hotiç bana çok klasik geliyor yaa:26: hoş en yakın hotiç bana 4 saatten fazladır herhalde
tek ayakkabı alırsan pahalı canım ama 4-5 tane alırsan ucuz :) kargo ücreti ben en fazla 35 dolar ödedim indirim zamanını yakarsan çok uygun fiyata alabiliyorsun son alışverişimi arkadaşımla yapmıştım o bir kısa bot birde çizme aldı tanesi 35 tlye geldi ikisinden de çok memnun özellikle kısa bot çok kaliteli duruyor :)ürün arttıkça kargo ücreti de mi artıyor yani :26: o zaman burdakilerle aynı fiyata gelir ki
trendyoldan bekliyim en iyisi
haydaaaa mail at canım :) sorunu hallederler sıkma canını elf bu konuda güvenilir :)korktuğum başıma geldi gitti benim elf sipari(
ptt de yok kargom ama ayın 10 unda türkiyeye teslim edildi yazıyor royal mailde
yani kısaca kayboldu(
lattem benim o fixi at artık bozulmuştur hehehebalım bitane alırsan evet pahalı ama ben yazın 1 parmak arası bi çizme bi babet almıştım. İndirim kodum vardı ve kargo parasıyla beraber tanesi 20-25 e denk geldi
ama çizmemin içi kokuyodu bayağ havalandırdım şimdi kokusu geçti neticede çin malı ona göre dikkat et.. Normalde her ayakkabı ilk giyişte vurur bu hiç vurmadı çok rahattı
yol hayatım mac fix + yı saçına sıkan bile varmış sıkarım düzelir
mac açılana kadar her anı değerlendirmeliyim
seviom kıs seni küççük kardeşim
balım kaybolsada telaş yapma paranı aynen geri iade ediyo elf benimkide kaybolmuştu 1 ay kadar bekletiyolar hani belki kargo gelir vs. diye ama sonra iade ediyolar
sanada balımmmmmmmmmm
valla stantta baya baktım ama göremedim tekrar gider bakarım canım teşekkür ederim açıklama için gittiğim gün yanlıştı sakin bir günde gideyim :)canım onlar far bazı bilmez ya, istanbuldaki mağazadakiler bile genelde yok diyor, sonra sorumlularına sordurdum var eminim dedim geldi o gösterdi. tekli farların arasında duruyor.
yaww netten almayım çok tuzluya gelioooo bir de palet alırım batarım vallamagrentam baz için coastal 'ada bak istersen yeni çıkmış galiba
ilk sayfasında gördüm
haftaya mı?????gösterdiğin modelden elle ve hotiçte var kuzu :)
hatta bende alıcam haftaya ..
bi sürü şey aldım ama anca haftaya eklerim
yeni merakım oceler ..
çatlayan ocelerden aldım ..
siyahını bulamadım ..
onuda haftaya bulurum gerçekten haftaya ekliyim zira haftayada alicam bişiler
günaydın hatunlar
selam canım nasılsınnnnn :)gnydınnn bayanlarr iyi haftalar
bol alışverişli günlerr diliyorummm
yeni ciciler gelmiştir diye girdim ama yokmuş
allah çok para versin piyangodan ikramiyeler çıkarsın bol bol ciciler alalım inşallahhh
hahah kıskanç yakında süper fotolar çekicem sen o zaman gör hıhmagrentam güle güle kullan rengi çok şükelaymış
baak bana söyleyip duruyodun ama ilk resim seninde buğulu:90:
saol canım teşekkür ederim 120lik paletr nazlana nazlana gelio haa :)magrentam güle güle sürün
ya benim 120 lik paletim hala gelmedi ,ebayı da beklemsi ölüm ya ,bugün 20 gün ,gelsin artık
magrentam çok iiyim canım sağol
ojende çok şeker ii günlerde kullan
markoda saba adidas vardıı kaçırıdımm ona yanıyorummm
selam kızlar
bugün beklediğim cevabı aldım
elf siparişim sonunda türkiyeye giriş yaptı
10 gündür gümrükte sürünüyomuş siparişim
yılbaşı diye coştu herkes heralde gümrük çok yoğunmuş
bu aralar sipariş bekleyenler biraz daha sabır
yalnız havayı düşününce donmuş ürünler gelebilir gibi geldi bana
malum ayın 8 inde çıktılar yola yarın gelse bile 12-13 gündür dışarda donmaktalar
eline bir gelsin canım ona göre bakarsın kötüyse bir mail hemen yenilerini yollarlar :))) ben bu konuda elfe çok güveniom valla :)
bende baktım benimde bitti bitecek ama pahalıya geliyor ben 3lü far alıcaktım baktım çok pahalı oluo vazgeçtimhakkaten her Allah ın günü değişik ürünler geliyo bi sürü siteye
markafoni limango trendyol ve niceleri akşam olmadan çoğu bitmiş oluyo
herkesi sardı sanırım internet alışverişi
bende baktım adidası tüketmişler
wenice ten kızıma 2 tane tişört bulabildim onları aldım bende
bu arada limangoda bourjois makyaj temizleyicine göz diktim kararsız kaldım
iyimidir acaba temizleyicim bitmek üzere tavsiyelere açığım
bende güvendim artık :))
yoksa umudu kesmiştim çünkü tahahütlü almıştım.
neyse yarın gelirse inşallah hem eklerim hem söylerim
trendyol için sabahın 9 unda yarışıyorum ben resmenhakkaten her Allah ın günü değişik ürünler geliyo bi sürü siteye
markafoni limango trendyol ve niceleri akşam olmadan çoğu bitmiş oluyo
herkesi sardı sanırım internet alışverişi
bende baktım adidası tüketmişler
wenice ten kızıma 2 tane tişört bulabildim onları aldım bende
bu arada limangoda bourjois makyaj temizleyicine göz diktim kararsız kaldım
iyimidir acaba temizleyicim bitmek üzere tavsiyelere açığım
selam kızlar
bugün beklediğim cevabı aldım
elf siparişim sonunda türkiyeye giriş yaptı
10 gündür gümrükte sürünüyomuş siparişim
yılbaşı diye coştu herkes heralde gümrük çok yoğunmuş
bu aralar sipariş bekleyenler biraz daha sabır
yalnız havayı düşününce donmuş ürünler gelebilir gibi geldi bana
malum ayın 8 inde çıktılar yola yarın gelse bile 12-13 gündür dışarda donmaktalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?