Derin bi nefes çekip alışveriş çılgınlığımı azcuk dizginleyerek ve belkim yılbaşında tekrar indirim yaparlar diye umuttt ederek bikaç tanesinden vazcaydım ve şunları aldım
hemennn gelsinlerrr
yaklaşık 25 TL tuttu
eed Allahtan ilk sepet dolduruşumda hemen almıyorum yoksa batarım
amann magrentam elfe para verme bence ona verceğine cs den al
gerçi sen almazsın binti
sen çeyiz yapcan hem ne işin var makkaj sitelerinde
lettam kapmışın yine ganimetigüle güle kullan ...
magrentam kargomu aldım az evvel
cherry benim favorim oldu bu aradaama uslu durmaya çalışıyorum mailme elf ten coastal dan cheapmels ten
indirim haberleri gelmiş ,hemen çıktım uçarak bakmıcam
kendim ebu konuda güvenmiyorum:18:
sorun yoktur umarım canım eyelinerde :) güle güle kullanım :)
sen alcağnı fazlasıyla aldın olanlara takıl bence canım yeter bu kadar şimdilik :):84:
hiç bir sorun yok tatlım herşey tastamam...
yok almayacağım ..hatta cherryden bence 2-3 kişi olarak alışveriş yapalım,kargoyu bölüşelim ilerleyen günlerde ve indirim günlerinde ne derseniz?
hepsi bir adrese gitsin ordan dağıtımyapalım
walla nilim süper ötesi olur canım karho çok pahalı yaa 3-4 dene şey alayım dedim süper duruolardı vazcaydım aldıklarım 15 dolar kargo 15 dolar olduuuu dedim çıktım
canım 15 dolar değil ama kargosu,yani takipsiz kargo ile alıyorum ben hep 9 dolar ve hiç sorun yaşamdım elf -ebay- cheapmels-coastal- cherry-çilek vs
hepsi tastamam geldi ban takipsiz kargolar ile..
kargocularda artık beni tanıyor ,anlaştık onlarla evde olmasamda komşuma vs bırakıyorlar
ya alırız yine ben yeni aldım işte bekliyorum ,keşke bekleseymişim ,ossun öbür ay alırık yine
kızlar bende şu coastal paletlerden almıştım belki hatırlarsınıs ya ben onu kullanmıyorum :):)
daha doğrusu bana farın hiç yakışmadığına karar verdim aldığımdan beri ööle duruyor
ne yapmamı önerirsinis elden çıkarmak istiyorum şu gitti gidiyora mı versem ne etsem
kızlar bende şu coastal paletlerden almıştım belki hatırlarsınıs ya ben onu kullanmıyorum :):)
daha doğrusu bana farın hiç yakışmadığına karar verdim aldığımdan beri ööle duruyor
ne yapmamı önerirsinis elden çıkarmak istiyorum şu gitti gidiyora mı versem ne etsem
Derin bi nefes çekip alışveriş çılgınlığımı azcuk dizginleyerek ve belkim yılbaşında tekrar indirim yaparlar diye umuttt ederek bikaç tanesinden vazcaydım ve şunları aldım
hemennn gelsinlerrr
yaklaşık 25 TL tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?