açıkçası çekindim kullanmaya canım. benim göz altlarım çok mor, o yüzden o konuda da hiç umutlu değilim bir kremin geçireceğinde. ırsi olanlar geçmiyor diyorlar zaten
senin nasıldı?
hayırlı olsun canım koyu bi fondoten karıştırabilirsin içine :)diye düşündüm :)
aman hiçbiri bir işe yaramadı neler denedimloccitane çok azıcık iyi geldi gibi ama azıcık yani
nası küçültcem
paintle denedim
3,17 düşüyo
onuda yüklemiyo deli oldum aksam
evde ki pc de hepsi
image veya hızlıresimde de olmadı
hımm beğendiysen karıştırma tabee :))))güzel fikir aslında canım.ama aynaya baktım yüzüm baya aydınlık duruyo pırıl pırıl oda fondötenin renginin açıklığından olsa gerek.ama yinede ben beğendim.başaralı bir ürün.
tatlım ırsi ve yogun morluk varsa maalesef az düzelir ama tamamen yok etmek imkansız
aynı sorun bende de var..
ayrıca yükleyemedim diye dalga geçmeyin
nası yüklicemi öğretin
pastel 72 numara
ve üstüne alixe avien 110 numara
pastel 72 numara
ve üstüne alixe avien 110 numara
ebet:94::94::94::94:hayırlı olsun canım koyu bi fondoten karıştırabilirsin içine :)diye düşündüm :)
MAC var bi kerem ahanda bugün açıldıPPPP taaammıııı strada artık yok diodunuz
ama ben uğraşamam cilt şeyi ilen göz makyajı yetio özel günlerde de nadir yapıom cilt makyajını :)
ay o kenevirli şeyi süremem dudağımablise bakayım nivea güzelde pek nemlendirme özelliği yok gibim
hımm aramaya devam o zaman :))) ama bunu kullanmaya devam et
kontesim bana dua edion mu bakayım sennn
nette okuduğum bir doğal yöntemi aktarayım sana..patatesi çiğ olarak rendeleyip, suyunu gözaltına sürüyorlarmış..istersen bir araştır netten..
tatlım ırsi ve yogun morluk varsa maalesef az düzelir ama tamamen yok etmek imkansız
aynı sorun bende de var..
ayrıca yükleyemedim diye dalga geçmeyin
nası yüklicemi öğretin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?