- 24 Şubat 2015
- 1.136
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi audreywaldorf
-
Parfümlerin son kullanma tarihi olmuyor diye biliyorum canım. çekmecelerde saklandığında bozulma olmuyor. Tecrübeyle sabittir. Birde kutusu hiç açılmamış parfümlerin bozulma ihtimali sıfır. Fiyatının düşük olması üretim tarihinin biraz eski olmasından ama bu benim için sorun değil. örnek olarak mizudan wish aaldım 2011 üretimli çıktı. Ama parfümde hiçbir bozulma yok. Çok kalıcı ve çok taze kokusu. Bu konuda için rahat olsun. Mizudan o fiyata almak varken boşyere iki üç katı para verip mağazadan alma derim
En son chopard wish'imi mizudan 75 liraya aldım ve 2015 üretimdi. :)Mizuda o kadar ucuz olması beni şüpheye düşürdü açıkçası. Son kullanma tarihi yaklaşmış olabilir gibi
Aaa senin ki 2011 mi çıktı. Bana gelen 2015Parfümlerin son kullanma tarihi olmuyor diye biliyorum canım. çekmecelerde saklandığında bozulma olmuyor. Tecrübeyle sabittir. Birde kutusu hiç açılmamış parfümlerin bozulma ihtimali sıfır. Fiyatının düşük olması üretim tarihinin biraz eski olmasından ama bu benim için sorun değil. örnek olarak mizudan wish aaldım 2011 üretimli çıktı. Ama parfümde hiçbir bozulma yok. Çok kalıcı ve çok taze kokusu. Bu konuda için rahat olsun. Mizudan o fiyata almak varken boşyere iki üç katı para verip mağazadan alma derim
Evet canım yanlış hatırlamıyosam 2011 ya da 2012 olması lazım. Ama ben takılmıyorum üretim tarihlerine. Orjinalliğinden emin olmak için kontrol ediyorum sadeceAaa senin ki 2011 mi çıktı. Bana gelen 2015
Mizu da hep bana 2015 yolluyorseviyor beni
ilk fırsatta denicemHemen hemen her yerde bulabileceğiniz bir parfüm. Rossmann, ykm, boyner vs. Testerları mevcut denemenizi tavsiye ederim. Harika bir yasemin kokusu.
Canim begendiysen kacirma derim, indirim varmis.100cclik 129tl olmus boynerde.Normalde 300 civarı sanirimBahar ve yaz mevsimi gelince bu parfümü alacağım. Tek kelimeyle ba-yıl-dım. Aşırı fresh aşırı temiz çok güzel bir koku.
Bu yaz kokum bu olacak.
Aslında şimdi almak isterdim ama kışın kullanabileceğim bir tarz değil, yaz için bekliyorum.
Eki Görüntüle 1717374
Nasıl yani edp olanı mı 129 ? Eğer öyleyse direk alırım.. edt olanını istemiyorum ama edp miydi 129 olan?Canim begendiysen kacirma derim, indirim varmis.100cclik 129tl olmus boynerde.Normalde 300 civarı sanirim
Off ona bakmadI'm.Nasıl yani edp olanı mı 129 ? Eğer öyleyse direk alırım.. edt olanını istemiyorum ama edp miydi 129 olan?
Kuzum internet sitesinde 100cclik 240 lira gösteriyorOff ona bakmadI'm.Ama edt olani vermemistir ya.300lerden dustu yilbasina kadar indirimde dedi
Cidden mi.Adam beni kandirdi desene.Direk adini soylemistim edt yada versiyonunu soylemedim cunku.Ama gittigimde yine teyit edecegimKuzum internet sitesinde 100cclik 240 lira gösteriyor129 tl olan eau fraiche serisinin edtsmiyiş
Biliyorum bu parfümü. Yaz için gerçekten güzel seçim olur, çok freş bir koku.Bahar ve yaz mevsimi gelince bu parfümü alacağım. Tek kelimeyle ba-yıl-dım. Aşırı fresh aşırı temiz çok güzel bir koku.
Bu yaz kokum bu olacak.
Aslında şimdi almak isterdim ama kışın kullanabileceğim bir tarz değil, yaz için bekliyorum.
Eki Görüntüle 1717374
Aynı adı canım ama sadece eau fraiche olanı yanı kokusu farklıdır onunCidden mi.Adam beni kandirdi desene.Direk adini soylemistim edt yada versiyonunu soylemedim cunku.Ama gittigimde yine teyit edecegim
Bellamola açılsa da alsam hemen. Ama açılmazsa da mizudan alırım.
ben de taktım bu aralar sanırım alacağım :):)
ilk sıkınca kötü.
sonradan çok iyi oluyor.
ama o ilk notalarına pek katlanamıyorum ben.
o yüzden kullanmıyorum çok.
Evet çoğunluk öyle yazmış ama sonrasindaki şeker kokusu sanırım tam benlik
Elimde pink bonquet var siz düşünün
wishten hiç şeker kokusu almadım ben.
tatlı bulmuyorum.
koku algısı değişik bir şey. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?