Saç Uzatma Yöntemleri RESTOREX ŞAMPUAN deneyimim

ohoo kaç 1 şişe bitirdim ben=) ama netten aldığımda da üst üste 3 4 şişe kullanmıştım aynı etki devam etmişti.. neyse şimdi bir otacı denemeyi düşünüyorum sarımsaklısını, baya güzel yorumlar okudum hakkında hem bir değişiklik olur sıkıldım hep aynı şampuanla devam etmekten..

arkadaşa sordugunuz soruyu da yanıtlamak isterim :), çam terebentin 3 yıl kullandım şampuana katarak ..içine sevdiğiniz bir bakım yağından da damlatın kendi kararınızca, kurutmasını engelliyor hemde ekstra bakım oluyor :KK51:

sarımsaklı şampuanda kullandım fiytonundu ama .. yanında losyon da veriyolardı.. bende pek bir işe yaramadı :KK43:

arkadaşa sordugunuz soruyu da yanıtlamak isterim :), çam terebentin 3 yıl kullandım şampuana katarak ..içine sevdiğiniz bir bakım yağından da damlatın kendi kararınızca, kurutmasını engelliyor hemde ekstra bakım oluyor :KK51:

sarımsaklı şampuanda kullandım fiytonundu ama .. yanında losyon da veriyolardı.. bende pek bir işe yaramadı :KK43:

aa yapma ya fiyto daha iyi diye biliyorum halbuki o böyleyse otacıdan ümidim pek kalmadı ama yine de bir deneyeyim bakalım.. canım senin de çam terebentin kullandığını bilmiyordum peki içine ne katsam daha iyi yumuşatır dersin hint yağı, badem yağı?

canım ben de çam terebentin koymayı istiyorum ama saçları sertleştirdiği yazılmıştı bir yerlerde, benim saçlarım zaten şu an çok yıpranmış ve feci sert bir halde ne dersin koyayım mı sende de böyle bir sertleştirme etkisi oluyor mu?
Canım benımkini aksine yumuşattı hiç sertleştirme problemi yaşamadım. Tek sorunu kötü kokması

aa yapma ya fiyto daha iyi diye biliyorum halbuki o böyleyse otacıdan ümidim pek kalmadı ama yine de bir deneyeyim bakalım.. canım senin de çam terebentin kullandığını bilmiyordum peki içine ne katsam daha iyi yumuşatır dersin hint yağı, badem yağı?
Menekşe yağı veya badem yağı.

bence hint yağı.. kaş kirpikte bile çok hızlı sonuç aldım
fakat çok katmayın yağlandırmasın saçınızı
saç tipinize göre ayarlayın derim

canım ben de gratisten almıştım 1 alana 1 bedava 10 lira aynı.. galiba watsonsda da vardı emin değilim.. şimdi şöyle bir şey de var; bu şampuanı gratise gelmeden önce de kullanıyordum ben kendi sitesinden sipariş ediyordum ama daha pahalıydı tanesi 10küsür liraya geliyordu ve sanki daha etkiliydi diye düşünüyorum ama daha az para verdiğim için psikolojik bir yanılsama mı yaşıyorum yoksa gerçekten gratislere gönderilen ürün farklı mı bilmiyorum.. bu da etkili tabi kötü değil ama o sanki daha başarılıydı.. elimdeki bitsin belki tekrar netten sipariş eder karşılaştırırım.. belki de saçım alıştığı için etkisi azalmış da olabilir..

bende alırken aynı psikolojiye girdim..hiç kullanmamıştım dün almaya karar verdim uzatmaya çalıştığım için baktım 10 tl ikisi birden dolu dolu :KK57:..içime bi şüphe düştü 10 tl ye iki şampuan hiç almamıştım hem de saç uzatmak için döktüğüm onca para aklıma geldi..hem saç uzatsa daha çok paraya satarlar dedim bi türlü inanamadım.. gittim geldim gittim geldim sonunda aldım..inşallah uzatır o_O

bende alırken aynı psikolojiye girdim..hiç kullanmamıştım dün almaya karar verdim uzatmaya çalıştığım için baktım 10 tl ikisi birden dolu dolu :KK57:..içime bi şüphe düştü 10 tl ye iki şampuan hiç almamıştım hem de saç uzatmak için döktüğüm onca para aklıma geldi..hem saç uzatsa daha çok paraya satarlar dedim bi türlü inanamadım.. gittim geldim gittim geldim sonunda aldım..inşallah uzatır o_O

umarım canım.. ben şimdi otacı deneyeceğim bir süre bakalım o nasıl etki yapacak.. netten aldığım dönemde restorex çok iyiydi, hem yumuşatıyor hem de uzatıyordu ama şimdi eski etkisi kalmadı.. gratisten aldığımdan mı yoksa saçım alıştığından mı bilinmez..

umarım canım.. ben şimdi otacı deneyeceğim bir süre bakalım o nasıl etki yapacak.. netten aldığım dönemde restorex çok iyiydi, hem yumuşatıyor hem de uzatıyordu ama şimdi eski etkisi kalmadı.. gratisten aldığımdan mı yoksa saçım alıştığından mı bilinmez..
aynen gratisten aldım..bu akşam denemeye başlayacağım henüz bilmiyorum..gidişatı yazarım :)

X