• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimlerinizi Çok Şahane Görüntülerle Donatın

ben açtım . bişiyler yaptım .
resim falan koymuştum . ama şimdi resim koyamıyorum . parametre hatalı yazısı çıkıyor. bu nedemek ?
yardımcı olursanız sevınırımmm

bana neden yardımcı olmuyorsunuz yoksa benı duymuyormusunuz .
ya arada öle yazı çıkıyo bazen resım gelıyor.ama birşeye sinir oldum mesela kalpli olanı yapıyorum resmi tam ona göre ayarlamak ıstıyorum olmuyor.
ya resım taşıyor . bi yapsam süpper olacak ama daha anlıyamadım . takvim yapıcam anlıyabılsem yardımmmlarınızı beklıyorum

zeeep sen harikasın ben bile yapıyorum
ama arka plana ne koyucam ya pc deki ler çıkıyo başka yok bende yane normal resimler var

bende beceremedim bunu yasenağlama
1 arka goruntu var baska da yok olmuyorKötü Kazen
acaba birisi goruntulu anlatim yapabilirmi bizekafamçokkarıştı

zeeep sen harikasın ben bile yapıyorum
ama arka plana ne koyucam ya pc deki ler çıkıyo başka yok bende yane normal resimler var

bende beceremedim bunu yasenağlama
1 arka goruntu var baska da yok olmuyorKötü Kazen
acaba birisi goruntulu anlatim yapabilirmi bizekafamçokkarıştı

arkadaslar bakin bu adresten

bilgisayariniza indireceksiniz arkaplanlari yerimseniben
ondan sonra kullanabilirsiniz programda şutarafagitti
Cok basit jeyyar

zepp küçük bi yardım lütfen:bbo:programı indirdim çok güzel ama tek sorunum arka fon.yani bir tane arka fon var onu nasıl değiştiricem.hani Bi Link vermişsin ya fonu programa nasıl aktarıcam onu söylersen tam süper olucak.teşekkürlrfisfisfis:utangac:

zepp küçük bi yardım lütfen:bbo:programı indirdim çok güzel ama tek sorunum arka fon.yani bir tane arka fon var onu nasıl değiştiricem.hani Bi Link vermişsin ya fonu programa nasıl aktarıcam onu söylersen tam süper olucak.teşekkürlrfisfisfis:utangac:

Bilgisayarina kaydetmen lazim yerimseniben
Sonra (zaten bilgisayarindan istiyor arkaplanlari program) istedigini secip kullan yerimseniben

zepp'cim bu programın serial numarasını da bi versen diyorum
çok güzel bi program ama 30 kullanımlık ve benim ki bitti :((

benımde 30 prgm bıttı sılıyom gerı yukluyorum ama olmuyorr
ekle kaldırdan sıldım gene olmuyor

bidaha denıyorum bakalım olacak mı :(

program güzel ama ben o mavi arka plana resim ekliyim derken benim resmim silindi yerine o arka plan kaldı gitti güzelim resim yaaaaaa.napcam zepp cim

ben arka plan yapamıyorum yanı fotolarda guzel duzenlemeler yapıyorum ama mesela arkada manzara on planda kendı fotografım olmuyo yardım edersenız sevınırım

ben deneme süresini kullandım, bilgisayardan sildim yeniden indirdim ama çalışmıyor.sürekli veya uzun süreli kullanım için ne yapmalıyım her yolu denedim . Yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar programı indirdim bi sorun yoktu 2 fotodan sonra yapamadım neden acaba bi bilginiz varmı yardım ederseniz sevinirim çok güzel bir program neden böyle olduki

Bu program güzelmiş bende görünce indirdim, genelde çerçevelerimi photoshop programında yapıyorum, (yeni çözmeye başladım ama olsun)

Zepp hamile kızlarŞeniz onu fazla yormayalım diye hem programı denedim hemde daha kolay kullanmanız için büyük büyük fotoğrafladım.
Neyse bu kadar yeter şimdi anlatıma geçelim dimi.... :))

adszcq7.png

1-)Backdrop tuşuna basıp pc.de kayıtlı olan arka planınızı seçin. Eğer yoksa birkaç tane net.ten bulabilirsiniz

4980adsiz1.JPG

2-)Daha sonra photo yazan tuşa basıp resminizi seçin.

7165adsiz2.jpg

3-)Mask tuşunu kullanarak resminizin etrafına istediğiniz düzeni verebilirsiniz.
10 tane sıralı ve her birinin içinde 20 tane model bulunmaktadır.

6185adsiz3.jpg

5-)Flower tuşunu kullanarak istediğiniz kadar çiçek resmi seçebilirsiniz. Ve fare ile istediğiniz yere sürükleyebilirsiniz.

6128adsiz4.jpg

6-)Cartoon tuşunda da çizgi karakterler bulunmaktadır, özellikle küçük çocukların resimleri bunlar ile süsleyerek şirin bir hale getirebilirsiniz

4870adsiz5.jpg

7-)Text bölümünde resimleri konuşturabilirsiniz. Şeklinizi seçin, yazınızı yazın, “ok” dedikten sonra önünüze yazı tipi açılacak buradan uygun olan büyüklüğü, rengi, yazı tipini seçtikten sonra “tamam” deyin ve çıkan yazınızı şeklinizin üzerine sürükleyin.

9938adsiz6.jpg

8-)Frame ile resminize uygun bir çerçeve seçebilirsiniz. Beğenmediğiniz çerçeveyi “Del Fareme” ile silebilirsiniz.

3242adsiz7.jpg

9-)“Save” tuşunu tıklayın ve oluşturduğunuz resmi pc.nizde istediğiniz yere kaydedin.

İşte benim kuzenler...
Manketlik için teşekkürler kızlar....
1878cigdem.jpg

Not: Backdrop tuşu ile arka plan yerine resminide direk açabilirsiniz , ama mask seçeneği bu durumda aktif olmuyor. Diğer seçenekleri kullanabilirsiniz, birden fazla şekil resme koymak mümkün, beğenmediğinizi silmek içinde üzerine tıklayıp ve “delete” tuşuna basın.

Sadece fotoğrafınıza çerçeve atmak isterseniz, “Backdrop” ile fotonuzu açın ve “frame”den bir çerçeve seçin.

canım ben ındırmıstım tam güzel güzel kullanırken bırden süresı bıttı ama şimdi kaldırıp yenıden yukledım ama yıne hata verıyo photo yerıne basıyorum ama 30time falan yazıyo ve adres cıkıyohttp://www.picget.net/magicphoto/buy.html burası cıkıyo napıcam ben şimdi

canım ben ındırmıstım tam güzel güzel kullanırken bırden süresı bıttı ama şimdi kaldırıp yenıden yukledım ama yıne hata verıyo photo yerıne basıyorum ama 30time falan yazıyo ve adres cıkıyohttp://www.picget.net/magicphoto/buy.html burası cıkıyo napıcam ben şimdi

uzgunum 30 gunluk suren bitmis diyor ve cikan adresten tam surum istiyorsan satin al diyor ...

ben de indirdim tşkler zepp fakat arka görüntü 1 tane sadece yoksa ben mi yapamadım o kısmı bilemedim ama öteki bölümleri kullanıyorum tşkler a.s.

Back