- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi audreywaldorf
-
KatılıyorumYa bir forumda wish hakkında "akide şekeri kokusu" benzetilmesi yapılmış. Tam bu bence. Bende aynı kokuyu alıyorum wishten.
Trendyoldan aldım canım.Nerden aldın canım?
Güle güle kullan canım :)
Sağol kuzucumGüle güle kullan canım :)
Güle güle kullan Canım ne kadara aldın
Canım normalde 54.99 a satılıyor ama ben bi arkadaşın dsm üyeliğinden 43.99 a almış oldum cok uyguna geldi. Teşekkür ederimmGüle güle kullan Canım ne kadara aldın
Çok uyguna almışsın güle güle kullan misler gibiCanım normalde 54.99 a satılıyor ama ben bi arkadaşın dsm üyeliğinden 43.99 a almış oldum cok uyguna geldi. Teşekkür ederimm
Evet canım baya uyguna geldi bana:)) tişikkirlerrÇok uyguna almışsın güle güle kullan misler gibi
Geçmiş olsun kuzum. Parfümünüde güle güle kullan. Çok sevdiğim bir kokudurEki Görüntüle 1758178
Sonunda chloe signature edp parfümüme kavuştum:) annemin hediyesi
Bir an önce iyileşsem de koklayabilsem. Şuan koku duyumu kaybettiğim icin uzaktan bakışıyoruz parfümümle sadece.
Sağol kuzum üzerime sıktım ama hiçbir kokuyu almadığım için sıkmış gibi değilim :) inşallah haftaya düzelirde koklarım bol bol bende cok seviyorum bu kokusunu.Geçmiş olsun kuzum. Parfümünüde güle güle kullan. Çok sevdiğim bir kokudur
Güle güle kullan misler gibi kuzum
Sağol kuzummGüle güle kullan misler gibi kuzum
Kız bunu görmedimEki Görüntüle 1758178
Sonunda chloe signature edp parfümüme kavuştum:) annemin hediyesi
Bir an önce iyileşsem de koklayabilsem. Şuan koku duyumu kaybettiğim icin uzaktan bakışıyoruz parfümümle sadece.
Ehheh buda hediyeydi ben almadımKız bunu görmedimmaşallah tatlım ya hızına yetişemiyorum bunu da güle güle kullan ayrıca geçmiş olsun hayatım hemen iyileşirsin umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?