20 tl ye aldım ve begendim mineralli canım
yarın aksam swocunu yapam dicem ama aksam ısıgında belli olmaz
c vitaminli kremini ben 10 liraa düştüğünde iki tane aldım stokladım :82:
ama bende pek işe yaramadı
zaten yok etmesini beklemiyom
kapatıcılarla idare ediyom
taze kalsın göz altım yeter kartlaşmasın
güle güle kullan kontescim
minikim ojelerine bayıldımbu clarie's ojeler nerelerde satılıyor ben neden hiç rastlamadım
body shop allıkım ve dudak balsamım arada kaynamasın ya :84:
indirimden aldık onları ben
allıkı donutum tavsiye etmişti teeeeeeee fiiiiiiiiiii tarihte ..
sağol bebişim
valla büyük alışveriş merkezlerinde claries var
ben hep şu kontesten gördümde aldım :82:
aldın da fena mı oldubence çok ciciler
güle güle kullan canım:89:
kızlar benim çilek siparişlerim 25 ocakta yerel kargoya verilmiş ama ptt nin sitesinden baktığımda bu referans nosunda bi şey yok diyor:26:
teşekkür ederim canım
claire's bir takı markası, kendi adıyla dükkanları var
makyaj işine de girdiler
ojeleri ve diğer makyaj ürünlerini de isimlerini taşıyan takı dükkanlarında
balım ben sıkmayı unuttuğum için pek parfüm kullanmıyorum:76:lattem darısı başıma bende bir kurtulsam dayak yemiş gibi dolanıyorum ortalarda :) yaaa
bana bir parfüm öner bakem çilekte indirimli olanlardan seninde beğendiğin bişiyi :) şimdi tbs vanilyalı kullanıom
bazıları fluuuu cıkmıs bunlarda benim oce stokumEki Görüntüle 133367 Eki Görüntüle 133356 Eki Görüntüle 133355 Eki Görüntüle 133357 Eki Görüntüle 133358 Eki Görüntüle 133359 Eki Görüntüle 133360 Eki Görüntüle 133361 Eki Görüntüle 133362 Eki Görüntüle 133363 Eki Görüntüle 133364 Eki Görüntüle 133366 Eki Görüntüle 133365 Eki Görüntüle 133354
body shop allıkım ve dudak balsamım arada kaynamasın ya :84:
indirimden aldık onları ben
allıkı donutum tavsiye etmişti teeeeeeee fiiiiiiiiiii tarihte ..
sağol bebişim
valla büyük alışveriş merkezlerinde claries var
ben hep şu kontesten gördümde aldım :82:
kızlar benim çilek siparişlerim 25 ocakta yerel kargoya verilmiş ama ptt nin sitesinden baktığımda bu referans nosunda bi şey yok diyor:26:
Kızlar bugün şunu aldım merak edip, denedim çok beğendim, çok süper bir kapatıcı değil hafif ama günlük kullanım için ideal bence, hem nem hem kapatıcılık hem ferahlatıcı müthiş bişey. bir de çok ucuz:)
Eki Görüntüle 133864
sağol canım.güle güle kuullanınnn
bende cok sevyorum bunu :) oldu bayagi ben alalai ki benimkisi ii kapatio ya ben siyorum ki goz makyajini da guzel tutuo gozde ayni primer gorevi goruo bende:)
sağol canım.
daha makyaj yapmadım valla dün akşam aldım öyle bir denedim. çok sevindim bunu da duyduğuma sağol canım:)
kızlar güzel bir mascara önerirmisiniz kullandıgınız çok memnunkaldıgınız yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar güzel bir mascara önerirmisiniz kullandıgınız çok memnunkaldıgınız yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben meybılin 'in pempe tombul rimelini kullanıyorum
çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?