- Konu Sahibi audreywaldorf
-
Canım hem çiçeksi hem tatlı parfüm var mı ki? Bulursan bana da söyle. (Dalga geçmiyorum, ciddi diyorumBu parfümlerin kalıcılığı nasıl ? Biraz tarif edebilir misin nasıl koktuğunu :)
Bi de fiyatlarını soracaktım =)
Aradığım parfümü bi türlü bulamıyorum böyle çiçeksi , tatlı ve buram buram koksun istiyorum önerin varsa çok mutlu olurum =)
Chanel chance eau tendre ve burberry weekend bence hem ciceksi hemde tatlıCanım hem çiçeksi hem tatlı parfüm var mı ki? Bulursan bana da söyle. (Dalga geçmiyorum, ciddi diyorum)
Bazı parfümler tatlı bi çiçeksi kokuları oluyo duydum bi kaç kişiden kokusunu ama hangi marka bilmyorum tabi =DCanım hem çiçeksi hem tatlı parfüm var mı ki? Bulursan bana da söyle. (Dalga geçmiyorum, ciddi diyorum)
Bunlara bir bakayım bugünChanel chance eau tendre ve burberry weekend bence hem ciceksi hemde tatlı
vee tabi ki flowerbombBunlara bir bakayım bugünYa benim bildiğim bu tanıma uyan bir parfüm vardı aslında ama adını bilmeden kullanmıştım,sosyetik bir semtte dışarıda açık parfüm satan bir abiden almıştım neredeyse 8 yıl filan olmuştur.Aldığın zaman senin yanında karıştırıp veriyordu. Yumuşak mis gibi bir çiçek kokusu ama yanık,insanın içine işleyen bir kokuydu. Ya sanki o çiçek kokusundan hynoticteki baskın kokuyu da alıyorsun gibi. Tabi ben seneler sonra aynı adama yine gittim,bu şekilde tarif ettim.Adam hangisi olduğunu anlamadı, o ayrı
Bu flowerbomb un çeşitleri var mı? Ben çok önceden koklamıştım çok aklımda kalmamıştı kokusu,etkilenmemiştim.Yanlış bir şey mi kokladım kivee tabi ki flowerbombciceksi katagorisinde geçip tatlılık derecesi şekerli diyebileceğim tek parfüm sanırım!
canım bi edtsi var, bi extreme olanı var mor şişede..bide normal edpsi var:) ben edpsinden bahsediyorumBu flowerbomb un çeşitleri var mı? Ben çok önceden koklamıştım çok aklımda kalmamıştı kokusu,etkilenmemiştim.Yanlış bir şey mi kokladım ki
Bu ikisine ve flowerbomb a baktim simdi canim.En begendigim flowerbomb oldu ama 3u de cevremde çok duydugum kokular ne yazikki.Bir de daha çok çiçek agirliklilar sanki,tatlilik fazla almadim. Vanilyali gibi biseyler bekledim sanirim.Chanel chance eau tendre ve burberry weekend bence hem ciceksi hemde tatlı
Aslında cok garip ama ben flowerbombdan ben vanilya kokusu alıyorum(vanilya notası olmamasına rağmen) hatta neredeyse hiç çiçek kokusu almıyorum bile diyebilirimBu ikisine ve flowerbomb a baktim simdi canim.En begendigim flowerbomb oldu ama 3u de cevremde çok duydugum kokular ne yazikki.Bir de daha çok çiçek agirliklilar sanki,tatlilik fazla almadim. Vanilyali gibi biseyler bekledim sanirim.
Bu kokuyu hep çok merak etmişimdir. deneme fırsatım olmadı hiç fiyatı da uygun dediğiniz gibi:SEki Görüntüle 1711882
Şu an en çok istediğim bu. Bahar gelsin alıp bol bol sıkayım istiyorum. Fiyatının uygun olması da cabası
çok güzel bir koku
ben de bunu ısmarladım bakalım ama beğenmezsem geri vericem
Chloe edp almıştım internerten ama aşırı ağır geldi.Talk pudrası kokusu.Ama içinde ne varsa benide çevremide rahatsız etti.Hatta astım hastası arkadaşımın gözlerinden yaş geldi.Sonra birisine verdim.Alacaksanız EDT hafif diyorlarDaha geçen ay 2 yeni parfüm aldığım halde yine arayışlardayım
Bayram bereketli geçerse bunları denemek istiyorum
Eki Görüntüle 492327
Eki Görüntüle 492329
Bu kokuyu hep çok merak etmişimdir. deneme fırsatım olmadı hiç fiyatı da uygun dediğiniz gibi:S
Mizuda çok ucuz bu parfüm 99 lira civarı 100 mlliği. Ben de almayı düşünüyorumEki Görüntüle 1711882
Şu an en çok istediğim bu. Bahar gelsin alıp bol bol sıkayım istiyorum. Fiyatının uygun olması da cabası
Mizuda çok ucuz bu parfüm 99 lira civarı 100 mlliği. Ben de almayı düşünüyorum
Parfümlerin son kullanma tarihi olmuyor diye biliyorum canım. çekmecelerde saklandığında bozulma olmuyor. Tecrübeyle sabittir. Birde kutusu hiç açılmamış parfümlerin bozulma ihtimali sıfır. Fiyatının düşük olması üretim tarihinin biraz eski olmasından ama bu benim için sorun değil. örnek olarak mizudan wish aaldım 2011 üretimli çıktı. Ama parfümde hiçbir bozulma yok. Çok kalıcı ve çok taze kokusu. Bu konuda için rahat olsun. Mizudan o fiyata almak varken boşyere iki üç katı para verip mağazadan alma derimMizuda o kadar ucuz olması beni şüpheye düşürdü açıkçası. Son kullanma tarihi yaklaşmış olabilir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?