güle güle kullan canım body shopta makyaj ürünlerinde 2 al 1 öde varmış ondan yaralandın umarım :)Clinique Kapatıcı
The Body Shop Allık
The body Shop Fondöten fırçası
Banat tatil diş macunu ve fırçası seti
Küpe :)
Eki Görüntüle 254577 Eki Görüntüle 254578
güle güle kullan canım
günaydın hatunlar beyunun concel. almış bi arkadaşım fırçalı ama mükemmel bişi çok doğal duruyo tavsiye ederim
güle güle kullan aldıklarını bende dün rosmana gittim ilk defa ne var die tam kurcalamadık bayıldım ama fazla oje stoğu yoktu asıl o yüzden gitmiştim bademli vücut yağı ve kremi birde bademli çikolata aldım birde mavi oje aldım resimleri yakında eklerim :)
ben hala resim eklicem heheh :))) aklımda unutmadım :)sabırsızlıkla bekliyorummmmmmm
shiseidonun yazlık compact fondötenini kullanıyordum, şimdi kış için likit olanından aldım çok memnunum.
Eki Görüntüle 268951
Ispartaya gidenler ne alır bakalım
Eki Görüntüle 271403 Eki Görüntüle 271404 Eki Görüntüle 271405
kızlar makyaj bloğuma beklerim bu arada :)
Kızlar size bir iyi bir kötü haberim var,
strawberry açılmış, bu iyi haber,
kötü haberse fiyatları eskisi gibi değil, türkiyedeki mağazalarla aynı nerdeyse, özel indirimler falan ucuz sadece. mesela iki tanesini 30a mı ne aldığımız elizabeth arden eyelinerın tanesi 65ti, önceden aldığım shiseido purness pudranın fiyatı 45ken 90 olmuş:S
Kızlar size bir iyi bir kötü haberim var,
strawberry açılmış, bu iyi haber,
kötü haberse fiyatları eskisi gibi değil, türkiyedeki mağazalarla aynı nerdeyse, özel indirimler falan ucuz sadece. mesela iki tanesini 30a mı ne aldığımız elizabeth arden eyelinerın tanesi 65ti, önceden aldığım shiseido purness pudranın fiyatı 45ken 90 olmuş:S
aaaa nerden öğrendin alışveriş yapabileceğimizi canım merak ettim uyuzlara bak ya devlet bunlarla uğraşacağına şu terör olayına son verse ya hep boş işler azıcık ucuza kaliteli bişi almayalım hep kazıklanalım zaten((( 47:
sitesinde yazıyor kuşumm
ama fiyatlar daha pahalı evet :18:
yine de indirimli zamanlarında yararlanılabilir
Ispartaya gidenler ne alır bakalım
Eki Görüntüle 271403 Eki Görüntüle 271404 Eki Görüntüle 271405
kızlar makyaj bloğuma beklerim bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?