Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok beğendim paylaşımlarınız için teşekkür ederim
Tanıtım:
Resimlerin arka planlarını düzenlemek için bir çok program bulunmaktadır. Bu programlardan biride Magic Photo Editor programıdır. Magic Photo Editor programıyla resimlerinizin arka planlarını değiştirebilir, resimlerinize çeşitli efektler verebilirsiniz.
Programın genel özelliklerine bakacak olursak;
— Programın içerisinde 200 adet maske bulunmakta ve bu maskeleri resimlerinize uygulayabilirsiniz.
— Programda 60 tane çiçek resmi bulunmakta olup bu resimleri fotoğraflarınızı güzelleştirmek için kullanabilirsiniz.
— Programda fotoğraflarınızı ilginç hale getirebileceğiniz 120 tane karikatür resmi bulunmaktadır.
— Fotoğraflarınıza text editörü ile yazılar yazabilirsiniz.
--- Ayrıca programda 200 adet çerçeve(Frame) bulunmakta olup, resimleriniz de bu çerçeveleri kullanabilirsiniz.
Ben kurdum kizlar ,guzel ve cok basit bir program yerimseniben
INDIRşutarafagitti
canım arkadasım ben ındırdım masaustune fakat bılgısayarımdan resım secıp yapıstırmak ıstedıgımde olmuyor sayfa acılıyor ucretlı dıyor ne sımdı bu anlamadım
çok basit bi program indirdim ama beyenmedim arka planı değiştirebiliyosunuz üstüne resim ekliyosunuz bu kadar bunu photoshopta kolayca yapabilrsizniz. :S açıkçası sevmedim