Resimli Almayı Düşündüğünüz Parfümler

Canım hem çiçeksi hem tatlı parfüm var mı ki? Bulursan bana da söyle. (Dalga geçmiyorum, ciddi diyorum )

Canım hem çiçeksi hem tatlı parfüm var mı ki? Bulursan bana da söyle. (Dalga geçmiyorum, ciddi diyorum )
Bazı parfümler tatlı bi çiçeksi kokuları oluyo duydum bi kaç kişiden kokusunu ama hangi marka bilmyorum tabi =D

Chanel chance eau tendre ve burberry weekend bence hem ciceksi hemde tatlı
Bunlara bir bakayım bugün Ya benim bildiğim bu tanıma uyan bir parfüm vardı aslında ama adını bilmeden kullanmıştım,sosyetik bir semtte dışarıda açık parfüm satan bir abiden almıştım neredeyse 8 yıl filan olmuştur.Aldığın zaman senin yanında karıştırıp veriyordu. Yumuşak mis gibi bir çiçek kokusu ama yanık,insanın içine işleyen bir kokuydu. Ya sanki o çiçek kokusundan hynoticteki baskın kokuyu da alıyorsun gibi. Tabi ben seneler sonra aynı adama yine gittim,bu şekilde tarif ettim.Adam hangisi olduğunu anlamadı, o ayrı

vee tabi ki flowerbomb ciceksi katagorisinde geçip tatlılık derecesi şekerli diyebileceğim tek parfüm sanırım!

vee tabi ki flowerbomb ciceksi katagorisinde geçip tatlılık derecesi şekerli diyebileceğim tek parfüm sanırım!
Bu flowerbomb un çeşitleri var mı? Ben çok önceden koklamıştım çok aklımda kalmamıştı kokusu,etkilenmemiştim.Yanlış bir şey mi kokladım ki

Bu flowerbomb un çeşitleri var mı? Ben çok önceden koklamıştım çok aklımda kalmamıştı kokusu,etkilenmemiştim.Yanlış bir şey mi kokladım ki
canım bi edtsi var, bi extreme olanı var mor şişede..bide normal edpsi var:) ben edpsinden bahsediyorum

Chanel chance eau tendre ve burberry weekend bence hem ciceksi hemde tatlı
Bu ikisine ve flowerbomb a baktim simdi canim.En begendigim flowerbomb oldu ama 3u de cevremde çok duydugum kokular ne yazikki.Bir de daha çok çiçek agirliklilar sanki,tatlilik fazla almadim. Vanilyali gibi biseyler bekledim sanirim.

Bu ikisine ve flowerbomb a baktim simdi canim.En begendigim flowerbomb oldu ama 3u de cevremde çok duydugum kokular ne yazikki.Bir de daha çok çiçek agirliklilar sanki,tatlilik fazla almadim. Vanilyali gibi biseyler bekledim sanirim.
Aslında cok garip ama ben flowerbombdan ben vanilya kokusu alıyorum(vanilya notası olmamasına rağmen) hatta neredeyse hiç çiçek kokusu almıyorum bile diyebilirim tenimde oldukça şekerli tatlı bir kokuya dönüşüyor bu parfüm
Birde ben flowerbomb'u cevremde pek faza duyamıyorum fiyatından dolayı herkesin tercih ettiği bir koku değil. La vie est belle ile benziyorlar ona nazaran ben sokakta yürüyen bayanlardan la vie est belle kokusu alıyorum

Şu an en çok istediğim bu. Bahar gelsin alıp bol bol sıkayım istiyorum. Fiyatının uygun olması da cabası

Daha geçen ay 2 yeni parfüm aldığım halde yine arayışlardayım
Bayram bereketli geçerse bunları denemek istiyorum

Eki Görüntüle 492327
Eki Görüntüle 492329
Chloe edp almıştım internerten ama aşırı ağır geldi.Talk pudrası kokusu.Ama içinde ne varsa benide çevremide rahatsız etti.Hatta astım hastası arkadaşımın gözlerinden yaş geldi.Sonra birisine verdim.Alacaksanız EDT hafif diyorlar

Bu kokuyu hep çok merak etmişimdir. deneme fırsatım olmadı hiç fiyatı da uygun dediğiniz gibi:S

Hemen hemen her yerde bulabileceğiniz bir parfüm. Rossmann, ykm, boyner vs. Testerları mevcut denemenizi tavsiye ederim. Harika bir yasemin kokusu.

Mizuda o kadar ucuz olması beni şüpheye düşürdü açıkçası. Son kullanma tarihi yaklaşmış olabilir gibi
Parfümlerin son kullanma tarihi olmuyor diye biliyorum canım. çekmecelerde saklandığında bozulma olmuyor. Tecrübeyle sabittir. Birde kutusu hiç açılmamış parfümlerin bozulma ihtimali sıfır. Fiyatının düşük olması üretim tarihinin biraz eski olmasından ama bu benim için sorun değil. örnek olarak mizudan wish aaldım 2011 üretimli çıktı. Ama parfümde hiçbir bozulma yok. Çok kalıcı ve çok taze kokusu. Bu konuda için rahat olsun. Mizudan o fiyata almak varken boşyere iki üç katı para verip mağazadan alma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…