• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cidden psikolojiden anlayan birine ihtiyacım var!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu üstü kapalı anlatmaya çalışacağım, bir gün eşimin telefonunda bi numarayla mesajlarını yakaladım. Benim hakkımda (o gün bir yere gitmiştim) x neden eve erken geldi diye soruyor kadın eşimde bilmiyorum gelmek istedi diyor. Sonra canım cicim de vardı yani mesajlarda. Ben kriz geçirdim fazlasını okuyamadan eşime saldırdım bağırmaya başladım. Ama bana açıklama asla yapmıyor korkudan deliye döndü oda. Sonra beni bırak gidecem edecem dedim. Eve götürdü beni üstümü filan giyindim. Tam çıkarken fenalaştım, sonra bu bana seni kandırdım numara satın alıp kendimle mesajlaştım bıktım kıskançlığından dedi. İnanmadım bana bir şeyler gösterdi falan filan inanmış gibi devam ettim işte.. sevdiğimden.. inanmak istedim belki de bilmiyorum.. sonra aradan 1 yıl geçti bi gün eşimi bi numara aradı eşim genelde telefonla içerde konuşur yanıma geldi salak salak konuşuyor kadın dengesiz midir nedir dedi teldeki kişi için. Ne diyor dedim yılışık yılışık konuştu dedi. Bakayım no ya dedim gösterdi sildi. Noyu ezberledim. Kendi telefonundan sorguladım ismi bi önceki isimle birebir tutuyodu. Sonra ne göreyim kadın apartman grubuna kayıtlı. Aradım noyu kadına dedim siz dün eşimi aramıştınıx filan yanlışlıkla aradım filan dedi. Sonra ben taşındım apartmandan dedi. Sonra bana siz beni neyle itham ediyorsunuz diye çıkıştı filan. Sonra öğrendim ki bu apartmanda o isimle sadece o kişi var başka kimse gelmemiş yıllardır taşınannda olmamış.
Eşiniz sizi aldatıyor; sizin de ifade ettiğiniz gibi siz inanmak istediğiniz için devam etmişsiniz, yalanı da o kadar komik ve amatör ki. Keşke sakin kalıp ipucu toplasaydınız; ama boşanmaya gönlünüz veya imkânınız yok sanırım. Keşke affettikten sonra kurcalamasaydınız.

Allah Allah!

Gerçekten aldatıldığınıza nasıl ikna olabilirsiniz acaba?

Ben kendimi anlayamıyorum algılarımı kapattı sanki sorgulamaya korkuyorum..

Boşanmayı düşünüyor musunuz ? Eğer boşanmayı düşünmüyorsanız bence çok da ayrıntısını bilmeyin. Eğer boşanmayı düşünüyorsanız eşinizin telefonundan aradıkları saatlerin, konuşma uzunluklarının falan (kadının numarası gözükecek şekilde) ss'ini alın. Mesaj büyük ihtimalle silmiştir kalmamıştır artık, ama yedekleme falan yaptıysa o mail hesabında ulaşılabilir belli bir süredekine.

Konuyu üstü kapalı anlatmaya çalışacağım, bir gün eşimin telefonunda bi numarayla mesajlarını yakaladım. Benim hakkımda (o gün bir yere gitmiştim) x neden eve erken geldi diye soruyor kadın eşimde bilmiyorum gelmek istedi diyor. Sonra canım cicim de vardı yani mesajlarda. Ben kriz geçirdim fazlasını okuyamadan eşime saldırdım bağırmaya başladım. Ama bana açıklama asla yapmıyor korkudan deliye döndü oda. Sonra beni bırak gidecem edecem dedim. Eve götürdü beni üstümü filan giyindim. Tam çıkarken fenalaştım, sonra bu bana seni kandırdım numara satın alıp kendimle mesajlaştım bıktım kıskançlığından dedi. İnanmadım bana bir şeyler gösterdi falan filan inanmış gibi devam ettim işte.. sevdiğimden.. inanmak istedim belki de bilmiyorum.. sonra aradan 1 yıl geçti bi gün eşimi bi numara aradı eşim genelde telefonla içerde konuşur yanıma geldi salak salak konuşuyor kadın dengesiz midir nedir dedi teldeki kişi için. Ne diyor dedim yılışık yılışık konuştu dedi. Bakayım no ya dedim gösterdi sildi. Noyu ezberledim. Kendi telefonundan sorguladım ismi bi önceki isimle birebir tutuyodu. Sonra ne göreyim kadın apartman grubuna kayıtlı. Aradım noyu kadına dedim siz dün eşimi aramıştınıx filan yanlışlıkla aradım filan dedi. Sonra ben taşındım apartmandan dedi. Sonra bana siz beni neyle itham ediyorsunuz diye çıkıştı filan. Sonra öğrendim ki bu apartmanda o isimle sadece o kişi var başka kimse gelmemiş yıllardır taşınannda olmamış.
Psikologum , konunun bizimle ne alakasi var onu cozemedim

Elinizde delil olsa neyinize yarayacak şu aşamada bunu merak ediyorum adamın msjlarını görmüşsünüz biliyorsunuz anlattığı saçma sapan yalana inanmış gibi yapmışsınız yok illa delilli sadakatsizlikten dava açıcam diyosan her şeye parlamayıp çaktırmadan adamı takip edip ses etmeden delil toplicaksın ama gidip boşanmicaksan boşuna hafiyelik yapma ki adam nasılsa aldatsam da bişi olmuyo diyip yüzsüzleşip açıktan yapmasın bari
Kocası niye 1 yıl sonraki telefon konuşmasını ifşa etmiş orası saçma olmuş.baktın o kadın arıyor meşgule at ya da yalandan yanlış numara falan de kapat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back