Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee bgn de baktım trendyola ama beğenmedim hiç bi şey
galiba bugün de tarihi 2. gün olacak
Allahtan o tarz ürünler ilgimi çekmiyor
ayakkabıları koy buraya diyorum artıkkkkkkkkkkkkk
çizmeyi beğendim gayet güzel
gojaneden aldığım çizmeyi giydim geçen gün hiç vurmadı çok rahattı
eed hoşlarmışş beendim alabilrsin
kızlar deichmann mağazalarına baktınızmı hiç?ben hem oğluma hem kendime aldım fiyatları ve modelleri güzel.netten katologlarını ve fiyatlarını öğrenebilirsiniz.
tavsiye ederim
ben baktım beğenmedim canım kalitesiz geldi bana açıkçası :) gojane daha kaliteli ve daha ucuza gelioo :)))
güle güle kullansın yaramaz o zaman :))))baktım şimdi, güzel ve iddalı modeller var:)yalnız benim bu ara netten giyim kuşam alma şansım yok(şişiyorum ve daha ne kadar şişerim bilmiyorum.en son bacaklarım şişmiş.ayaklarım da büyüdü galiba.denemeden alamamgözüm hep yazlık ayakkabılara takıldı:)dolgu topuklular güzell
kendime aldığımı daha giyme fırsatım olmadı ama oğlum tepe tepe kullanıyor.bilirsin çocuklara ayakkabı dayanmaz normalde.ben bu aldıklarımdan memnun kaldım.
magrenta cnm bir anlatsana şu siteyi
türkçesi varmıdır,nasıl üye olunur,kredi
kartıylanmı alıyon kargoylamı geliyo
kargoysa fiyat nne kadar 37,5 kaç numaraya denk geliyo ::):)
madem bişi almıon kız bunları bana alll hehe çeyiz yapıom ben yazık acı bana hehehe
almıom kontesim indirim bekliommm :)
bu arada kızlarrr bu akşam alsancaktayım şu istanbulda yapılan night out shoppingin izmirde olanına gidiom aman ne cümle oldu indirim olcakmış hediyeler falan :))))) hazır indirim varken sephorayada uğrayıp far bazını veee göz makyajı temizleyicisini alayım :) :) sizede foto eklerim yarınnn
aa bi de lattem çok kısa bi süre sonra mac izmirde açılıomuşşş artık beni kıskandıramıcan taaammmmıı
seşlamlar herkes güle güle kllansın.
nilcim benim ürünler de geldi de hakket o fondoten ne öyle yaa açık tenli olsam olcek de kendim zati doğuştan brozum. napabilirim ben onu ya bi akıl ver. seninkiyle aynı renk benimki de