- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
bence şöyle bi flormara git gerçekten baya geliştirdiler kendilerini aradığın allık vardır sanırım :)Aradıklarımı yazıyım, bebek pembesi allık arıyorum ve açık lacivert turkuaz mavisi gece mavisi gibi bir far arıyorum varsa bildiğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.
farındanda var ben kullanıyorum tekli varmı bilkmem ama 4'lüsünden aldım ben süper bir gece mavisi :)
teşekkür ederim canım canım :)la roche anthelios xl spf 50 faktör canım.
body shop'uda deniyim bir ara, kayısı kremini nadiren geceleri kullanıyorum.
göz kremini sabah da sürüyüm o zaman :)
atmaya kıyamıyorum ama dediğin gibi kullanmamak lazım atıyım bir ara :)
rujları allıklar da doğru öyle yapmak lazımdı da üşendim artık başka sefere :)
flormar deniyim bebek pembesi rengi varsa, flormar gittikçe çeşitlerini arttırmaya başladı :)
ben studio serisi fırçalarını,blush & bronzerını,ve göz altı kapatıcısı ve aydınlatıcısını bir de eyelinerini kullanıyorum düzenlikızlar elften özellikle alınması ve asla alınmaması gereken ürünler varmı
onun haricinde complexion perfection var yüzüme bişi kullanmadığımdan duruyor öyle
far bazı aldım mineral serisinden beğenmedim o da duruyor
gloss aldım rengi falan füzel lakin tadı kokusu hoşuma gitmedi
şimdilik bu kadar sanırım :)
gayet güğzel kapatmış canım süper olmuş bence bu arada sendeki morluk değil kırmızılık gibi duruyor bunu yeşil tonlu göz altı kapatıcısyla halledebilirsin bence :) buralarda varmıdır bilmiyorumda yabancı bloglarda böyle rengarenk kapatıcı seti kullananları gördüm buraya yeşil buraya sarı buraya pembe dieee ve sonuç harika oluo :)
canım maybelline hafif bir aydınlık veriyor ama estee lauder kadar iyi kapatmıyor .ama ben genelde bunu kullanıyorum,sebebiyse sadece daha ucuz olması :)
bende bu ürünü kullanıyorum kapatıcı deil aydınlatıcı kıvamında daha çokcanım ben maybeline nin göz altı kapatıcısını kullanıorum ve de çok memnunum,ayrıca sana bi kapatıcı daha önerebilirm o da muhteşem.
elf in studio serisinden gözaltı kapatıcısı .
hem kapatıo gözaltını hem aydınlatıo.fiyatı da 3.5£ uygun yani.
normal parmakla sürünce pek kapatmıyor ama böle nokta vuruşuyla süper bişeye dönüşüo resmen :)
bazen bende de oluyor öğleye doğru geçio yüzü pek takmıyorum ama yüzüğümden anlıyorum sabah sıkıyo akşam bol gelio :)Kızlar ben de size bişe sorcam;sabah kalkınca gözaltlarım şiş oluo kısa bir sürede gözaltımdaki şişleri nasıl indirebilirim??şiş gözlre makyaj yapınca hiç hoş durmuor çünkü??:uhm:
bu duruma bi çözüm bulmak lazım neden vücut ödem yaaprki tuzlu yemiyorum :)
tatlım ben kullanıyorum öneririm hangilerini almayı düşünüyosun
günaydın bidenem nerelerdesin bakimmm
günaydın canım iyi sabahlar buralardayım tatil yaptım işte :))))
maşallah seninde kullanmadığın bişi yok marka gurmesi olmuşun kızzzzz