Saç Uzatma Yöntemleri RESTOREX ŞAMPUAN deneyimim

bayanlar memnun kaldığınız saç bakım ürünlerini serumlar krem vs yazabilir misiniz
kırıklar yüzünden saçımızdan olmayalım uzatalım derken
ben elseve mucizevi yağ ve urban care argan oil serum kullanıyorum duştan sonra
banyodada avon bademli saç kremi

Dax supergro, barcelino, gaz yağı bunlardan vazgeçmem saç bakımında

gaz yağı mıı

barcelino bi hevesle 2şişe birden ama daha ilki anca yarılandı çoook çook döküyor saçımı geceden sürüp bekletiyordum ben o yuzden mi acaba

Barcelinoyu bende yengemin tavsiyesi üzerine almıştım saçları omzu hizasindayken düzenli kullanımda 1 yılda beline kadar geldi

Ve evet gaz yağı çok bilinmemesine ragmen aslında küçükken annemizin illaki bize uyguladığı bi yöntemdir genellikle bitlendikten sonra saçlara surulurmus ama sactaki kan dolaşımını hizlandirip saçın hem hızlı uzamasını hemde yeni saçlar çıkarmasını sağlıyor

Ben saçlarıma pamukla birlikte sürüp dayanabildigim kadar bekletiyorum

ben korkarım girmem mutfaga kacarım ateşten

Kokusu çok güzel ve gerçekten normalde şimdi yağlı olması gereken saçım hala yağlanmadı ama yumusatmıyor benim sacım yumusak zaten ama biraz yumusaklıgı gitti yıkar yıkamaz cok az ama erkek arkadasım yeni sampuan kullandıgımı bilmeden dolgun olmus sacların cok güzel falan dedi ince telli yağlı olanı kullanıyorum iki gündür kokusu çok iyi duruyor

onarıcı olan yumuşatıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…