• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimlerinizi Çok Şahane Görüntülerle Donatın

ya arkadaslar bu tarz programları ındırınde guzelde bende bole bı hata yaptım adsl ne kadar çook ücret gelio haberiniz varmı

cok kolay indirdim de nasil arka fon degistircem onu yapamiyorum

bende arka fonu değiştiremedim mor olan üzerinde takılı kaldım...

ben indirdim ama türkcesi yokmu bunun ya
:1shok: :1shok: :delphin:

kaydirigubbakcemile5

Tanıtım:
Resimlerin arka planlarını düzenlemek için bir çok program bulunmaktadır. Bu programlardan biride Magic Photo Editor programıdır. Magic Photo Editor programıyla resimlerinizin arka planlarını değiştirebilir, resimlerinize çeşitli efektler verebilirsiniz.

Programın genel özelliklerine bakacak olursak;
— Programın içerisinde 200 adet maske bulunmakta ve bu maskeleri resimlerinize uygulayabilirsiniz.
— Programda 60 tane çiçek resmi bulunmakta olup bu resimleri fotoğraflarınızı güzelleştirmek için kullanabilirsiniz.
— Programda fotoğraflarınızı ilginç hale getirebileceğiniz 120 tane karikatür resmi bulunmaktadır.
— Fotoğraflarınıza text editörü ile yazılar yazabilirsiniz.
--- Ayrıca programda 200 adet çerçeve(Frame) bulunmakta olup, resimleriniz de bu çerçeveleri kullanabilirsiniz.

Ben kurdum kizlar ,guzel ve cok basit bir program yerimseniben

INDIRşutarafagitti
çok beğendim paylaşımlarınız için teşekkür ederim

canım arkadasım ben ındırdım masaustune fakat bılgısayarımdan resım secıp yapıstırmak ıstedıgımde olmuyor sayfa acılıyor ucretlı dıyor ne sımdı bu anlamadım

canım arkadasım ben ındırdım masaustune fakat bılgısayarımdan resım secıp yapıstırmak ıstedıgımde olmuyor sayfa acılıyor ucretlı dıyor ne sımdı bu anlamadım

yeni mi indirdiniz ?programi kurali kac gun oldu ?
bunlari soruyorum cunku programin kullanimi 30 gunluk yerimseniben 30 gun gectikten sonra ya kaldiracaksiniz programi yada satin alacaksiniz .

cooookkkkkkk güzel resimler yaptim ya harika bi program :)

keske yazi stilinide biraz degistirebilinse sirf düz yazi yaziliyo böyle capraz falan olmuyo ama olsun

kizlar buarada ben programi yükliyeli 2 gün oldu ama simdi 30-time-trial over diyo silip yeniden mi yüklicem :S

çok basit bi program indirdim ama beyenmedim arka planı değiştirebiliyosunuz üstüne resim ekliyosunuz bu kadar bunu photoshopta kolayca yapabilrsizniz. :S açıkçası sevmedim

çok basit bi program indirdim ama beyenmedim arka planı değiştirebiliyosunuz üstüne resim ekliyosunuz bu kadar bunu photoshopta kolayca yapabilrsizniz. :S açıkçası sevmedim

begenme gibi bir zorunluluguz yok... ama emege saygısızlık etmeyelim... arkadasın ellerine saglıkk.....:oklava:

evet sirf arka plan degisiyo ve resim ekliyebiliyosun ama nasi yaptigina bagli

valla benimkiler cok güzel oldu herkes begendi :)

bende indirdim ama 200 tane falan çerceve yok
birkaç resim yaptım arkadaşım

Back