- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmmnil saol canım
kontescim ben anlatıyım
önce acı badem sütü ile makyajımı siliyorum gözüme değdirmeden.
sonra göz makyajı temizleyicm ile gözlerimi siliyorum.
sonra temizleme jelimle yıkıyorum.
sf gül suyuyla silip nemlendiricimi sürüyorum
güle güle kullan princessim paletin renkleri çok güzelrica ederim nilim.
yine sleek palet yine sleek harikasi bayildim bu palete yeni yil renklerini tasiyor cok pigmentli ve isil isil simli harikalar yani tam benlik renkler
Eki Görüntüle 112270
Eki Görüntüle 112271
Eki Görüntüle 112273
Eki Görüntüle 112274
Eki Görüntüle 112275
Eki Görüntüle 112276
yahu resim eklemek n ezor olmus bu siotede canim cikti bunlari yukleyene kadar resimler alintidir.
ayrica iki loreal super likit eyeliner ve 1 tanedde loreal one milion maskara aldim ama dedikleri kadar guzel birsey degilmi parama yazik oldu tek guzelligi kirpikleri tel tel ayiriyor.
ayrica birisi bana buyuk boy resim nasil akleniyor anlatabilirmi ayrintili olarak simdiden simdiden tesekkurler.
lettam bitmiş deyince bitti sandım ,ben bakmadım canım ...
sende araştır dilersen netten canım ,için rahat olsun ,hassas ise cildin bişi diyemem ..ama içeriğini oku netten ..
ben öyle bir göz attım,ama aykırı bişi farketmedim ...
şey sorcam ben size, yüz makyajınızı nasıl temizliyorsunuz bi bana anlatsanızaa?
hımmm
ben de böyle yapıyorum ama acı badem sütü değil göz-yüz makyaj temizleyici bi ürün kullanıyorum vichy'nin...
bitmek üzre de yerine ne alsam diye düşünüyorum
yağlı ciltlere uygun mu o süt?
ee ne alcam onun yerine?
ben makyaj temizleme şeysiyle siliyodum
sonra temizleme jeli
tonik sürüyodum
nars orgasm aldım ..
az daha bişiler daha alıyodum kasada vazgeçtim
sonra gratise ugradım bişiler aldım elbisemide aldım ..
yarın benim doom günüm
Bişey değil canım yardımcı olmak için burdayız deme ama :))))öyle yapıyım canım.
baktım süper çok uygun :) ben bunları deneyip renklerini öğreniyim çilekten alırım yuppiii :)
çok sağol hayatım :)
anladım canım bana gösterdikelri uçuk bişiydi zaten, bu dediğin çilekte uygunmuş ondan alabilirim:)
offfff deme bunu yaaaa çok beğendim bende ama almamam lazım :))))teşekkürler canım
sağol canım
evet canım cüzdan misali taşıyabilirsin çok büyük değil
çok küçük te değil orta halli bişey :)
ama kalıcılık anlamında bi sıkıntısı yok nişana gittim eve geldiğimde o kadar terlememe rağmen en ufak bi akma bozulma toplanma yoktu
tavsiye ederim yani
nilim güle güle kullan canım bende bu markayı iyi diye duymuştum senden yorumları bekliyoruz canım :)
güle güle kullan canım şu sephoraya bir benim yolum düşmedi yaa göz makyaj temizleyicimle far bazım bitti bitiecek ne rahatım yahuuuu :)bugün sephoraya gittim, far bazı ile göz makyaj temizleyici aldım. sürekli benefit baz gösteriyorlar, sonunda var olmalı diye inat ettim araştırıp buldular:)
capacityde de yok deyip benefiti gösterip sinir etmişlerdi beni :)
bir de fred farrugia kapatıcılarının testerlarından verdiler.
anammmmm o ne güzel bir renktir öyleee güle güle kullan canım
bir kuponunu kullanmayan ben kaldım heralde :) bendede20 tl indirim kuponu var bu hafta içi bişey alıcam ama ben çeyiz modunda olduğumdan onlara bakıom makyaj malzemesi bakmıom bilem
güle güle kullan canım güzel güzel makyajlar bekliyoruz :)))rica ederim nilim.
lattem tesekkurler
cakkalim mavi kalemin numarasi 45mi?45 se benimkinden ayni super bir kalemdir kendileri
bende resim cekemedim henuz netten ekleyeyim dedim.
yine sleek palet yine sleek harikasi bayildim bu palete yeni yil renklerini tasiyor cok pigmentli ve isil isil simli harikalar yani tam benlik renkler
Eki Görüntüle 112270
Eki Görüntüle 112271
Eki Görüntüle 112273
Eki Görüntüle 112274
Eki Görüntüle 112275
Eki Görüntüle 112276
yahu resim eklemek n ezor olmus bu siotede canim cikti bunlari yukleyene kadar resimler alintidir.
ayrica iki loreal super likit eyeliner ve 1 tanedde loreal one milion maskara aldim ama dedikleri kadar guzel birsey degilmi parama yazik oldu tek guzelligi kirpikleri tel tel ayiriyor.
ayrica birisi bana buyuk boy resim nasil akleniyor anlatabilirmi ayrintili olarak simdiden simdiden tesekkurler.
yaaa deme bunu yaaaa :) çok pis alasım var hem mavi hem mor süper duruyo valla :)stila jel eyeliner
2tanesi 22,5tl olmuş strawdaaa
güle güle kullan canım :)nars orgasm aldım ..
az daha bişiler daha alıyodum kasada vazgeçtim
sonra gratise ugradım bişiler aldım elbisemide aldım ..
yarın benim doom günüm