- 29 Ocak 2010
- 451
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlarda benim ay içindeki aldıklarım ...eyvahedigeldismile
elf fırçaları sevdim ,iş görüyor ,hemde fiatına rağmen fazlasıyla...
jel lıner ın bendeki rengi mindlight sürümü çok güzel ,kıvamı ,yumuşaklığı ama rengi çok ta istediğim gibi çıkmadı,mat oldukça..
ilk 4 kalemin markası yok ve tırsarak aldım 1 tl idiler..bayanssulusmilekimisi parıltılı -kimisi mat kalemlerin,markaları gabrini ,david 'li bişi iş görüyorlarmı ,eh tabii...boshayallersmile
güle güle kullan tatlım elfin bende de fırçaları var çok memnunum valla :)))))))bunlarda benim ay içindeki aldıklarım ...eyvahedigeldismile
elf fırçaları sevdim ,iş görüyor ,hemde fiatına rağmen fazlasıyla...
jel lıner ın bendeki rengi mindlight sürümü çok güzel ,kıvamı ,yumuşaklığı ama rengi çok ta istediğim gibi çıkmadı,mat oldukça..
ilk 4 kalemin markası yok ve tırsarak aldım 1 tl idiler..bayanssulusmilekimisi parıltılı -kimisi mat kalemlerin,markaları gabrini ,david 'li bişi iş görüyorlarmı ,eh tabii...boshayallersmile
tatlım güle güle kullan elf studyo serisinin fırçaları kesinlikle iyi yıkayıp yılayıp kullanıyorum hala bozulmadılarzemuszemus
günaydınn
bende 10 gün önce falan carmina dan 2 tane ruj aldım
1 alana 1 bedava kampanyası vardı,ilk defa aldım bu markayı,idare eder diyim.
renkleri çok güzelde kokusu pek hoşuma gitmedibilmiyorumkismile
URL=http://img269.imageshack.us/i/resim404e.jpg/][/URL]
bide pudra olarak catherine arley kullanıyorum memnunum,dün akşam yine aldım:))
bunuda eski bi fotodan kestim,bence gayet güzel hemde uygunyerimseniben
Uploaded with ImageShack.us
Günaydın herkeeseeeeeee opuyorumnanaktan Yoksa tünaydın mı demeliydim aklinialirimsmile
Sonbaharcım aldıklarını güle güle kullan canım... :)
hhehe sen nasıls istersen canım biz çalışanlara tünaydın senin gibi yeni uyananlara günaydın diyelimmmm :)))))Günaydın herkeeseeeeeee opuyorumnanaktan Yoksa tünaydın mı demeliydim aklinialirimsmile
Sonbaharcım aldıklarını güle güle kullan canım... :)