- Konu Sahibi audreywaldorf
Evet fistigim tam baharlik gercektenAynen tatlım:) hem kokusuda çok tatlı masum tam baharlık yazlık..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet fistigim tam baharlik gercektenAynen tatlım:) hem kokusuda çok tatlı masum tam baharlık yazlık..
Güzel seçim .. çok şık bir koku..Eki Görüntüle 1585677
Roberto Cavalli edp alıcam. bütün kış aklımda kalmıştı artık dayanamıyorum:)
Teşekkür ederim:) bencede öyle, çok özgün ve kalıcı bir koku ayrıca..Güzel seçim .. çok şık bir koku..
The one iyi seçim kesinlikleEki Görüntüle 1612238
Bugün denedim ve bayıldım. Önceden denediğimde bu kadar beğenmemiştim. Mis gibi karamel kokuyor,ayrıca erkek arkadaşımda bayıldı. Kışın almayı düşünüyorum parfümlerim bitince.
Eki Görüntüle 1612240
Bunu kesin alıcam çünkü sevgilim aşık oldu bu parfüme ben önceden 1-2 kere deneyip hiç beğenmemiştim fakat bu deneyişimde beğendim..ama tabi prada candy'i daha çok beğendim fakat sevgilim bunu daha çok beğendiği için öncelik dolce gabbana the one alıcam
Bu parfümlerin kalıcılığı nasıl ? Biraz tarif edebilir misin nasıl koktuğunu :)Eki Görüntüle 1612238
Bugün denedim ve bayıldım. Önceden denediğimde bu kadar beğenmemiştim. Mis gibi karamel kokuyor,ayrıca erkek arkadaşımda bayıldı. Kışın almayı düşünüyorum parfümlerim bitince.
Eki Görüntüle 1612240
Bunu kesin alıcam çünkü sevgilim aşık oldu bu parfüme ben önceden 1-2 kere deneyip hiç beğenmemiştim fakat bu deneyişimde beğendim..ama tabi prada candy'i daha çok beğendim fakat sevgilim bunu daha çok beğendiği için öncelik dolce gabbana the one alıcam
Kalıcılıkları cok iyi ama ciceksi değiller. Yanı aradığın koku değiller :) çiçeksi tatlı bir koku istiyorsan Burberry Weekend, Gucci Flora, Burberry My Burberry , Dior Pure Poison, Chanel Chance eau tendre , Chloe Love tarzı kokuları önerebilirim:)Bu parfümlerin kalıcılığı nasıl ? Biraz tarif edebilir misin nasıl koktuğunu :)
Bi de fiyatlarını soracaktım =)
Aradığım parfümü bi türlü bulamıyorum böyle çiçeksi , tatlı ve buram buram koksun istiyorum önerin varsa çok mutlu olurum =)
Bakayım bunlara teşekkür ederim =)Kalıcılıkları cok iyi ama ciceksi değiller. Yanı aradığın koku değiller :) çiçeksi tatlı bir koku istiyorsan Burberry Weekend, Gucci Flora, Burberry My Burberry , Dior Pure Poison, Chanel Chance eau tendre , Chloe Love tarzı kokuları önerebilirim:)
Bakayım bunlara teşekkür ederim =)
Rica ederim:))Bakayım bunlara teşekkür ederim =)
Canım baya şekerli o haberin olsunKızlar bu parfüm nasıl sizce ?
Trendyolda indirime girmiş 100 ml 129 tl .
30 ml olanı var yanında vücut losyonu hediye 59 tl .
Ben kalıcı buram buram kokan ama kadınsı iç baymayan bi koku arıyorum.
Sizce fiyatları nasıl ? İlk başta 30 ml olanı mı alsam ?