- 27 Mayıs 2008
- 3.749
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmmm o rep muhabbetini görüyodum ama hiç dikkat etmedim ben saol canım benim şu teraziden veriliyor sanırım :)magrentam hayirli olsun topigin bundan gayriiiiii burayami ekleyecegiz yeni kokos malzemelerimizi?
ayrica repine bir bakiver gulo ohaoldumsmile
teşekür ederim magrentacım sevinçliyim mutluyum yeni yeni cicişlerim oldu :) bu ara mat kırmızı rujlara takmış bulunmaktayım :) :) yani daha durup durup eklersem şaşmayın :) bu arada flormarın farı gerçekten çok ii ve fiyatı da süper 7 TL ye hobi parfümeriden aldım canım (merak eden olursa) guclubacismilezemuszemus
ihtiyacım yok ama uygun bi renk bulursan deniyecem bende zaten flormarcı oldum çıktım :)))dene canım gerçekten güzel sürümü falan fırçayla birazcııkk toz oluyo ama olsun kadifemsi bi duruşu var zemuszemus
bekliyoruz canım :)))))))tamam sizin için swatchda ekliycem :):)
bunlarda benim yeni cicisler ancak ekleyebildim vakit bulupta collection 2000 den iki tane simli eyeliner aldim daha hic surup surusturmedim merak ediyorum bos vaktimde makyaj yapacagim onlarla insallah
bekleriz canım sen bi ara ayarlarsın :)))))sagol magrentam insallah vakit bulursam yapacagim gulum.
çok güzel bi topik olmuşhihoyyyt
taze yumurta rujların çok güzel bayıldımm,güle güle kullan.
prenses eyelinerden çok,takıların dikkatimi çekti mor mor harika:))
bunlarda benim yeni cicisler ancak ekleyebildim vakit bulupta collection 2000 den iki tane simli eyeliner aldim daha hic surup surusturmedim merak ediyorum bos vaktimde makyaj yapacagim onlarla insallah