• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimli Almayı Düşündüğünüz Parfümler

image.jpg
Annemden gelen hediye:) estee lauder sensuous nude..kokusuna erkek arkadasımla bayıldık. Bana biraz noayı andırdı. Onun daha tatlı hindistan cevizli hali gibi. Silajı mükemmel. Sanırım bundan sonra favori parfümlerimden biri olacak.

60332W.jpg
Dayanamadım bugün Aquolina pink sugar aldım kendime 100 mllik. Pamuk şeker kokusu sevenler için güzel bir seçim mis gibi kokuyor :KK68:

V371376.jpg
Bunu kullanıyorum kalıcılığı ve kokusu çok güzel ama bitmek üzere yenisini almam lazım :(
V382195.jpg

Bunun da kokusunu çok beğendim almak istediklerim arasında

212 sexy rose parfümü varmıs ondan daha kalıcı daha yumusak dedıklerını duydum bılen var mı

nd.12426.jpg
Bugün denedim ve bayıldım. Önceden denediğimde bu kadar beğenmemiştim. Mis gibi karamel kokuyor,ayrıca erkek arkadaşımda bayıldı. Kışın almayı düşünüyorum parfümlerim bitince.

2015630162651_dolce_gabbana_the_one_women.jpg
Bunu kesin alıcam çünkü sevgilim aşık oldu bu parfüme :KK70: ben önceden 1-2 kere deneyip hiç beğenmemiştim fakat bu deneyişimde beğendim..ama tabi prada candy'i daha çok beğendim fakat sevgilim bunu daha çok beğendiği için öncelik dolce gabbana the one alıcam :KK37:

Eki Görüntüle 1612238
Bugün denedim ve bayıldım. Önceden denediğimde bu kadar beğenmemiştim. Mis gibi karamel kokuyor,ayrıca erkek arkadaşımda bayıldı. Kışın almayı düşünüyorum parfümlerim bitince.

Eki Görüntüle 1612240
Bunu kesin alıcam çünkü sevgilim aşık oldu bu parfüme :KK70: ben önceden 1-2 kere deneyip hiç beğenmemiştim fakat bu deneyişimde beğendim..ama tabi prada candy'i daha çok beğendim fakat sevgilim bunu daha çok beğendiği için öncelik dolce gabbana the one alıcam :KK37:
The one iyi seçim kesinlikle :KK19:

Eki Görüntüle 1612238

Eki Görüntüle 1612240
Bu parfümlerin kalıcılığı nasıl ? Biraz tarif edebilir misin nasıl koktuğunu :)
Bi de fiyatlarını soracaktım =)
Aradığım parfümü bi türlü bulamıyorum böyle çiçeksi , tatlı ve buram buram koksun istiyorum önerin varsa çok mutlu olurum =)

Bu parfümlerin kalıcılığı nasıl ? Biraz tarif edebilir misin nasıl koktuğunu :)
Bi de fiyatlarını soracaktım =)
Aradığım parfümü bi türlü bulamıyorum böyle çiçeksi , tatlı ve buram buram koksun istiyorum önerin varsa çok mutlu olurum =)
Kalıcılıkları cok iyi ama ciceksi değiller. Yanı aradığın koku değiller :) çiçeksi tatlı bir koku istiyorsan Burberry Weekend, Gucci Flora, Burberry My Burberry , Dior Pure Poison, Chanel Chance eau tendre , Chloe Love tarzı kokuları önerebilirim:)

Kalıcılıkları cok iyi ama ciceksi değiller. Yanı aradığın koku değiller :) çiçeksi tatlı bir koku istiyorsan Burberry Weekend, Gucci Flora, Burberry My Burberry , Dior Pure Poison, Chanel Chance eau tendre , Chloe Love tarzı kokuları önerebilirim:)
Bakayım bunlara teşekkür ederim =)

Kızlar bu parfüm nasıl sizce ?
Trendyolda indirime girmiş 100 ml 129 tl .
30 ml olanı var yanında vücut losyonu hediye 59 tl .
Ben kalıcı buram buram kokan ama kadınsı iç baymayan bi koku arıyorum.
Sizce fiyatları nasıl ? İlk başta 30 ml olanı mı alsam ?
3595200501015_2_org_zoom.jpg

Kızlar bu parfüm nasıl sizce ?
Trendyolda indirime girmiş 100 ml 129 tl .
30 ml olanı var yanında vücut losyonu hediye 59 tl .
Ben kalıcı buram buram kokan ama kadınsı iç baymayan bi koku arıyorum.
Sizce fiyatları nasıl ? İlk başta 30 ml olanı mı alsam ?
3595200501015_2_org_zoom.jpg
Canım baya şekerli o haberin olsun

Back