Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar merak etmeyin number seven yani no7 ingilterenin koklu kozmetik sirketlerinden birisidir sadece boots magazalarinda satilir.
ayrica cokta kalitelidir ozellikle cilt bakimi, farlar ve fircalarda butun makyaj fircalarim no7 dir neredeyse bende yeni ciciler aldim resimlerini cekince ekleyecegim insallah
:80:Nilimmmm, Princessim güle güle kullanın
canım bourjoıs in rengi süpermiş,güle güle kullan ...
güle güle kullan Gece kuşum kuponumun süresi bitmiş ya bitmese bende alıcaktım
rica ederim nilim.
lattem tesekkurler
cakkalim mavi kalemin numarasi 45mi?45 se benimkinden ayni super bir kalemdir kendileri
bende resim cekemedim henuz netten ekleyeyim dedim.
yine sleek palet yine sleek harikasi bayildim bu palete yeni yil renklerini tasiyor cok pigmentli ve isil isil simli harikalar yani tam benlik renkler
Eki Görüntüle 112270
Eki Görüntüle 112271
Eki Görüntüle 112273
Eki Görüntüle 112274
Eki Görüntüle 112275
Eki Görüntüle 112276
yahu resim eklemek n ezor olmus bu siotede canim cikti bunlari yukleyene kadar resimler alintidir.
ayrica iki loreal super likit eyeliner ve 1 tanedde loreal one milion maskara aldim ama dedikleri kadar guzel birsey degilmi parama yazik oldu tek guzelligi kirpikleri tel tel ayiriyor.
ayrica birisi bana buyuk boy resim nasil akleniyor anlatabilirmi ayrintili olarak simdiden simdiden tesekkurler.
tren kaçtı ,dünden beri nerdesiniz...kampanya süresi bitmiş canım letta yazmış ,ben araştırmadan almam ve tavsiye etmem kimarkafonide benim de 10 tl indirim kuponum war
kullansam mı şu no 7 şeysi için :26:
nası yani bitmiş
hala var butiği,açık :26:
Kampanyanın bitmesine
01 : 10 : 43 : 33
gün saat dk. sn.
diyoooo
benim cildim sorunlu kuşum, her şeyi süremiyorum
ondan cesaret edemedim
hala da %100 etmiş sayılmam:26:
far olsa alırdım da,fondoten filan ne bileyim