ben eşinin destek olacağını sanmıyorum. öyle olsa içini döktüğünün ertesi günü kalkıp da hadi gidelim demez.
Mesaj kutumu açıyorum, kendi konuma da etiketliyorum bebeğim seniKeske ne dusundugunuzu en basta soyleseymıssınız ozaman boyle olmazmıs.
@-Cheryl Blossomsana msj atamiyorum, hastan vardı.. Nasıl oldu canım
Keşke en başta hayır demeyi öğrenseydiniz.
Şimdiye böyle sıkıntılar çekmezdiniz.
Size dert olacağına, ne düşündüğünüzü direkt olarak söyleyin onlara dert olsun. Belki biraz akılları başlarına gelir.
Keske ne dusundugunuzu en basta soyleseymıssınız ozaman boyle olmazmıs.
@-Cheryl Blossomsana msj atamiyorum, hastan vardı.. Nasıl oldu canım
Mutkala hayır deyin o zaman, dediğim gibi size dert olacağına söyleyin onlara dert olsun. Şimdiden hakimiyet kurmaya başlamışlar.Aslında 3,5 aylık evliyiz. Yolun en başında sayılırız herhalde hayır demek için.
Eşiniz madem destek olacaktı, içinizi döktüğünüz günün ertesinde, bir gün önce gördüğü teyzesini bahane ederek yine sizi ailesinin yanına götürmezdi.
Ayrıca eşiniz bahane bulmasın işimiz var diye, açık açık ailesine sürekli oraya gitmeyeceğinizi söylemesi lazım. Yoksa kayınvalideniz arayıp çağırmaktan vazgeçmeyecek. Bu konularda net olmak gerekiyor.
Gittigınız halde adınız gıtmedı olmus madem, bundan sonra gitmek ıcın kasmayın uyarsa gıdın. Bari gitmediyi hakedın.Peki şu süreçten hemen sonra nasıl davranayım
son olan zaten bir önceki gidişinizmiş.Bu son diyerek gidelim dedi.
Yani bundan sonra olursa olmayacağını özellikle söyledim.
Bundan sonrası net olun o zaman. Ben yerinizde olsaydım kayınvalidez bugün yine çağırdığında, anne sürekli size gelmemizi istiyorsunuz ama ben bu durumdan hoşlanmıyorum, bırakın da biz ayarlayalım ne zaman gelip gelmeyeceğimizi derim açık açık.O gün teyzesinin gördü ama o oturmadı biz bir yere gittik teyzesi ile.
Bundan sonrası net olun o zaman. Ben yerinizde olsaydım kayınvalidezi, bugün yine çağırdığında, anne sürekli size gelmemizi istiyorsunuz ama ben bu durumdan hoşlanmıyorum, bırakın da biz ayarlayalım ne zaman gelip gelmeyeceğimizi derim açık açık.
Zamanında demişligim de var. Alınıp gücenir belki ama böyle böyle size müdahale etmemeye alışır. Sınırlarınızı çizmeniz lazım.
son olan zaten bir önceki gidişinizmiş.
benim esimde her firsat buldugunda her bayramda seyranda benide pesine takar ailesinin oldugu sehire giderdi ozluyodur neyse dedim ses etmedim gittim her istediginde kendin git dedigimdede olurmu hayatim aramiz bozuk sanarlar tek gidilirmi falan dedi gonlu olsun diye hep gittim 5 sene gecti gecen aylarda gorumcem evlendi daha bir kez kaynanasina gitmedi esini hep tek yolluyor 1 hafta boyunca hafta sonlari falan gecen yanlarinda soyledim demekki tekde geziliyormus aranin bozuk olmasina gerek yokmus bunun icin dedim ailecek bozuldular esimde dahilAslında 3,5 aylık evliyiz. Yolun en başında sayılırız herhalde hayır demek için.
Simdı gidiyor musunuz peki esinizle her gittıgınde?benim esimde her firsat buldugunda her bayramda seyranda benide pesine takar ailesinin oldugu sehire giderdi ozluyodur neyse dedim ses etmedim gittim her istediginde kendin git dedigimdede olurmu hayatim aramiz bozuk sanarlar tek gidilirmi falan dedi gonlu olsun diye hep gittim 5 sene gecti gecen aylarda gorumcem evlendi daha bir kez kaynanasina gitmedi esini hep tek yolluyor 1 hafta boyunca hafta sonlari falan gecen yanlarinda soyledim demekki tekde geziliyormus aranin bozuk olmasina gerek yokmus bunun icin dedim ailecek bozuldular esimde dahil
sen hepsine bir gonderme yapmadikca daha cok yasayacaksin boyle seyleri benim gibi oyuzden gec kalmadan aradiklarinda bas basa kalmak iatiyoruz tatillerimizde diyip kapat seni yiyecegine onlari yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?