1 şişe kullandıysanız ara verin sonra diğer şişeye geçin vs. denilmiş..aksi takdirde etkisini kaybediyomuş saçlar alışıyormuş dediğiniz gibi.. bende ara vererek kullanmayı düşünüyorum