- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi audreywaldorf
Bellamola açılsa da alsam hemen. Ama açılmazsa da mizudan alırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalıcılığı nasıl acaba kuzum marc jacobs un bu parfüm şişeleri pek cici pek şirin oluyo yaKızlarr Marc Jacobs'un yeni çıkan Daisy Dream kokusunu deneyeniniz oldu mu? ben kokusuna bittim. Tam yazlık baharlık bir koku. Daisy'den bile daha güzel geldi bana kokusu. D&G rose the one ve bunun arasında kaldım. Hangisini alsamm acaba yolunuz sevil,tekin acar,douglas,sephora'ya düşerse mutlaka bi deneyin derim.
Eki Görüntüle 1467155
Kalıcılığı normal canım malesef çok uzun süre kalmıyor 3-4 saat kaldı bende. Ama sırf o şişe için bile alabilirim. Kokusu zaten böyle meyve&çiçek fresh bir koku çook güzel.Kalıcılığı nasıl acaba kuzum marc jacobs un bu parfüm şişeleri pek cici pek şirin oluyo ya
Marc Jacobs un kokuları genel olarak böyle fazla kalıcı olmuyor buda öyleyse hiç denemiyim bile ozaman ben artık kalıcılık arıyorum parfümde yayılıcak etrafa kendini belli edicekKalıcılığı normal canım malesef çok uzun süre kalmıyor 3-4 saat kaldı bende. Ama sırf o şişe için bile alabilirim. Kokusu zaten böyle meyve&çiçek fresh bir koku çook güzel.
Tatlım kalıcılık farklı silaj farklı. silajı gayet iyiydi yani bileğime sıktığım 2 fıs burnuma gelip durdu yani koklamasam bile. Ama birkaç saat sonra kalıcılığı azalıyor sorunu bu:) Tazelemek gerekiyor yoksa silajını beğendim ben.Marc Jacobs un kokuları genel olarak böyle fazla kalıcı olmuyor buda öyleyse hiç denemiyim bile ozaman ben artık kalıcılık arıyorum parfümde yayılıcak etrafa kendini belli edicek
İyi bakalım ozaman bence sen yinede rose the one a bak derimTatlım kalıcılık farklı silaj farklı. silajı gayet iyiydi yani bileğime sıktığım 2 fıs burnuma gelip durdu yani koklamasam bile. Ama birkaç saat sonra kalıcılığı azalıyor sorunu bu:) Tazelemek gerekiyor yoksa silajını beğendim ben.
rose the one çok aklıma takıldı zaten..onu almazsam rahat edemem uyuyamam ben daisy dream'i mayıs ayına mı ertelesem ne yapsamİyi bakalım ozaman bence sen yinede rose the one a bak derim
Önceliği rose the one a verrrose the one çok aklıma takıldı zaten..onu almazsam rahat edemem uyuyamam ben daisy dream'i mayıs ayına mı ertelesem ne yapsam
Aynen öyle yapıcamÖnceliği rose the one a verr
Çok güzel bir seçim:)Chanel Chance Eau Tendre almaya karar verdim
Klasik Chance dan az biraz farkla biraz daha uygun daha yumuşak kremsi pudramsı bir koku =)
Eki Görüntüle 1469980
Çok güzel bir seçim:)
Dimi kuzum chance i zaten d&p den aliyorum orjinale pek benzemesede d&p versiyonunu seviyorum ben :) tendre'in acigi yok zaten oda orjinal olsunÇok güzel bir seçim:)
Aynen tatlım:) hem kokusuda çok tatlı masum tam baharlık yazlık..Dimi kuzum chance i zaten d&p den aliyorum orjinale pek benzemesede d&p versiyonunu seviyorum ben :) tendre'in acigi yok zaten oda orjinal olsun