- 5 Mart 2010
- 5.275
- 3
Yeni topicimiz hayırlı uğurlu olsunnnndelikafadulden
şimdik rahat rahat günaydın diyebilirim ve dibine kadar muhabbet edebilirim değilmiopuyorumnanaktan
Kısa zamanda topicin sabitlenmesi dileğiylealkisalkisalkis
vanilya kokusunu bende seviyorum ama acaba başkasına vanilya koksam komikmi olur diye almamıştımkaydirigubbakcemile3
güle güle kullan fındıkım
canım ben watsonsdan duş jeli denedim ama vücudumdaki deriler dökülmeye başladı pantolonumu çıkardığımda bel kısmı bembeyaz oluyodu hatta başta anlamadım ne olduğunu sonra kullanmayı bırakınca düzeldi.. ama benimkinin içinde partiküller vardı genede dikkat et canımbayanssulusmile
donutum son resimler hakkında bişey sorcam o ortadaki ruj rengi markası ne bebeğim çok hoş duruyor
Bide donutum geç kaldım konuya ama sadece yanında olduğumu fikirlerine önem verdiğimi bil istedima.s.
canım tesekkur ederım a.s. supersiniz sizler :içelim:
ruj golden rose supershine serisi no 61,bangır bangır bir pembe kendisi :)))
lattecim günaydınnn canım dibine kadar
yap muhabbetini kim şikayet ederki :):):)
şaka mı bu..benim icin dediklerinden dolayımı banlandı..ya acayıp dagıldım ben ya...
azim şart o da bende yok 6 ay spor salonuna gittim ben hem aletli hemde topluca taibo step falan yaptık ilk bir ayı deli gibi rejim yaptım en az haftanın 4 günü 1 saat sporla ayda 2 kilo vermemişimdir (( ama çok güzel inceldim sıkılaştım
elfin face sayfasında her 1000 kişi olduğunda kampanya yapıyorlar böyle bende görmüşken yazıyorum :)))bir kaç ürün denedim başka almam sanırım :))))
canım bende sende gıbıyım..maalesef ılk ay kılolar duruyor,sonraki ay patır patır gıdıyor..sabır varya ah o sabır..tek cozum o..birde stres olunca hic kilo veremıyorsun..
:1shok::1shok: şakamı ya
kızlar lütfen ama lütfen kimse diğer topicte tek kelime etmesin eden gidiyo:gitme:
:1no2: :1no2: