Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehehe olsa ne güzel olurdu beaa neyseki ben buldum birde koca arayamam netten hehehmagrentam güle güle kullan herşeyi netten alıyoruz
koca da netten veriliyomu
evet açıklanmadımı daha nerde bu devlet hehehepffffff yarışma bitti kimse bişi açıklamıyo hevesim kaçtı yaa oysa 1 hafta başında beklemiştim heves edip
abatum bulalım canım aaa izmirden istermisin ?valla hazırlanmış,eğitilmiş koca çıkarsa haberim olsun ..
hemen alıcam bi tane ..
girmem en büyüğünüz benim ..
elimdeki mevcut angusu yakında yollıcam.
alem deliye ben akıllıya hasret ya
sana arıom zaten kızzzinsan önce kardeşine bulurr yaaa
küçük kardeş nolcak
izmir'e asla hayır demem
hımm güzel soru her üründe farklı oluyor canım yazmıyormu beğendiğin şeyde?ya ben şey sorcam
bu trendyolda beden ölçülerini veriyor ya hani
s/36 bedenin beli 60 cm se
38 bedenin kaç oluyo beli?
heaa tamam ozaman ama kaprisli, nazlı, inatçı ve ukala olduğumu hemen söyleme kaçmasın
dudik fotomla göz fotomu göstersen yeter zaten :kendinibeenmişüye:
hımm güzel soru her üründe farklı oluyor canım yazmıyormu beğendiğin şeyde?
heheh söylermiyim kız pazarlama stratejisine göre ilerliom hehe
yalnız bu trendyol kargolarının ele geçmesi de insanı öldürüyo haaa
ayın 30 unda sipariş vermiştim,hala gelecek
2 aralıkta aldıklarımdansa hiç ümitli değilim!
sinirlendim bak şimdi
dediğim şey bu değil benimşöyle farklı olur mesela sen levis kot giyiyon 30 beden ama gidip loft alıon 29 beden saşma bir örnek oldu ama ben o cmlere pek güvenmem de tamamen risk internetten alışveriş :)
bu zamana kadar 3-4 tane badi 3-4 tane elbise aldım sorun çıkmadı :) bakalım bu kabanda ne olucak meslea ben araştırdım kabanın kalıpları darmış ben 42 aldım ama 40 bedendir aslında
ay canım neler atlatmışsınız maşşallah ikinize de rahat olmak lazım doğru diyorsun ama ben daha bebek olmadan kendime fazladan dikkat etmeye başladım, kilo aldım hamile olmadan :)
@magrentam kabanın çok güzelmiş güle güle kullan:)
pffffff yarışma bitti kimse bişi açıklamıyo hevesim kaçtı yaa oysa 1 hafta başında beklemiştim heves edip