Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya sanki almıştı ama kimbilir hangi sayfadadırBelki Donutın haberi vardır bu pudra görünümlü mücevherattan aklinialirimsmile
Geldiğinde sorarız ona :)) Bence o hatun almadıysa bile denemiştir kaydirigubbakcemile3
hayirli ugurlu olsun ^^
selam koko$ baayanlar.. topiginiz hayirli olsunn
ben uzun süredir kozmetik orucundayim..
dolabimda yer kalmadida :))
elimdekilerini tüketene kadar seyirci kalirim buraya artik..
elizabeth arden ruj
benefit shadow/eyeliner
Tommy girl body wash mannak kokuo
pastel oje
Güle güle kullan lattecim canım :)))) rujun,eyelinerin ojenin de swatchını isterim ama ben :)
çok mu oluyorum neee :)))bayanssulusmilebayanssulusmile
ya sanki almıştı ama kimbilir hangi sayfadadır
Hepimize hayırlı olsunopuyorumnanaktan
Ev sahibesi uyuyooo:dilcikar:
İnsan bi çikolata neyim ikram ederrr
yeni cicilerimi eklicem birazdan
biri benide oruca soksun yaaaa dayanamayıp gidip gidip ruj alıyorum. o kadar çok oldu ki artık sizinle paylaşamıyorum kızçeler ama inanın kendimi toparladığım bi zaman başlicim hepsini sizinle paylaşamaya gene çok özendim :)
canımmmm ben seni oruca sokarım kuzum yakındayız nasılsa :)) sen bi alışverişe benle çık bak çktığına çıkcağına pişman olursun :)))))bu arada magrentacım çok güzel ve şirin bi topik hayırlı uğurlu olsun çok iyi düşündün canım a.s.
tatlım yaparım ama makinamın pili bitti
telefondan ancak bukadar net çıkıo mesela benefit siyah gibi durmuş halbuki koyu gri
ama pil alıyım koyarım bebeem
Müjde!! Edit geri geldiiiiiiopuyorumnanaktan
ama tekrar hatırlatıyım canlarım eğer resimlerinizi silerseniz yada mesajları önce yazıp sonra içini boşaltırsanız ceza alınıyormuş ben görmedim duymadım diyemiyormuşuz
müjdeböceğim heheheeh teşekkür ederiz bizi bilgilendirdiğin için çok mutlu oldum yahu yanlış yazılarımızı düzeltebilcez artık imla hatalarımızı falan yupiiiiiiiiiiiiiiiiii:CüvCüv:sırnaşık şey:teytey:
süper ama sadece msjı yazıktan 30 dk. içinde düzeltebiliriz haberiniz olsun
hiç yoktan iyidir kanısındayımopuyorumnanaktan