- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi audreywaldorf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekin acarda daha da düşüyor 305 tl ye geliyor dayanamadım sipariş verdim hemde kör alış. şişesine vuruldum ve internette chloe'nin klasik kokusuna benzetildiğini görünce de dayanamadım bu indirim kaçmaz diyerekten sipariş vermiş bulundum. bakalım nasıl bir kokusu var indirimin son günü olduğu için denemeden almak zorunda kaldım ama beğenirim diye umut ediyorum.Eki Görüntüle 1992489
İki gün sonra sipariş vereceğim %30 indirimle 388 liraya düşüyor
beğenmezsen talip olabilirim. hatta bitiremeyeceğini düşünürsen şişesinden dekant alabilirim. harika bir koku. eminim çok seveceksin.Tekin acarda daha da düşüyor 305 tl ye geliyor dayanamadım sipariş verdim hemde kör alış. şişesine vuruldum ve internette chloe'nin klasik kokusuna benzetildiğini görünce de dayanamadım bu indirim kaçmaz diyerekten sipariş vermiş bulundum. bakalım nasıl bir kokusu var indirimin son günü olduğu için denemeden almak zorunda kaldım ama beğenirim diye umut ediyorum.
sen böyle güzel yorum yapınca gerçekten çok merak ettim ve sabırsızlandım umarım yarın kargolanır da bir an önce kavuşurum parfüme. kargolanmasa bu hafta içi bi ara gidip koklayacagım testerını salı veya carsamba.beğenmezsen talip olabilirim. hatta bitiremeyeceğini düşünürsen şişesinden dekant alabilirim. harika bir koku. eminim çok seveceksin.
sonbaharlık parfüm arayışındayımm :)Bu kış kullanmayı planladığım iki koku. Ama sadece bir tanesini alacağım. Acaba hangisi?
Eki Görüntüle 2037465 Eki Görüntüle 2037466
Bence aralarından kör alışa en uygun my burberry. Ama sonbahara en güzel gidecekler de armani si, lancome la nuit tresor, alien essence absolue( kör alışa hiç ama hiç uygun değil mutlaka dene). Ekstra olarak ben bide dior poison girl tavsiye edebilirim:) bende dior poison girl edp ve j'adore edp alacağım kendime bu sonbahar kış kullanmak üzere kararımı verdim. Zaten hali hazırda bi adet 50ml kalmıs flowerbombum var oda götürür beni bu kış:)sonbaharlık parfüm arayışındayımm :)
seçeneklerim;
shiseido zen ( kokuyu bilmiyorum ama chance e benzerliğinden cesaret alıyorum)
armani si
lancome la nuit tresor caresse ( klasik la nuit i biliyorum bunu bilmiyorum)
my burberry
ysl manifesto l'eclat ( kokuyu bilmiyorum)
alien essence absolue (bilmiyorum)
gördüğün üzere büyük ihtimalle kör alış olacak :) canım şu aralaru fena halde blind buy yapmak istiyor :) sen ne düşünüyorsun?
bugün saç boyası almaya gideceğim en iyisi denemek sanırım.Bence aralarından kör alışa en uygun my burberry. Ama sonbahara en güzel gidecekler de armani si, lancome la nuit tresor, alien essence absolue( kör alışa hiç ama hiç uygun değil mutlaka dene). Ekstra olarak ben bide dior poison girl tavsiye edebilirim:) bende dior poison girl edp ve j'adore edp alacağım kendime bu sonbahar kış kullanmak üzere kararımı verdim. Zaten hali hazırda bi adet 50ml kalmıs flowerbombum var oda götürür beni bu kış:)
Edt olanı cok aklımda değil ama edpsi bende var. Vanilyalı pudralı biraz nostaljik kokan bir kokusu var. Sonbahar&kış mevsimine yakısan bi koku. Ben hala bitiremedim tabi:) her kış hypnotic poison ve la vie est belle kullanmaktan diğerlerine sıra gelmedi. Bu kış kullanmayacagım la vie est belle inat ettim:) zaten baya bi ayağa düştü kokusu herkesten geliyor..bugün saç boyası almaya gideceğim en iyisi denemek sanırım.
peki jean paul gaultier classique (edt) olanı hakkında ne düşünüyorsun. Neye benziyor?
ben dün edt sini kokladım ve bayıldım. dediğin gibi biraz eski tarz bir kokusu var. ama mis gibi çiçek pudra kokuyor. çok farklı. tam kışlık kazak kokusu. lancome poeme ye de benzettim tarz olarak. ilk olarak bunu alacağım. sonra shiseido zen, la nuit, armani si,narciso poudre den birkaçını düşünüyorum. Bu arada allien essence absolue denedim. Alien in çok yoğun hali. Gerek yok diye düşünüyorum. Pek içime sinmedi. Chanel den No 5 L'eau denedim hiç beğenmedim. Klasik no 5 nasıl bilmiyorum bu versiyonu kolonyamsı çok basit bir koku olmuş. Chanel den birde Coco Noir denedim. Coco Mademoiselle tınısı var lakin biraz daha erkeksi ve sert. Beğendim diyebilirim.Edt olanı cok aklımda değil ama edpsi bende var. Vanilyalı pudralı biraz nostaljik kokan bir kokusu var. Sonbahar&kış mevsimine yakısan bi koku. Ben hala bitiremedim tabi:) her kış hypnotic poison ve la vie est belle kullanmaktan diğerlerine sıra gelmedi. Bu kış kullanmayacagım la vie est belle inat ettim:) zaten baya bi ayağa düştü kokusu herkesten geliyor..
Chanelin no:5 ve diğer flanker serilerini malesef hiç benlik bulmuyorum. O tarz kokuları sevmiyorum. Coco noir evet erkeksi ve ağırdır. Oda pek benlik değil. Alien essence absolue denemekle iyi etmişsin cünkü asla kör alışa uygun bir parfüm değil. Alienin cok yoğun daha tatlı gurme hali ama bence de gereksiz. Alien daha güzel. Gurme koku kullanmak istesem çok daha iyi tercihler var.ben dün edt sini kokladım ve bayıldım. dediğin gibi biraz eski tarz bir kokusu var. ama mis gibi çiçek pudra kokuyor. çok farklı. tam kışlık kazak kokusu. lancome poeme ye de benzettim tarz olarak. ilk olarak bunu alacağım. sonra shiseido zen, la nuit, armani si,narciso poudre den birkaçını düşünüyorum. Bu arada allien essence absolue denedim. Alien in çok yoğun hali. Gerek yok diye düşünüyorum. Pek içime sinmedi. Chanel den No 5 L'eau denedim hiç beğenmedim. Klasik no 5 nasıl bilmiyorum bu versiyonu kolonyamsı çok basit bir koku olmuş. Chanel den birde Coco Noir denedim. Coco Mademoiselle tınısı var lakin biraz daha erkeksi ve sert. Beğendim diyebilirim.
Poison girl ü merak ettim sen dedikten sonra. o nasıl. deneyeceğim en kısa sürede.Chanelin no:5 ve diğer flanker serilerini malesef hiç benlik bulmuyorum. O tarz kokuları sevmiyorum. Coco noir evet erkeksi ve ağırdır. Oda pek benlik değil. Alien essence absolue denemekle iyi etmişsin cünkü asla kör alışa uygun bir parfüm değil. Alienin cok yoğun daha tatlı gurme hali ama bence de gereksiz. Alien daha güzel. Gurme koku kullanmak istesem çok daha iyi tercihler var.
Poison girl ilk sıktığında biraz ağır gelebilir yoğun şekerli turuncgil kokusu karşılıyor. Ama bi yarım saat sonra enfes bir vanilya ortaya çıkıyor. Gurme koku istersen mutlaka bak bence son 5 yılın en iyi gurme parfümü. Silajı aşırı aşırı fazla. Parfüm resmen durduğun yerde sürekli etrafa yayılıyor sen hareket etmesende:)Poison girl ü merak ettim sen dedikten sonra. o nasıl. deneyeceğim en kısa sürede.
ya ben yeni atandım öğretmenim. şöyle çocukları rahatsız etmeyecek sınıfı kaplamayacak bir koku almak istiyorum. silajı çok fazlaysa bana olmayabilir.Poison girl ilk sıktığında biraz ağır gelebilir yoğun şekerli turuncgil kokusu karşılıyor. Ama bi yarım saat sonra enfes bir vanilya ortaya çıkıyor. Gurme koku istersen mutlaka bak bence son 5 yılın en iyi gurme parfümü. Silajı aşırı aşırı fazla. Parfüm resmen durduğun yerde sürekli etrafa yayılıyor sen hareket etmesende:)
Silajı fazla canım ama iki fıs sıkarsan kimseyi rahatsız edebilecek bir koku değil. Yani söyle diyim bir tm angel gibi değil. Mesela o çok çok ağır.. ve yumuşaması içinde 1 saat beklemek gerekiyor. Ama bunda en başından o vanilyayı alıyorsun o tatlılığı hiç sertlik yok. La nuit yerine düşünebilirsin bence:) bu arada hayırlı olsun canımya ben yeni atandım öğretmenim. şöyle çocukları rahatsız etmeyecek sınıfı kaplamayacak bir koku almak istiyorum. silajı çok fazlaysa bana olmayabilir.
Bugün bende denedim sen beğenince. O basit şişesiyle daha önce ne yalan söyleyeyim ki dikkatimi çekmemişti. Ama kokusu off diyorum. Mükemmel.. durdukça sabunsu temiz bir kokuya dönüşüyor. Mutlaka alacağım.Aslında lancome poeme almak istiyorum ama 500 liralık fiyatı beni benden aldı
Hep internette yaşlı kokusu,çok ağır gibi yorumlar okudum. Dediğin gibi şişesi ve içindeki sıvının rengi de beni hiç kendine çekmiyordu. Ama ismine yakışır bi güzellik. Şiir gibi parfüm. Çok yoğun ama burnu yormuyor, yumuşacık. Köyde bahçemizde melisa var. Kokusunu ona benzettim. Ballı ıhlamur gibi,melisa gibi,zambak gibi birşeyler kokuyor. Sonunda Lancome'dan kendime göre bir şey buldum. Bir tek la nuiti eh işte severdim. Onun dışında Lancome ile yıldızlarımız hiç barışmadı. Hele midnight rose daki baskın böğürtlen kokusu beni benden alıyorBugün bende denedim sen beğenince. O basit şişesiyle daha önce ne yalan söyleyeyim ki dikkatimi çekmemişti. Ama kokusu off diyorum. Mükemmel.. durdukça sabunsu temiz bir kokuya dönüşüyor. Mutlaka alacağım.