• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resimlerinizi Çok Şahane Görüntülerle Donatın

teşekkürler zepp,programı indirip kurdum.çok güzel çalışıyor,hiç sorun yaşmadan resimlere dilediğim gibi eklemeler yaptım...sağol arkadaşım...

şimdi 30 güm kullanıpm kullanım süresi bitiyormu yani. bitmemesi için ne yapmalıyız. bilgisi olan varsa bilgilendirirmisiniz.

ben kullanıyordum zaten çok güzel bir program istediğim resimleri birleştiriyorum ve resim ekliyorum.Ama link ölmüş...........

ben konuyu anlamadım zepp neyi bilgisayardan kaldıracağız ben bu proğramı indirdim buradan senin sayende sana çok ama çok teşekkür ederim a.s.senin sayende yeni şeyler öğreniyorum çok iyisin arkadaşım bildiğin şeyleri bizlerle paymaşman çok güzel a.spaylaştığın gibi birde öğretmek için uğraşıyorsun a.s.ne kadar teşükkür etsem azdır sana a.s.
hayir olmaz yerimseniben sizin kendi seciminiz ..30 gunluk sure bitince saten uyariyor program sizi ...
bitince kaldirin kaldirin bilgisayarinizdan yerimseniben

ya allah kahretsin ya sinir oldum yarım saattitr uğraşıyorum:(
add new down load diye bir pencere açılıyor indirmek için ok diyorum.bu seferde url now in download diyor.yardımcı olun nolur ya...

program çok güzel de yarım saat bile kullanamadan satın al demeye başladı resimleri açmaz oldu hani bu 30 günlük programdı yaaaa:uhm:1 gün bile dayanmadııııı:1no2:

arkadaşlar bu proğramı kullanıyorum çokkk güzel kullanımı da kolay ama ben foto shoplar yapıyorum ama mesela resimleri arka fonun üstüne alırken küçük ama ben biraz daha büyük olmasını istiyorum.mauseyi sürükleyerek büyütüyorum ama bu seferde resimler çokk kötü görünüyor bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim..

arkadaslar bende kurmustum bu programı cok guzelde kullanıyodum sonra uyarı vermeye basladı sımdı kullanamıyorum sıldım tekrar yukledım yıne olmadı varmı bı fıkrı olan sımdıden saolun ayrıca hanı bu program olmayıp baska bı program bılen varsa oda olur benım ıstegım mesela arkada manzara on tarafta benım tesmım fılan ısde ben bunu yapmak ıstıyorum ama yapamıyorummm:(((

arkadaslar bende kurmustum bu programı cok guzelde kullanıyodum sonra uyarı vermeye basladı sımdı kullanamıyorum sıldım tekrar yukledım yıne olmadı varmı bı fıkrı olan sımdıden saolun ayrıca hanı bu program olmayıp baska bı program bılen varsa oda olur benım ıstegım mesela arkada manzara on tarafta benım tesmım fılan ısde ben bunu yapmak ıstıyorum ama yapamıyorummm:(((

Merhaba malesef program 30 gunluk ...30 gun sonunda sizin satin almaniz icin uyari verir ...yani tam surumu icin satin almak lazim ...
Baska programlar mevcut bu bolumde var yerimsenibeninceleyin lutfen

zeppcım ben gercekten cok duskunum sımdı Photoscape 3.0 kurup bıde bunu denıcem umarım yapabılırım

Back